Dodaj do ulubionych

KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu....

• marzycielkaaa_ Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 07:41
      Charlotta ja również zgadzam się z tobą w 100%.
      Polska wcale nie jest zła! Ja jestem dumna, ze tu mieszkam i nie chcialabym się
      wyprowadzać!!!
      Fajnie że ktoś wpadł na pomysł aby napisać taki artykułsmile
      Oby tylko Kotek to napisał.....
    • monik4 Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 08:09
      nudy -.-
    • olacja12 Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 08:35
      Kocham Polskę i w ogóle ... ale nie oszukujmy się że w innych państwach są większe
      możliwości rozwoju i wgl...
      Niestety ale taka jest prawda uncertain
    • martinii121 Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 08:49
      POPIERAM!
      • diamond_girl12 Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 10:27
        Zgadzam się z Tobą.
        Większość ludzi nie szanuje już Polski, jest tylko zapatrzona w tą Amerykę. Chcecie się wyprowadzić to jazda, nikt tu was ku*wa (za przeproszeniem) nie trzyma. Założę się że połowa z was która tak kocha tą Amerykę by się tam nie wyprowadziła. Nie pasuje Wam? To proszę jechać do tej waszej zakichanej Ameryki. Oni nie mają być z czego dumni, co prawda też walczyli nie podległość ale to my mamy bogatszą historię i mamy być z czego dumi, z tego że jesteśmy Polakami. Nie wiem dlaczego tak nie cierpicie Polski, a dlaczego wielbicie Amerykę. Dlatego że tam jest pełno sztucznych gwiazdek Disneya (nie mówię o wszystkich).
        Jeśli przeczyta to ktoś kto tak ubóstwia Amerkę to niech napiszę mi 5 rzeczy dlaczego ją uwielbia, i 10 rzeczy która Ameryka ma a my nie mamy.
        • leanne Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 11:09
          Tak o czytam i... Boże, jak wy lubicie srac na własne gniazdo!
          Zacznijmy od tego: co powoduje, że chcecie tam się przeprowadzic? Myślę, że
          filmy tak wam przycmiły rozum, że nie widzicie nic poza takim `American Dream`.
          I wiecie, co wam jeszcze powiem? Nieliczni z was tam wyjadą i zdobędą godną
          pracę. Większośc tych postów to próżne gadanie. Założę się, że ciężko będzie wam
          znaleźc coś w Polsce. Bo kto przyjmie gderającego marudę?

Swoją drogą, kiedyś chcę pojechac, żeby zobaczyc, czy rzeczywiście jest tak
          różowo. Może jako exchange student?
    • werka197 !!!! ;) 24.03.10, 10:37
      tak jak napisalam w komentarzu tam tak tobie tutaj napisze ... ZNAM wiele ludzi w stanach i
      oni uwazaja ze stany to zadupie , nawet jesli nie sa biedni a wrecz przeciwnie to i tak to
      jest zadupie ... GRUBASY , BIEDA ... a na filmach wszystko takie piekne ;/
    • kara4454 Re: ja lubie polske 24.03.10, 11:09
      przecież mamy tu morze, jeziora, góry itd.
      i nie jest tak zanieczyszczony jak USA smile
    • chimera Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 11:17
      Zgadzam się z Tobąsmile Trzeba być patriotą to okropne jak ludzie piszą tak o własnej ojczyźnie,
      a w Ameryce wcale nie jest tak dobrze pozdrkiss
      • leanne patriotą można byc za granicą... 24.03.10, 11:46
        Patriotą można byc także za granicą. Informowac ludzi z takiej Ameryki, że
        Polska nie leży na Grenlandii, że nie wszyscy są pijakami.

Pomyślcie, to tak mało... Pomyślcie.
    • lady_cat KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 13:40
      kurde, charlotta - zgadzam się z Tobą .
      dla tych rozpuszczonych gówniar ameryka to wielki raj . dla mnie mogą oni wyjeżdżać, po
      co nam taki ktoś w kraju ? w Polsce wiele przydałoy się zmienić, zresztą jak i wszędzie . ale
      bez przesady - ameryka to nie jest wielki raj. tak jak jane- zresztą napisała, w usa mają
      problemy z rządem. i to nie małe problemy.

ale dużo kÓl dzieci chce być w usa, by zobaczyć miley, albo sell. < 3, [ haah ]
      • karmel_ Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 13:45
        Niestety niektórzy ludzie staczają się. Smutne i prawdziwe. Więcej tego nie skomentuję. aż
        zabrakło mi słów
    • yourbadream Ocziwiście, że to sensu nie miało! 24.03.10, 13:46
      Śmierć twojego dziadka za ojczyznę nie miała żadnego sensu. Żadna śmierć za kraj
      jest bezsensowna. Wszędzie jest tak samo: rządzą ludzie, niedoskonali ludzie, a
      ich rządy są nieudolne. Każdy chce tylko więcej i więcej. Prezydenci w czasie
      wojny nie ryzykują życiem, tylko naiwni ludzie.
    • szpilka_ echh.. 24.03.10, 15:42
      Jak sobie to poczytałam , to myśle jedno : połowa teraźniejszej młodzieży to
      dzieci neo.
      Tak, jak juz ktoś wspomniał, USA uwielbiacie dlatego że są tam gwiazdki
      Disneya, taka Miley albo kto tam jeszcze.
      A wiecie jak żyje tam biedniejsza cześć kraju?
      I myślicie, że jak tam są bogacze , to mają wszystko : dom , samochód , kupe
      kasy na nauke itp. a są szczęśliwi ? Nie sądzę . Polska może i jest
      biedniejsza ,ale większość ludzi cieszy się że tu mieszkają i są szcześliwi
      mimo iz mieszkają w tej 'gównianej Polsce'
      Kiedyś młodzież oddała by zycie za ojczyznę, a wy oddalibyście ją od razu.
    • kiskowa Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 15:48
      I całkowicie się z tobą zgadzam.
      • patrycja04053 Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:08
        To, czy lubimy Polskę, a czy chcemy się z niej wyprowadzić, to dwie różne rzeczy...
        To moje zdanie:
        Jeżeli chodzi w Polsce o politykę, to to wolę zostawić bez komentarza...
        Jeżeli chodzi o Polskie gwiazdy, to pod tym względem jesteśmy do tyłu/do dupy/zacofani..
        Jeżeli chodzi o Polski sport, to jesteśmy do przodu. Sportowców moim zdaniem mamy
        super.
        Ja mogłabym zostać w Polsce. Ona nie różni się niczym od innych krajów. Dlaczego jest
        gorsza? Bo w niej mieszkamy??
        A LUDZI JEDNYM "KOTKOWYM" WĄTKIEM NIE NAWRÓCISZ.

Oooo... Odkryłam Amerykę... xD A tak na serio to moje zdanie. Ale z drugiej strony dzieci i
        ryby głosu nie mają wink
    • oleska940 zgadzam się z tobą . 24.03.10, 18:59
    • ciapolka kiedy to prawda <: USA RLZ <3 24.03.10, 19:02
      • vivisis Re: kiedy to prawda <: USA RLZ <3 24.03.10, 19:04
        czenu rzadzi???
        Bo seriale dla dzieci si tam krci?
        • ciapolka Re: kiedy to prawda <: USA RLZ <3 24.03.10, 19:07
          no

ale ogólnie przez to też że oglnie jest lepszy
          i ogolnie duzo ludzi tam jest, duzo slaw, duzo fajnych piosenek, duzo fajnych
          krajobrazow... ogolnie wole USA big_grin
        • elf97 Re: brak słów . . . 24.03.10, 19:11
          niektórzy już naprawdę nie wiedzą co piszą
          zgadzam się w 100 % z tobą
          tak jak napisałam w temacie
          brak słów dla takich ludzi którzy przezywają własną ojczyzne
          może Polska to nie jest najlepszy kraj ale uszanujmy to że tu się urodziliśmy i tu mieszkamy

• sandra6565 Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:11
      czasem piszą że polska jest zacofana że jest mało koncertów kurcze u nasz jest
      Poland i są polskie gwiazdy a u nich Ameryka i są amerykańskie gwiazdy halu to
      tu nie piszczcie że nie ma koncertów waszych gwiazdek bo my polska nie Ameryka
      my tu nie mamy np. paramore i co potniecie się z tego powodu
      PS. do tych co chcą wyjechać:a se jedźcie ale będziecie się jąkać jak nie
      będziecie umiały ich języka ale będzie super nie? życzę powodzenia i papa tongue_out
      wypchajcie się sciana
    • madalena Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:23
      tez jestem patriotką i się z tobą zgadzam, a Ci co myślą, że Ameryka to nie wiadomo co to
      się mylą, USA to faktycznie fajny kraj kiedyś chciałabym tam pojechać, ale nie mam
      takiego wyobrażenia o Ameryce, że to tylko imprezy i super auta. Trzeba kochać swój
      własny kraj, bo walczyli o nią nasi przodkowie, mamy piękną historię i piękne krajobrazy,
      dbajmy o nią.
      • nearlaify Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:34
        kiedy Polak nie narzekał, powie mi ktoś? strasznie to irytujące jak beznadziejne
        potrafi być młode polskie społeczeństwo. wolny kraj - tak, możecie się swobodnie
        wypowiadać, ale nie bluźnić! nie rozumiecie tej różnicy? wróćcie się do
        podstawówki.

poza tym, charlotta - należą ci się duże brawa za ten mądry wątek. żałuję, że
        sama nie wpadłam na taki pomysł i trzymam kciuki, by kotek poczynił w związku z
        tym jakieś kroki.
    • demiiselena18 Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:30
      No cóż... widzę, że każda ma inne zdanie... A ja jestem dwubiegunowa tongue_out Bardzo
      chciałabym zobaczyć takie miasta jak Nowy Jork, Los Angeles czy Washington,
      ale... ...tylko zobaczyć. kiss Kocham Polskę. Oczywiście przyznaję rację, że w
      Polsce brakuje rzeczy, które w Stanach są normalne jak np. drużyny szkolne,
      cheerleaderki <jeśli u Was w szkołach jest coś takiego to sorry, ale u mnie nie
      ma> czy codzienne koncerty gwiazd, ale moim zdaniem można się bez tego obyć.
      Nie zapominajmy o ludziach, którzy oddali swoje życie za Ojczyznę. Mam nadzieję,
      że moja wypowiedź choć długa zostanie przeczytana i niektóre osoby przyznają mi
      rację big_grin
      Pozdrowienia Dziewczyny!!!
    • ridiculous Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:32
      Nie widzę żadnego powodu by jakikolwiek kraj nazywać "gównem". Szczególnie swój
      ojczysty. Nie rozumiem czemu tyle osób obraża nasz kraj. Nie jest bogaty co w
      żadnym stopniu nie czyni go "wsią". Rozumiem, że USA jest miejscem, gdzie część
      z nas widzi spełnienie swoich marzeń. Mimo to, nie powinniśmy obrażać Polski. To
      tu nasi przodkowie ginęli za wolność. Chcieli by nasz kraj ojczysty stał na
      równi z innymi. A teraz pojawiają się osoby, które obejrzą 2,3 amerykańskie
      filmy i myślą, że tam jest lepiej. Nie mówię tu o ludziach, którzy potrafią
      rozsądnie uzasadnić swój wybór. Sama chciałabym zwiedzić świat a może nawet się
      gdzieś przeprowadzić. Irytują mnie jednak osoby, które chcą wyjechać do USA, bo
      "tam jest więcej gwiazd". Brawo.
      Poza tym niestety widzimy same wady w Polsce a zagranica wydaje nam się
      spełnieniem marzeń. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Niestety.
      • holiday Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:34
        Radzę przystopować z negatywami bo póki co mieszkacie w Polsce i cieszcie się. indifferent
      • magda_black Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:37
        Strasznie mnie wkurza jak ktoś pisze : "Polacy to nieroby, niechluje" itp. ,
        albo Amerykanie są zapatrzeni w siebie, mają Polaków za nic. Nie można oceniać
        narodu jako całości. Przecież każdy obywatel jest inny. Niektórzy Polacy to
        nieroby, OK, ale tak samo jak niektórzy obywatele USA, Francji, Hiszpanii.
        Polska służba zdrowia szwankuje, OK, ale uwierzcie mi tak samo jest w USA,
        Włoszech, Wielkiej Brytanii
    • zmierzch4ever Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:38
      Polska to zacofane głupie gówno!!!

U.S.A Rządziło,rządzi i rządzić będzie

K.P.W???
      • rozyczka ym do chorych psychicznie osób do kochaja usa 24.03.10, 19:45
        Drogie niektóre dzieci kochane jak się czyta wasze wypowiedzi to nie wiadomo czy
        się śmiać z głupoty czy płakać że niektórzy ludzie żyją światem filmów.
        Tak jak tu juz kilka osób wspomniało Polska nie jest idealna ale miedzy innymi
        przez to jacy ludzi ja tworzą właśnie tacy jak wy którzy tylko chszanią jak tu
        jest okropnie a gdzie indziej cudownie.Polska ma dużo wad ,ale niektóre kraje
        maja więcej.Posłuchajcie trochę ludzi nawet tych z zagranicy jak ładnie
        wypowiadają sie o Polsce ,że to na prawdę piękny kraj i warto go odwiedzić ze
        polskie mazury to jeden z cudów swata ze mamy swoja na prawdę fajna kulturę
        zupełnie inna niż inne państwa można by tak wiele wymieniać.A za wadę największa
        uważacie to ze gwiazdeczki z usa nie przyjeżdżają do polski?nie przyjeżdżają bo
        może jest im za daleko polskie firmy czy rząd(bo nie wiem kto płaci za te
        koncerty przepraszam)nie chce im płacić bo nie widzi sensu?mogą tez nie
        przyjeżdżają z powodu takich ludzi jak wy pojada do USA i im nagadają jaka
        Polska jest okropna to sie później nie dziwcie.
        Co do Ameryki uważam ze jest na prawdę zryta,amerykanie sa głupi bo sie do szkoł
        nie przykładają,uważacie ze taki luz jest dobry ale potem zobaczycie jak sie to
        odbija na życiu(przy okazji moglibyście zacząć chodzić na historie i posłuchać
        ile Europa Polsce zawdzięcza),poza tym wystarczy posłuchać takich amerykanów czy
        tych gwiazdek amerykańskich jaka maja zryta psychikę,ja nie wiem do końca czemu
        tak jest nie byłam tam ale cos w tym jest bo to nie jest normalne.Myślicie ze
        tam tak łatwo spełniać marzenia moze i owszem ale jak jest cos z byt łatwo droga
        to jest to nic nie warte,Polsce naharujesz sie jak wół ale wiesz ze jest to tego
        warte i inni beda Cie za to cenic bo wiedza jak było ciezko a tam nikt nie
        zauważy bo będzie wiedział ze kazdy moze to łatwo zdobyc.Juz nie wspomnę o
        przestępczości...

Poza tym jak sie nie podoba Polska to wypierdalać do usa i zamknac mordy bo
        pisanie takich rzeczy na ojczyzn swiadczy o tym ze siedzicie 24h i oglądacie
        hanne montane do szkoły chodzić to moze cos zrozumiecie!!
      • rozyczka Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:49
        zmierzch4ever napisał(a):

> Polska to zacofane głupie gówno!!!
        >
        > U.S.A Rządziło,rządzi i rządzić będzie
        >
        >
        > K.P.W???
        moja pani ze szkoły w klasie podstawowej 1-3 tak mówiła "kpw" więc sądzę że i do
        takiej klasy gdzieś chodzisz wiec napisze grzecznie.
        proszę Cie dziecko nie wypowiadaj się w ten sposób jeśli nie wiesz nic ani o
        jednym ani o 2 kraju.
      • ridiculous @zmierzch4ever 24.03.10, 19:49
        @zmierzch4ever
        Pragnę zauważyć, że Twój post znajduje się poniżej oczekiwanego przeze mnie
        poziomu. Pozwolę sobie stwierdzić, że od tej historycznej chwili większość
        użytkowników Kotka będzie uważało Cię za osobę głupią.
        Możesz mi wyjaśnić sens Twojego jakże obszernego postu, proszę? Osoba żyjąca w
        tym "zacofanym głupim gównie" nie potrafi zrozumieć Twojego toku myślenia i
        spojrzenia na świat.
      • lorente Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:55
        Wstyd za takich jak ty.. ; //
        Ile ty masz lat?
        3 ?
    • dacey Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:45
      tsaa : x. wielu ludzi zapomina kim jest ; / . np wyjeżdżając za granicę ; o .
      przykład ? Anja Rubik . Zmieniła imię z ANIA na ANJA . I gada z przedziwnym
      akcentem . Ludzie potrafią wysiedzieć za granicą wiele lat i nie zapominają
      języka . A niektórzy po miesiącu 'nie mówią po polskiemu' . lol .
      • marzycielkaaa_ Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:48
        Diamond_girl12- dałaś super komentarz, zgadzam się z tobąsmilesmile

Ty to masz łeb xdd
      • magda_black Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 19:48
        zmierzch4ever jeśli już wyrażasz swoje zdanie to jakoś inteligentnie je
        uzasadnij żeby utrzymać odpowiedni poziom dyskusji. Bo to jak piszesz źle
        świadczy i o Tobie i USA chociaż Stany to piękny kraj i nic do niego nie mam,
        chociaż oczywiście kocham Polske
    • seksonthebeach re 24.03.10, 19:57
      Polska rlz !!

nie rozumiem dlaczego niektórzy " Polacy" mówią ,że to gówno itp. ; /
      jeszcze kiedyś będzie tak ,że będziecie dumni z tego ,że jesteście z Polski .
      może i niektórzy Polacy są mało tolerancyjni itp. ale to się powoli zmienia,
      z resztą podczas II wojny światowej Stany Zjednoczone nie poniosły prawie
      żadnych strat ; / a nasz kraj? bylismy jednym z najbardziej poszkodowanym z
      krajów ,my próbowaliśmy go odbudowywać a w tym czasie Ameryka się rozwijała ,
      więc . . . no xD
      pff.

Fan Polska <3

się troche wymądrzyłam ale cużż ^^
    • rossalonde w 100% zgadzam się ! 24.03.10, 20:04
      Mój ojciec mieszka w Stanach ,
      Często do niego latam ....
      Wszyscy którzy tak wyrarzaja się o Polsce ,
      Znają USA tylko od strony Hollywood .
      Tam nie jest takie pięknie jak wam się wydaje !
    • pati2505 Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 20:05
      Ja (można tak powiedzieć)jestem "rozdarta".Owszem Polska jest cudownym
      miejscem,chociaż ja mieszkam w bardzo małym mieście ale widzę że naprawdę
      zaczyna się zmieniać na lepsze. Nie jestem nie wiadomo jaką patriotką ale
      uwielbiam jak babcia mi opowiada o tym jak było kiedy była wojna (i wgl o
      rzeczach związanych z Polską).

Jednak zamieszkać w USA jest moim marzeniem ponieważ są tam większe możliwości
      na rozwijanie się(i z góry mówię że nie chodzi mi o edukację szkolna,lecz o
      rozwijanie swoich talentów itp.)

Gratuluje osobom,które mówią że Polska to GÓWNO są naprawdę bardzo
      inteligentne.Mi zdarza się czasami powiedzieć że jej nienawidzę ,ale to pod
      wpływem emocji.

A jeżeli jakieś idiotki myślą że życie tam jest jak w HSM czy podobnych filmach
      to gratuluję wam waszej tępoty DZIECI. Radze wam obejrzeć film pt.-"13" tam jest
      pokazane życie nastolatek(oczywiście nie wszystkich,ale na 100% jest bardziej
      realistyczne).

Mimo to że Polska jest cudownym i pięknym krajem mam nadzieję że uda mi się stąd
      wyjechać na stałe to USA. kisskisskisskisskisskiss
      • niewidzialna. Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 20:49
        Może nie lubię bardzo Polski, ale jednak tu się urodziłam.
        Nie wiem jak jest w U.S.A ...
        Z tego co wiem nie jest tak słit i kul jak na filmach.
        Życie to nie film...
        Jeśli, każdy będzie chcieć wyprowadzić się do Ameryki to połowa ludzi będzie
        bezrobotna.
        Przecież Polska nie jest taka zła, a Ameryka nie jest taki cudownym krajem . .
        .
    • selena_disney Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 20:45
      Masz rację charlotta. Polska jest świetnym, pięknym krajem, doceńmy go a nie
      uważajmy go za gorszego pod tym względem, że jest mniejsza czy mniej znana.
      Takie gwiazdy jak np. Ke$ha czy Jake T.Austin też mają w sobie polską krew,
      chwalą się tym, znają wartość. Najgorsze jest fakt, że Polskę krytykują głównie
      zasmarkani bogacze, egoiści, którzy dostają wszystko czego chcą i chcą więcej i
      więcej.
      • halucynek. Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 28.03.10, 16:10
        selena_disney napisał(a):

> Masz rację charlotta. Polska jest świetnym, pięknym krajem, doceńmy go a nie
        > uważajmy go za gorszego pod tym względem, że jest mniejsza czy mniej znana.
        > Takie gwiazdy jak np. Ke$ha czy Jake T.Austin też mają w sobie polską krew,
        > chwalą się tym, znają wartość. Najgorsze jest fakt, że Polskę krytykują głównie
        > zasmarkani bogacze, egoiści, którzy dostają wszystko czego chcą i chcą więcej i
        > więcej.
        starsz się być mądra ? bo ci nie wychodzi -_-
        od kiedy Ke$ha czy Austin mają polskie korzenie ? ; oo
        big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinshock
    • simpson Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 24.03.10, 20:52
      Fanka zmierzchu uważa Polskę za gówno. Ach tak, a Zmierzch to cały świat, bo
      Ameryka, bo gra w nim "piękny" (hłe-hłe) pattinson. Pff. Nie uważam USA za
      gorsze od Polski, ale wcale nie lepsze. Patrzcie, co wywołała Ameryka-antyfani i
      fani Biebera, Seleny, Miley piszą tylko o nich na forum. Czasem warto i tak
      popatrzeć wink A tak na marginesie nie lubię zmierzchu i nie zamierzam zamieszkać
      w Ameryce i wieszać plakatów patinsona na ścianie.
    • zmierzch4ever Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 25.03.10, 14:37
      ja po prostu nienawidzę Polski i tak było jest będzie!!!!
      • rozyczka Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 25.03.10, 20:58
        to zachowaj to dla siebie szczególnie z tak niskim poziomem jaki pokazujesz bo
        nie da sie z Toba porozmawiać masz argumentów tylko wrzucasz...
        • rozyczka Re: KOTKU, PROSZĘ, wejdź tu.... 25.03.10, 20:59
          rozyczka napisał(a):

> to zachowaj to dla siebie szczególnie z tak niskim poziomem jaki pokazujesz bo
          > nie da sie z Toba porozmawiać masz argumentów tylko wrzucasz...
          nie masz*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka