Dodaj do ulubionych

Z dystansem ...

10.04.10, 20:27
Pewnie każdy z Was lubi wilelu piosenkarzy/aktorów/i innych i pewnie też macie jedną,
jedyną osobę, którą szczerze sobie cenicie. Nieważne czy za talent, sposób bycia, wygląd...
Ważne, że podziwiacie. Ale czy czasem popadacie w skrajność, że ona/on jest ''najlepszy''?
Czy umiecie zachować dystans do tych osób? Umiecie powiedzieć, co w swoich idolach nie
lubicie?
Skoro tak, to wymieńcie cechy, które irytują Was w takich osobach wink
Pozdrawiam ;*
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Z dystansem ... 10.04.10, 20:34
      Lady GaGa- jest zbyt bezpośrednia i chyba niepotrzebnie tak publicznie wypowiada się o
      swoim życiu intymnym. Ludzie uwiebiają ją za muzykę, nie musi podkręcać
      zainteresowania poprzez takie wypowiedzi.
    • colaxdd Z dystansem... 10.04.10, 20:37
      Moim idolem jest Corey Taylor.
      Uwielbiam go, lecz nie podobają mi się w nim jego tatuaże i długie włosy jakie
      miał kiedyś. Nie podoba mi się kilka masek które miał w Slipknocie, nie podoba
      mi się w nich.

Ave.
    • hipiska.xd Re: Z dystansem ... 10.04.10, 20:41
      Moją prawdziwą idolką jest Anahi ;d już od dłuższego czasu ;D i praktycznie nie mam do niej
      żadnych zastrzeżeń [ jak to do swojego idola ;d ] jest moją idolką odkąd zbuntowani pojawili
      się na antenie tv4 ;D uwielbiam jej muzę i ogólnie ją ;3333
    • slodkiporanek Re: Z dystansem ... 11.04.10, 09:55
      Nie mam idola w żadnej istniejącej osobie, więc się tak nie zachowuję.
      Nie mam nic do psychofanów - jak się nie ma własnego życia, to trzeba śledzić
      czyjeś.
      Jest to smutny los.
      • naturally Re: Z dystansem ... 11.04.10, 10:03
        Moim idolem jest Tupac. W sumie to trochę denerwuje mnie to że jest taki
        lekceważący. Ale za to go kocham ;p I jeszcze często w stosunku do kobiet używa
        słowa "dziwka", ale rekompensuje mu to piosenka "keep ya head up" ;p
    • violet_ Z dystansem ... 11.04.10, 10:03
      kurt cobain był narkomanem, czego w nim nie lubię. nie lubię też tego, co powiedział na
      mtv music awards w 1992 roku, jak to czytałam, miałam ochotę mu przyłożyć.
      mark arm ma brzydki nos, hahahahahahaha,
      courtney love nie poszła tą drogą, na jakiej byśmy ją widzieli, leci na kasę, wszystko robi
      pod publiczkę i na siłę chce być zauważaną celebrytką, a szkoda,
      do alison mosshart nie mam zastrzeżeń,
      dave grohl na koncercie, który mtv rocks puściło w nocy w piątek, żuł gumę, co mi się nie
      spodobało,
      taylor hawkins robi śmieszną minę, kiedy gra na perkusji, no ale dobra, to jest całkiem
      fajne,
      chad channing nie gra tak, jakbym sobie wymarzyła, no i jest krasnoludkiem,
      krist novoselic jest bardzo, bardzo duży, ale czy to wada? nie, raczej nie. w nim nie
      podoba mi się to, że paręnaście lat temu ostro pił,
      chris cornell, grr; wkurza mnie w nim to, że po latach grania w soundgarden został
      gwiazdą popu i nagrywa z timbalandem, poza tym otworzył własną restaurację.
      pozerstwo, to nie w duchu,
      drew barrymore była kiedyś narkomanką, szkoda.

wielce to powierzchowne, ale przeżyjemy. prawie wszyscy z nich to narkomani, nie przy
      każdym to pisałam.
    • softy_girl Re: Z dystansem ... 11.04.10, 10:27
      W sumie to nie wiem czy gwiazdę która lubię można nazwać moim idolem. Kocham
      muzykę jaką tworzy, ale nie lubię jako osoby.
      • diana_rose Re: Z dystansem ... 11.04.10, 11:32
        np. lubię Guns N Roses ale nie podoba mi się charakter Axla Rose i to że wszyscy
        ćpali oraz popadli w alkoholizm.
    • owad Re: Z dystansem ... 11.04.10, 12:55
      nie mam swojego idola.
      w każdym zespole,piosenkarzu lub piosenkarce zawsze mi coś nie pasuje.
      więc nie odpowiem na twoje pytanie.
      po prostu nie mam idola,ale mam dystans do innych gwiazd.
    • a_vie Re: Z dystansem ... 02.05.10, 21:45
      nie, nie potrafię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka