imagination. 12.04.10, 21:03 czy u was w szkole też ogłosili żałobe? u nas dziś i mamy ubrać się na czarno no ewentualnie białe bluzki,oraz mamy nosić do końca tygodnia czarne wstążki. jak jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platyna Re: żałoba - ubranie 12.04.10, 21:05 u nas nie. ale będzie dzień wolny od szkoły, kiedy będzie pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmarciulka Re: żałoba - ubranie 12.04.10, 21:06 u nas w szkole nie patrzą na ubiur - mieliśmy apel o tym co się zadziało , zakończone minutą ciszy i to było na tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd żałoba - ubranie 12.04.10, 21:12 Mamy się w miarę możliwości ubierać w ciemne kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
imagination. Re: żałoba - ubranie 12.04.10, 21:17 i jeszcze mamy się "stosownie zachowywać".. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: żałoba - ubranie 12.04.10, 21:21 nie ma nic związanego ze stylem ubierania się . Sama się dostosuję i jutro ubiorę czarny sweter .. A co do pogrzebu .. jak słyszałam , zapomnijcie o dniu wolnym, ponieważ pogrzeb będzie w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: : 12.04.10, 21:23 Mamy nosić undurek jak zawsze Dzisiaj rano w szkole <a właściwie kościele> była Msza Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: żałoba - ubranie 12.04.10, 21:21 u nas kompletnie nic.minuta ciszy na pierwszej lekcji i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekxd U Nas... 12.04.10, 21:25 U nas mieliśmy apel, dyrektor nam opowiadał jak mamy się zachowywać itp. Flaga do połowy z czarną wsęgą wisi, jutro sadzimy Dąb koło szkoły dla ofiar katastrofy i Katynia, jutro też mamy mszę w czasie lekcji w kościele (niedaleko szkoły) i zrobili nam pomnik na który jutro mamy przynosić znicze [*] Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: żałoba - ubranie 12.04.10, 21:28 nie ma nic takiego. ;3 ale był apel o czym już pisałam w innych wątku. :c Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: żałoba - ubranie 12.04.10, 21:29 a u mnie nie ale i tak zazwyczaj chodzę na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
klauuudia. Re: żałoba - ubranie 12.04.10, 21:32 u mnie też nie. tylko czarne wstążki. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: żałoba - ubranie 12.04.10, 21:41 ja niewiem bo mnie dzisiaj nie było;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: żałoba - ubranie 12.04.10, 22:11 nikt nie ma prawa nikomu rozkazywać. nosze co chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
imagination. nastolatkak93 13.04.10, 14:25 nastolatkak93 napisał(a): > nikt nie ma prawa nikomu rozkazywać. nosze co chce.. lol,chyba nie rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi? nie rozkazują nam,sami się do tego dostosowaliśmy,nikt nie musi nas zmuszać,ponieważ jesteśmy na tyle dojrzali,że nie będziemy ubierać sobię co chcemy w dnie ogomnej żałoby,tylko tak jak jest u nas zalecone. nie którzy poprostu nie rozumieją ze zwglądu na wiek,lub iloraz inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: nastolatkak93 13.04.10, 14:31 nie trzeba sie ubierać na czarno . i dobrze bo czsarne ubrania nosi sie jak ktoś bliski np. mama ci zginie . ale czytałam , że dzieci do nie obowiązuje . ja omijam bardziej te krzykliwe kolory , chodze na szaro . ale zawsze jestem na szaro , beżowo , biało wiec : d Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: żałoba - ubranie 13.04.10, 14:30 o nas nie trzeba.. nikt nie chodzi na czarno w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
sandruska_x3 Re: żałoba - ubranie 13.04.10, 14:40 u nas wstążek nie trzeba . Ale ubrania muszą być stonowane żadnych błyskotek i tegoo typu gadżetów Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx ubiór stosowny do żałoby. 13.04.10, 14:43 Mamy się ubierać odpowiednio do żałoby. Obowiązuje nas strój galowy, ewentualnie czarna bluzka czy spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tola1213 Re: żałoba - ubranie 13.04.10, 15:05 u mnie wszyscy maja to gdzies ! tylko jedna dziewczyna przyszla ...( no troszeczke przesadzila ) cala na czarno doslownie bo nie dosc ze ma czarne wlosy to ubrala czarne: buty , spodnie , bluzke , kurtke ogolnie chyba wszystko ( nie wdawalam sie w szczegoly ! xD ) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: żałoba - ubranie 13.04.10, 15:14 ja ponoć mam żałobę całe życie. my tak nie mamy. prawdopodobnie tylko te dziewczyny ubierałby się na czarno, które zawsze ubierają się na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: żałoba - ubranie 13.04.10, 16:47 normalnie. ale w niektórych liceach wczoraj było trzeba na galowo : pp . Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: żałoba - ubranie 13.04.10, 17:07 My mamy tylko wymóg chodzenia w bardziej stonowanych ubraniach, niekoniecznie czarnych, aczkolwiek akurat ja ubieram się przez ten tydzień na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś