kasiarzynka Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 17.04.10, 09:23 U mnie zmarło wiele osób i uważam, że przyczynę zachowam dla siebie, ponieważ to nie jest temat na forum. Uszanuj ich pamięć! Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Nie zmarł, ale miał prawie śmiertelny wypadek. 17.04.10, 09:25 Chłopczyk wpadł pod autobus. Odpowiedz Link Zgłoś
misia007 :(( 17.04.10, 09:37 U mnie nie jestety tak kolega z klasy , ale to było w zerówce!!! Wpadł do jezira i się utopił gdy jego rodzice bawili się w naajlepsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka17 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 17.04.10, 09:42 tak moja wychowawczyni i jakiś chłopak [*] ( Odpowiedz Link Zgłoś
olka932 TAK !!! 17.04.10, 09:46 We wrześniu zmarł chłopak. Jechał na motorze i uderzył w niego samochód, ten chłopak sie zapalił maił w 100% poparzone ciało i nie udało się go uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 17.04.10, 09:50 U mnie w szkole <podstawówce> kiedyś w pobliskim lesie powiesił sie chłopak, bo miał problemy z rodzicami. Natomiast w gimnazjum <w szkole> na korytarzu nagle upadła dziewczyna [Nikola - moja koleżanka] . Wszyscy myśleli, że zaraz się podniesie, al nie. I wtedy nauczycielka zadzwoniła po pogotowie i ją zabrali. Później się wszyscy dowiedzieli, że Nikola nie żyje. Miala atak serca. I śmierć była natychmiastowa, tzn., że w szkole na korytarzu już leżala nieżywa Straaszne . . . No ale ludzie odchodzą, nic się na to nie poradzi ! No nic. Później prawie nikt w szkole się nie odzywał. A jak miał byś jej pogrzeb, to zrobili 3 dni wolnego od zajęć Odpowiedz Link Zgłoś
mila123x Ja słyszałam 17.04.10, 12:06 że u nas w szkole jakaś dziewczyna się powiesiła, bo chłopaki ją rozebrali czy coś takiego ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
coca Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 17.04.10, 12:14 zmarła dziewczyna była ciężko chora Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 20.04.10, 19:15 niestety tak. w grudniu . był o rok młodszy ode mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia3 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 20.04.10, 20:55 Miałyśmy taką studentkę, uczyła nas angielskiego. Trzy miesiące po przyjściu do naszej szkoły nagle umarła na zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 02.05.10, 13:32 Tak, ale to było w podstawówce. Chłopak z I-III już nie pamiętam, która to klasa była dokładnie. Utopił się. Z tego, co pamiętam na pogrzebie była chyba cała szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś