Dodaj do ulubionych

Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? ; ((

• kasiarzynka Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 17.04.10, 09:23
      U mnie zmarło wiele osób i uważam, że przyczynę zachowam dla siebie, ponieważ to
      nie jest temat na forum. Uszanuj ich pamięć!
    • softy_girl Nie zmarł, ale miał prawie śmiertelny wypadek. 17.04.10, 09:25
      Chłopczyk wpadł pod autobus.
    • misia007 :(( 17.04.10, 09:37
      U mnie nie jestety tak kolega z klasy , ale to było w zerówce!!!
      Wpadł do jezira i się utopił gdy jego rodzice bawili się w naajlepsze....crycry
    • kamilka17 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 17.04.10, 09:42
      tak moja wychowawczyni i jakiś chłopak [*] crying(
      • olka932 TAK !!! 17.04.10, 09:46
        We wrześniu zmarł chłopak. Jechał na motorze i uderzył w niego samochód, ten chłopak sie zapalił maił w 100% poparzone ciało i nie udało się go uratować. sad
    • emilka11 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 17.04.10, 09:50
      U mnie w szkole <podstawówce> kiedyś w pobliskim lesie powiesił sie chłopak, bo miał
      problemy z rodzicami. Natomiast w gimnazjum <w szkole> na korytarzu nagle upadła
      dziewczyna [Nikola - moja koleżanka] . Wszyscy myśleli, że zaraz się podniesie, al nie. I
      wtedy nauczycielka zadzwoniła po pogotowie i ją zabrali. Później się wszyscy dowiedzieli, że
      Nikola nie żyje. Miala atak serca. I śmierć była natychmiastowa, tzn., że w szkole na
      korytarzu już leżala nieżywa crying
      Straaszne . . . uncertain
      No ale ludzie odchodzą, nic się na to nie poradzi !
      No nic. Później prawie nikt w szkole się nie odzywał. A jak miał byś jej pogrzeb, to zrobili 3
      dni wolnego od zajęć sad
    • mila123x Ja słyszałam 17.04.10, 12:06
      że u nas w szkole jakaś dziewczyna się powiesiła, bo chłopaki ją rozebrali czy
      coś takiego ;/
    • coca Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 17.04.10, 12:14
      zmarła dziewczyna była ciężko chora
    • niesmaczna w podstawówce brat mojej koleżanki zmarł. 17.04.10, 22:06
    • xxxnikusxxx Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 20.04.10, 19:15
      niestety tak. w grudniu . był o rok młodszy ode mnie ...
    • kicia3 Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 20.04.10, 20:55
      Miałyśmy taką studentkę, uczyła nas angielskiego. Trzy miesiące po przyjściu do naszej szkoły nagle umarła na zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych
    • twilight_6 nie, na szcęście nikt. ale współczuję innym. 20.04.10, 23:51
    • momo. Re: Czy kiedykolwiek ktoś w twojej szkole zmarł ? 02.05.10, 13:32
      Tak, ale to było w podstawówce. Chłopak z I-III już nie pamiętam, która to klasa była
      dokładnie. Utopił się. Z tego, co pamiętam na pogrzebie była chyba cała szkoła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka