bouche2 Re: wskaźnik BMI ^^ 16.04.10, 19:49 i bez tego wiem, że niedowaga : D 16, 7, ostra niedowaga. taki mam organizm, nic nie poradzę c(; Odpowiedz Link Zgłoś
squash bzdury. 16.04.10, 19:50 dla grubych ludzi chcących się dowartościować. moje: wój wskaźnik BMI: 16.2 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
starberry Re: bzdury. 30.04.10, 20:18 zgadzam się . hah . moja koleżanka jest dosyć gruba i wyszło jej w normie... choć naprawdę tak nie jest . ; P Odpowiedz Link Zgłoś
crystal_ Re: wskaźnik BMI ^^ 16.04.10, 19:50 Mam wagę w normie...? Szkook... o.O Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 .. 16.04.10, 19:59 Twój wskaźnik BMI: 20.4 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. i tak nadal uważam, że jestem gruba . Odpowiedz Link Zgłoś
98paula98 Re: wskaźnik BMI ^^ 16.04.10, 19:58 JA MAM WAGA W NORMIE Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa . . . 16.04.10, 20:16 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. 20,9 Odpowiedz Link Zgłoś
lucky109 Re: wskaźnik BMI ^^ 16.04.10, 20:17 Ja mam otyłość, a wyskoczyło mi, że w normie o.o TO chyba nie działa o.o Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ ;P 16.04.10, 20:17 Twój wskaźnik BMI: 23.5 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: wskaźnik BMI ^^ 16.04.10, 20:18 18.8 - waga idealna ;] choć nie jestem pewna czy dokładnie tyle ważę, w każdym razie byłaby mała niedowaga, może xD Odpowiedz Link Zgłoś
coco. ta, jasne. 16.04.10, 20:22 Twój wskaźnik BMI: 16.7. Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Chciałoby się. Odpowiedz Link Zgłoś
becia123x Niedowaga o.O 17.04.10, 18:42 Twój wskaźnik BMI: 18.0 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. haha Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna. I tak jestem za gruba. 07.05.10, 14:59 Twój wskaźnik BMI: 21.8 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza eh, 16.1 16.04.10, 20:21 ważę za mało. wiem o tym, lekarz mi to mówił. "przytyj trochę" - jak mi to powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: wskaźnik BMI ^^ 16.04.10, 20:27 Twój wskaźnik BMI: 14.8 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. : (((((((( fuck . mam niedowagę . wiem . byłam u lekarza ... 9 kg niedowagi . ; \ cóż . Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: wskaźnik BMI ^^ 16.04.10, 20:30 Twój wskaźnik BMI: 15.8 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. prawdę mówiąc, wpieprzam ile wlezie. ale mimo wszystko nie mogę przytyć. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa # 30.04.10, 15:24 Twój wskaźnik BMI: 12.8 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem tak, jestem w kontakcie z lekarzem i on też nie może pomóc. Po prostu "ten typ tak ma" Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 Re: wskaźnik BMI ^^ 16.04.10, 20:49 Mam niedowagę, ciesze się z tego mimo wszystko ;D Mam chyba 18.0 Odpowiedz Link Zgłoś
rozalyne Re: wskaźnik BMI ^^ 16.04.10, 21:01 Twój wskaźnik BMI: 15.6 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Ja tam wcale nie uważam, że jestem chuda. Nawet i tak sądzę, że wyglądam grubo. Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: wskaźnik BMI ^^ 16.04.10, 21:05 przy mojej wadze 42 kg i wzroście 160 cm wychodzi mi 16.4 Niedowaga. I piszą tam żebym się nie przejmowała kaloriami. HAHAHAHAHA !!! Ja !! Przejmować się kaloriami ?!? Dobry zart. Jem to co chce i ile chce. Żal mi tych panieniek które jedzą te swoje sałatki i przechodzą na diety. Jem słodycze w hurtowych ilościach i wszystko co jest słodkie, a i tak nie pójdzie mi w boczki, w uda czy coś. Nie żebym była bulimiczką. Do tego to mi daleko. Uwielbiam jeść. Tylko minus jest taki tego moje jadłospisu, że mam za duży cholesterol. Jak na niespełna 15-latkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: wskaźnik BMI ^^ 16.04.10, 21:15 Twój wskaźnik BMI: 18.4 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. a według lekarza , ważę idealnie , na mój wzrost . Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: wskaźnik BMI ^^ 16.04.10, 21:22 Twój wskaźnik BMI: 19.4 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. hm , no to miło c : Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: wskaźnik BMI ^^ 17.04.10, 13:05 twój wskaźnik bmi : 19.6, w normie. juhu ! :q Odpowiedz Link Zgłoś
joasia101 Re: wskaźnik BMI ^^ 18.04.10, 12:37 Twój wskaźnik BMI: 19.5 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne eeeee 18.04.10, 12:53 17.3 Niedowaga Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 ; 18.04.10, 13:04 Twój wskaźnik BMI: 16.8 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Tak, wiem że mam niedowagę i powinnam ważyć o te 4 kg więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia15 Re: wskaźnik BMI ^^ 18.04.10, 13:08 Twój wskaźnik BMI: 19.3 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley24 Re: wskaźnik BMI ^^ 18.04.10, 13:11 Twój wskaźnik BMI: 20.4 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: wskaźnik BMI ^^ 09.07.10, 18:23 Twój wskaźnik BMI: 19.7 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. wow. A ja myślałam że mój gruby tyłek , wystający brzuch i grube uda to początek otyłości ; X Odpowiedz Link Zgłoś