olinka_12 28.04.10, 22:09 Co myślicie o Meryl Streep ? A może ktoś z was jest jej fanem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmel_ Re: M.S. 28.04.10, 23:16 nie znacie jej ? : o według mnie jest bardzo dobrą aktorką , i lubię ją. choć jak oglądałam julia&julie , strasznie , ale to strasznie denerwował mnie jej głos. Odpowiedz Link Zgłoś
olinka_12 Re: M.S. 28.04.10, 23:21 fajnie , że znalazł sie ktos z kim moge o tym pogadać ;d mogę z toba gadac o Meryl ? Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: M.S. 29.04.10, 08:03 Nie znacie? O Matko. Meryl jest fajną aktorką! Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza jak można jej nie znać! (: 29.04.10, 09:16 Julie&Julie, Mamma Mia - najciekawsze role, nie dziwie się, że jej niektórzy nie znają, skoro tu się tylko Justina Biebera słucha i Zmierzch ogląda (-: Odpowiedz Link Zgłoś
julkowa xddd 29.04.10, 09:23 nawet fajna, podobał mi sie z nia ' diabeł ubiera sie u Prady ' i ' dom nawiedzonych dusz ' . nie wiem czy dobrze napisałam ten drugi , bo to dawno oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
addie Re: M.S. 29.04.10, 09:59 Lubię ją, jest świetną aktorką. Najbardziej podobały mi się z nią Diabeł ubiera się u Prady, Mamma Ma i Julie i Julia. W ogóle się dziwie jak można nie znać tak dobrej aktorki! Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: M.S. 29.04.10, 10:21 Bożeee, jak można jej nie znać?!?! Moim zdaniem jest bardzo dobrą aktorką, filmy w których gra są zawsze świetne! Odpowiedz Link Zgłoś