paramore2788 29.04.10, 18:27 Nasza klasa wymyśliła że kupimy automaty do szkoły. Lecz jednak buda jest tak biedna że musimy sami je zakupić. Tylko ja nie wiem jak zamówić taki automat. Może mi pomożecie. Bardzo was proszę : ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmel_ Re: Automaty w szkole, pomocy! 29.04.10, 18:56 kurde wybacz . nie miałam takiej sytuacji - nie umiem ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Reee: 30.04.10, 21:57 Hmm. No z batonikami, napojami. Klasa rozważa coca-cole. Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Reee: 01.05.10, 19:59 nie rozumiem czegoś dlaczego tobie przypadło zamówienie automatu skoro ty nie wiesz jak to zrobić?? wogóle dziwna sprawa jak dla mnie, że uczniowie maja sobie automat skombinować.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Reee: 02.05.10, 10:49 Dziwne .. Skoro wasza klasa to wymysliła to niech wychowawczyni przynajmniej to zamówi . Bo wątpie żeby dla jakiego kolwiek ucznia udało sie to zrobić . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Reee: 02.05.10, 22:11 Wątpię żeby uczniowie wykonali taki zakup do szkoły tym bardziej, że jak twierdzisz nie wiecie jak to zrobić. To będzie kosztować na serio kupę kasy . To Polska a nie Ameryka, zejdźmy na ziemię . Odpowiedz Link Zgłoś
agus2341 Re: c ; 03.05.10, 08:47 A to przypadkiem wy nie powinniście (jak już) uzbierać a dyrektor kupić ? ;// Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Automaty w szkole, pomocy! 03.05.10, 08:51 ja mam automat w szkolę, ale nie płaciliśmy z niego .. więc nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx Re: Automaty w szkole, pomocy! 03.05.10, 10:02 według mnie to dyrekcja powinna zebrać pieniądze, albo wziąć z funduszy szkolnych. A dlaczego to ty masz kupić automat ? Wymaga to formalności i takich tam, takich spraw nie powinno się powieżać uczniowi. DZIWNE. Po za tym nie pomogę, nie wiem gdzie kupić coś takiego c : Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: Automaty w szkole, pomocy! 03.05.10, 11:21 tu znalazłam: www.allegro.pl/item1001537052_automaty_wendingowe_spiralne_do_batonikow_import.html Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Automaty w szkole, pomocy! 03.05.10, 14:12 u mnie w szkole kiedyś był, ale teraz mamy sklepik. o wiele lepiej bo jest więcej towaru i masz pewność, że dostaniesz to co chcesz bo te automaty czasem kase pożerały ale np. batonika nie dawały. Odpowiedz Link Zgłoś