klaudynaa 11.05.10, 14:18 Pomocy! pisze bo nie wiem co robić.? podoba mi sie jeden chłopak z mojej klasy i nawet próbowałam z nim zagadać ale kiedy tylko ja póbuje to wtrącają sie w tą rozmowe inne dziewczyny których niecierpię. Prosze Pomożcie. Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anana97 Re: Chłopcy 11.05.10, 14:38 może, umów się z nim po prostu na lody czy coś w tym stylu a, jeśli taka sytuacja byłaby dla ciebie niezręczna to dowiedz się czy ma jakieś dodatkowe zajęcia np. z WF zapisz się na nie a po skończonych zagadaj i może znajdziecie wspólny temat .... POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
nati97 Re: Chłopcy 11.05.10, 14:51 Może dasz mu korki, albo on tobie? zapisz się rzem z nim na dodatkowe zajęcia...Albo np. pożycz od niego zeszyt i powiedz np. że ma ładne pismo czy coś w tym stylu... nie wiem... kombinuj...życzę powodzenia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynaa Re: Chłopcy 11.05.10, 17:34 Dzięki .Waam.;D Macie jeszcze jakies propozycje.? Odpowiedz Link Zgłoś
fallen_angelxx OO widzę że masz strasznie dużo problemów;/;/... 11.05.10, 18:05 nie odpowiadajcie jej dziewczyny!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynaa Re: OO widzę że masz strasznie dużo problemów;/;/ 11.05.10, 21:36 No ok jak chcecie nie odpowiadajcie .Nie wymagam. Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Chłopcy 11.05.10, 21:41 powiedz tamtym dziewkom zeby spadaly. i gadaj. x dd Odpowiedz Link Zgłoś