kotka369 11.05.10, 16:49 Mam pytanie , macie jakieś fajne pomysły na bransoletki z muliny bo moja koleżanka robi a ja nie mam fajnego pomysłu a powiedziała ze mi zrobi taką jaką chce . Z góry dzieki ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazakhousaxd Re: Bransoletki z muliny ;d 11.05.10, 18:18 ja mam takich parę, są np. w paski całkiem ładne. ; D albo po prostu zwykła z imieniem albo tam jakim chcesz napisem. P Odpowiedz Link Zgłoś
plinne Re: Bransoletki z muliny ;d 11.05.10, 19:27 pimex.pl/ensi/ramki.html Tu masz stronę. Tam jest zrób to sam i opisy wzorów. Masz tam właśnie różne wzory pokazane i jeszcze jak zrobić. Mi się podobają paski zwykłe, albo zygzag Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: Bransoletki z muliny ;d 11.05.10, 20:11 Zygzak fajnie wygląda na ręce. Ja mam taką ! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 jest dużo fajnych wzorów 11.05.10, 20:19 jakieś pół roku temu miałam świra na punkcie tych bransoletek , fajne są te z napisami (ale trochę trudne) , wejdź sobie w google ja tam znalazłam wiele ciekawych pomysłów ;d Odpowiedz Link Zgłoś