alyson96 Szkoły odwołane 17.05.10, 16:10 Ja bym była załamana bo nie miałabym czasu na poprawienie ocen . : d Odpowiedz Link Zgłoś
aveugle U mnie dziś odwołali 17.05.10, 16:10 i jutro też są odwołane. Nie cieszę się, bo wszystko jest pod wodą, nie ma szansy się ruszyć gdziekolwiek, a stracone dni w szkole będzie trzeba odrabiać w soboty.. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka14 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:10 Ja niestety mam szkołę . Chciałabym nie mieć szkoły bo jutro mam test z przyrody.Masakra!. Nienawidzę przyrody! Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka95 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:12 u nas część uczniów zwolniła sie do domu n=bo podobno mialy przestac kursowac ich autobusy! Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspana Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:13 kurcze, ale masz fajnie ja idąc dziś do domu przemokłam do suchej nitki ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
taslodka Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:19 U mnie została odwołana zielona szkoła w góry Odpowiedz Link Zgłoś
izoolka Siekaa !! 17.05.10, 16:21 ja nie wiem z czego sie cieszyć...ja mieszkam koło Skoczowa (okolice Cieszyna i Bielska Białej) i Bładnica przelała i ludzi na łódkach ewakuują, rynek zalany, mosty pozamykane nie wiadomo czy Wisła nie przeleje... więc cieszyć nie ma sie z czego...drogami płyną potoki wody po pas.. Odpowiedz Link Zgłoś
camellote szkoła. 17.05.10, 16:22 a my chodzimy. w szkole zimno, szatnie i sale zalane.grr Odpowiedz Link Zgłoś
xxxhayleyxxx Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:22 u mnie jak na razie szkoła normalnie 'działa' ; ) ale ja nie mam jak dojechać do szkoły, ponieważ moja miejscowość, że tak powiem jest odcięta od świata myślę, że pogoda się poprawi ... Odpowiedz Link Zgłoś
guma_balonowa Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:26 my tu w Raciborzu się topimy, już Odra wylała... ale to w końcu miasto, więc do szkoły i tak trzeba. Nie narzekam, bo w sumie to bez szkoły nudno tak trochę cały dzień siedzieć w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:29 u mnie niestety nie zamkneli . xD ale w sumie to i dobrze . Im prendzej się szkoła skończy tym lepiej xD . chce słonko . <33 Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 też tak chce 17.05.10, 16:25 ja mam normalnie lekcje i jeszcze tyle sprawdzianów , nauczycieli opętał szatan -,- Odpowiedz Link Zgłoś
tola123 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:25 ja to się ciesze że nie są odwołane bo musiałabym je nadrobić w wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
clary19 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:33 U mnie lekcje były odwołane dzisiaj i jutro też są a w środę idziemy normalnie. Niestety te lekcje trzeba będzie odrabiać w soboty. Przez to, że tak leje mamy też odwołane wycieczki szkolne ja akurat trzydniową w góry !!! Straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty A gdzie ty mieszkasz? 17.05.10, 16:29 który rejon polski> u mnie tak strasznie nie pada. na dodatek mam jeszcze jutro spotkanie z jolą kwaśniewską, więc nawet nie mogłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:33 U mnie niestety chodzi się do sql ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:36 U nas dziś była odwołana xd A jak będzie jutro to nie wiem... Nie mam od kogo się dowiedzieć, bo nikt z klasy nie wie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1308 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:49 U mnie były lekcje ale ja nie poszłam.U mnie dwie drogi na osiedlu są zalane i jesteśmy odcięci od świata ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:37 u mnie to niemożliwe.nie ma z czego wylać,więc powodzi na pewno nie będzie.trochę pada,ale wszystko jest do wytrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:38 ja nie mam odwołanychh lekcjii . bo u nas nie padda .. tylko mrzy .xd ale nie ciąglęę . ( ja chce też mieeć wollne .! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:43 Ahh..chciałoby się. Też mieszkam na południu, ale Kielce omijają takie atrakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
adusx3 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:43 my dzisiaj wyszlismy po 4 lekcjach a tak normalnie mamy 6. bo u nas rzeka wylala i dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
pharrell_girl Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:46 u mnie stety lub niestety trzeba chodzić! w sumie nie męczy mnie tak bardzo chodzenie do niej więc jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:48 Ta, jak dzisiaj rano wstałam to normalnie wszystko pływało. Na szczęście mieszkam na górce, więc mnie nie zalało(a mieszkam na parterze, więc delikatnie mówiąc nie byłoby to zbyt przyjemne). Ponad 10 uczniów dzisiaj nie było, podejrzewamy, że niektórych zalało. Jedna dziewczyna się spóźniła, bo miała w domu tyle wody, że strażacy przyjeżdżali odpompowywać. Niektórym podtopiło już piwnice. Nauczyciel biologii powiedział dzisiaj, że nie wie jak do domu wróci. Mój tata też nie wiem jak wróci nawiasem mówiąc, ale nieważne. Dach nam w sali gimnastycznej przecieka. Jeziorko koło szkoły tak wylało, że jest chyba z trzy razy większe niż było i cały duży plac zabaw zalało. Szkoły na razie nie zalało, na wzniesieniu jest. Ale podstawówkę blisko mnie zamknięto, więc jak tak dalej będzie lało to podejrzewam, że i nasze gimnazjum zamkną. Odpowiedz Link Zgłoś