green_freak 30.05.10, 15:45 Ogladalyscie dzis formule 1 ? Widzialyscie Vettela i Webbera wpadke ? KOmentujcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silllver Re: Formula 1 ! Niesamowita rywalizacja ! 30.05.10, 15:50 Ja widziałam jak ten Vettel był wkurzony. Dziennikarze chcieli z nim gadać a ten szybko szedł i miał ponurą minę. Wcale mu się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
negative Re: Formula 1 ! Niesamowita rywalizacja ! 30.05.10, 15:53 Jeśli nie chciałby na siłę wyprzedzać Webbera, to skończyłby wyścig prawdopodobnie na podium. To sport, takie rzeczy się zdarzają... Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Formula 1 ! Niesamowita rywalizacja ! 30.05.10, 15:54 widziałam od tego fragmentu jak sie zderzyli no Vettel był nieźle wkurzony Odpowiedz Link Zgłoś
mileyrose Re: Formula 1 ! Niesamowita rywalizacja ! 30.05.10, 15:59 oglądałam trochę przesadzili jeden team powinni się jakoś szanować a widzieliście jak baton wyprzedził hamiltona na chwile a Nicole Scherzinger zaczeła przeżywać Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Formula 1 ! Niesamowita rywalizacja ! 30.05.10, 16:29 Kurna twa przegapiłam. Wszystko przez ten projekt z plastyki! Który Kubica? Co z Vettelem i Webberem? Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak Re: Formula 1 ! Niesamowita rywalizacja ! 30.05.10, 17:31 Vettel probowal wyprzedzic Webbera ale nie udalo mu sie i oboje znalesli sie poza wyscigiem.ale webber wrocil i zajac 3 miejsce.Kubica 6. Ja osobiscie ciesze sie ze to sie stalo,bo glosuje na Hamiltona.Ale nie ladnie jak sie Vettel zachowal i szkoda mi Webbera x Odpowiedz Link Zgłoś