keshablabla 01.06.10, 13:31 Pomocy mój były chce do mnie wrócić!! Ja go kochamM ale nie chce żeby znowu podrywał inne (Też byłą) co mam zrobić..Jutro mamy szczerą rozmowę.Zdziwiłam się troszeczkę na tą wiadomośc.. Jeśli macie jakieś pomysły to pisać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahi1 Re: Pomocy..Związek!!!;/ 01.06.10, 15:11 jeśli masz pewnośc że on i tak zerwie bo się poprostu "bawi" to nie wracaj.. porozmawiaj z nim i powiedz że chcesz prawdziwej miłości... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Pomocy..Związek!!!;/ 01.06.10, 15:15 Nie no.. Najlepiej to powiedz mu, że jesli jeszcze raz to będzie się powtarzać (chodzi mi o podrywanie innych dziewczyn) to nie będziesz chciała z nim być Odpowiedz Link Zgłoś
diefin Re: Pomocy..Związek!!!;/ 01.06.10, 18:56 Masz 14 lat, zamiat myśleć o chłopakach weź się za naukę Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Tutaj! 01.06.10, 19:37 Miałam tak. Powiedz mu że nie dasz się sobą bawić i że jak ma takie szopki dalej odwalać i ma tak dalej być to lepiej żeby tego wgl nie było i że w związku najważniejsze jest zaufanie a jak ty możesz je mieć do niego jak podrywa inne. Jak kocha to zrozumie i przestanie. Mowie ci zrób tak. Odpowiedz Link Zgłoś