julka_18 01.06.10, 15:05 kocham tą kreskówkę. może jest trochę dziecinny, ale fajny. i wgl, piosenki są brechtackie, niektóre teksty rozbrajające. co sądzicie o ten kreskówce? wasz ulubiony odcinek? ulubiona piosenka? ulubiony bohater? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fineaszka Re: żenada 24.08.10, 21:15 kocham ^-^ Mam zawsze z tego taką brechte xd Uwielbiam Fretkę i Jeremiasza xd A ulubiona piosenka- Młodsi bracia w wykonaniu Stefy Odpowiedz Link Zgłoś
malwa1111 Re: przepraszam za błędy. 26.08.10, 13:32 kocham...: ulubiony bohater?? pepe ulubiony odcinek?? jak zbudowali domki na drzewie dla sb i fretki a ulubiona piosenka to taTekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
milusia__ Re: Kocham 02.06.10, 20:54 Ja ich uwielbiam!!! Mój ulubiony odcinek to "Stary będziemy mieć reaktywację!" Ten o tych Miłosiach A ulubiony tekst to jak ten doktor (nie wiem jak się pisze jego nazwisko) rozpłynął się w dymek i po chwili z nowu pojawił z tekstem "Co się stało?!" xD trochę się ropisałam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fuchinggirl123 Re: Kocham 24.08.10, 10:17 KOCHAM !! Moja ulubiona piosenka: xD Odcinki lubie prawie wszystkie . ale chyba z ta kolejka A tekst to ten co milusia lubie ! Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: Kocham 03.06.10, 11:14 Bajka nawet fajna a lubię ich piosenki są bardzo śmieszne ! Odpowiedz Link Zgłoś
mania14 Re: Kocham 24.06.10, 19:44 Uwielbiam Fineasza & Ferba... U mnie w klasie co chwilę jeden chłopak śpiewa piosenki z F&F Odpowiedz Link Zgłoś
lila13 Re: Taa 03.06.10, 09:42 Spoko jest ;p Troszkę dziecinna ale brechtacka. xd Ja najbardziej lubię Doonfershmirtza i Vanessę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Fineasz & Ferb. 01.06.10, 15:33 W jakiś sposób mnie irytuje... Tej kreskówki akurat nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka ajć. 01.06.10, 15:37 kosiam ich <33 wszystkich <3 to nie jest dziecinne, bo w mojej klasie kilka osób to ogląda :p Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Fineasz & Ferb. 01.06.10, 15:43 jest spox a moj ulubony odcinek to z zimą w lecie,w muzeum,i z rydwanami Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Fineasz & Ferb. 01.06.10, 16:12 Oglądam od zawsze. <3 Ferb. <3<3<3 Pepe. <3<3<3 Fredka. <3<3<3 Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: Fineasz & Ferb. 01.06.10, 16:15 Lubię od czasu do czasu to obejrzec : P Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb <33 01.06.10, 16:16 to jest takie absurdalne, ale ja to kocham. *.* kocham każdego, fretkę, jeremiasza, pepe <3, fineasza, wszyystkich : d Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Fineasz & Ferb. 01.06.10, 16:18 Fredka rządzi!!!!!!!!!!!!! xD xP Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Tuuu <3 01.06.10, 16:38 Mam 14 lat, ale kocham tę bajeczkę ^^ Moi ulubieni bohaterowie? Wszystkich uwielbiam, bo są takie odcinki, w których każdy z nich pokazuje coś od siebie ^^ Kocham ten odcinek, kiedy Linda założyła na głowę taki hełm z rurą (chyba to była taka suszarka), a Lawrence w nią dmuchał. Później Linda mówi "to rzeczywiście brzmi jak ocean" ^^ Niezłe ^^ Albo teksty Dundersztyca. "Kiedyś chciałem podbić świat" ^^ "Telewizor czarny a filmy są szare konie wciąż biegną zaraz umrę z głodu" Kiedy to mówił, brzmiało lepiej. Ogólnie to F&F wymiata ^^ "Cześć Fineasz, co robisz?" "Grrrrrr" ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Tuuu <3 02.06.10, 20:44 o matko, pamiętam ten tekścior dundersztyca; mówił to bodajże na jakimś poetyckim wieczorku. pokładałam się na tym ze śmiechu. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ziuuta ` skamieliny - ta, ta, ta .` <333 23.08.10, 12:33 ` skamieliny - ta, ta, ta .` <333 Najczęściej wypowiadany tekst w naszej klasie xD Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. Re: Fineasz & Ferb. 02.06.10, 20:24 uwielbiam c: bohater? Pepe, piosenka? A-G-L-E-T! :3 ulubionego odcinka nie ma, bo syskie są mega c: Odpowiedz Link Zgłoś
madziusiaaaa Re: Fineasz & Ferb. 02.06.10, 20:26 Uwielbiam !! Nawet moja kuzynka co ma 24 lata nieraz siądzie i się ze mną pośmieje !! Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_xd Re: Fineasz & Ferb. 02.06.10, 20:27 kocham Fineasza i Ferba ! codziennie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
schab_na_goraco x3 . ! 02.06.10, 20:27 Fretka.! Kocham ją.! < 33333 . Jest świetna. Wszystkie piosenki są przeboskie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Fineasz & Ferb. 02.06.10, 20:39 bardzo, bardzo lubię. : ) jest na drugim miejscu moich ulubionych kreskówek. mój ulubiony odcinek to reaktywacja miłosiów, koncert na rzecz agletu... nie lubię natomiast domu strachów i kolejki górskiej. moi ulubieni bohaterowie to miłosie i ten kwartet, który śpiewa dżingiel duntersztyca. ;D ulubione piosenki: sprawiłaś że piękniejszy jest świat, będziesz skończony, aglet, bez jej miłości musiałem poznawać świat, wiewióry w gaciach mam, i ta piosenka, którą śpiewał baldżit, gdy się wkurzył, "dajcie ocenę mi, ja chcę ocenę mieć, i piątka ma być". ;D piękne zdjęcia dodałaś, dzięki. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
leanne cudo : D 02.06.10, 20:54 kocham, kocham. : D Super był odcinek, gdy Fretka była królową plaży... Albo, gdy zamieniła się ubraniami z Vanessą (Fretka, przeszłaś na gota?) xd. Nie przepadam natomiast za tym, gdzie mieli lazimę. Albo zilato, jak to Fineasz powiedział ; P Najbardziej lubię piosenki: Jesteś skończony, Rolady dwie (chociaż to właściwie kilka tych zdań śpiewanych w celu wsiąknięcia debilnej muzyczki do głów- plan Dundersztyca ; D), Wiewióry w gaciach, to intro, Miłośc zła, i chyba Ja łańcuchy mam. : D Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: cudo : D 02.06.10, 20:55 A w ogóle... Wszystkie piosenki pierwszego sezonu znam chyba na pamięc. W Ameryce wydali płytkę z kawałkami z właśnie tego pierwszego sezonu. Przydałaby się również w Polsce. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: cudo : D 03.06.10, 11:05 no właśnie, bym zapomniała... : ) jednymi z moich ulubionych piosenek są miłość zła i łańcuchy mam. ;D lubię jeszcze "wróć do domu, pepe". ; ) wróć do domu, pepe, bo zamieszkam w lesie, będę chodzić w dresie, zmienię imię na wiesię... Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Fineasz & Ferb. 02.06.10, 20:49 To chyba jedyna 'współczesna' bajka Disney Channel, którą uwielbiam, a moim faworytem jest oczywiście niezastąpiony Pepe Pan Dziobak Lubię tę bajkę, bo jest naprawdę śmieszna. Widzowie nie śmieją się z głupoty tej bajki tylko z tekstów głównych bohaterów i naprawdę zarąbiaszczych piosenek. Fineasz i Ferb rządzą Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfanka04 Re: Fineasz & Ferb. 02.06.10, 21:13 Uwielbiam tę kreskówkę ,to moja ulubiona. Wszystkie odcinki są świetne ,jeden ulubiony ,raczej ten w którym polecieli na Marsa. Piosenki są super śmieszne na przykład ta Królową marsjan jestem tu przynajmniej lubią mnie... Ulubieni bohaterzy to:Ferb i Pepe Odpowiedz Link Zgłoś
laska.bieberaxd Już wiem co bd dzisiaj robić. ! 02.06.10, 21:28 Gdzie jest Pepe . ? O tu jesteś Pepe . ! Spółka zło Doofenschmitza czy polskiej wersji Dundersztyca. xd Ja kocham tą bajkę . ! Jak dla mnie jedyna bajka , na którą warto zwrócić uwagę . ! Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Fineasz & Ferb. 02.06.10, 22:21 Nie oglądam, ale moja sis to ogląda, więc czasami widze urywki. Masz racje, niektóre teksty są całkiem fajnie.. Odpowiedz Link Zgłoś