02.06.10, 22:07
Hej. Chce sie was poradzic.

W sobote ide na wesele i chodzi o to, ze nie wiem za bardzo jak zrobic sobie fryzure...
(T_T)Myslalam nad jakims koczkiem z rozpuszczonymi gdzie niegdzie wlosami. ale nie
wiem jak to bedzie wygladac... znaczy sie czy wgl fajnie... pozniej myslalam o
wyprostowaniu wlosow i wepnieciu jakiegos kwiatka czy zrobienie malej kokardki. tyle, ze
jesli bede sie bawic i wgl to moga mi sie pokrecic a mam strasznie geste wlosy i nie bedzie
to ladnie wygladac... uncertain

wiec jesli ma ktos pomysl to pomoc mile widziana! kiss

jesli watek byl to sorry, ale nie chcialo mi sie szukac ani nic. jakby co to nie kasowac. xd
Obserwuj wątek
    • aivelen Re: Wesele<33 02.06.10, 22:12
      nie wpinaj kwaitka, bo ci sie cała fryzura rozwali i bd kiczowato. zrób jakis prosty koczek, który byś mogła w każdej chwili nieco poprawić, bo na weselu raczej misternej fryzury nie utrzymasz. możesz wpiąć jakieś ozdoby, ale raczej nie takie na których bardzo ci zależy, bo wiadomo jak to jest na weselu.
      • stur_struck Wesele<33 02.06.10, 22:15
        A co myslisz o kokardzie z wlosow?
    • viklimka Re: Wesele<33 02.06.10, 22:16
      Wydaje mi się, że wlosy spięte wysoko, z tylu to najlepsze rozwiązanie. Nawet zwykly
      kucyk elegancko może wyglądać smile
      • akinorew13 To zależy... 02.06.10, 22:25
        jak masz długie włosy, to możesz zrobić kucyka, nie wysoko, nie nisko, tak w "połowie"
        głowy, i związać go cieńką gumką, a potem owinąć ją (gumkę) pasemkiem włosów, żeby
        nie było jej widać, a dotego np. opaskę z jakimś kwiatkiem z boku, czy coś takiego.
        Jeśli masz krótsze włosy możesz zrobić dwa kucyki (wysoko) i związać je wyraźnymi
        gumkami z czymś (kwiatki, motylki i inne pierdołki). Też super wygląda.

Mam nadzieję, że trochę pomogłam smile
    • caterina97 Re: Wesele<33 02.06.10, 23:03
      ten koczek może fajnie wyglądać ; ]
      • martam Re: Wesele<33 02.06.10, 23:06
        Bardzo ważne jest ile masz lat. 18,tak jak w profilu, czy mniej?
        co do rozwalenia się fryzury- spsikasz ją i wytrzyma wszystko! smile
        • gadu_gadu Re: Wesele<33 02.06.10, 23:10
          ja w maju byłam na dwóch, i miałam wyprostowane włosy a zarazem dobierany warkocz .
          byłam u fryzjerki i mówiła że teraz właśnie takie fryzury na wesela są modne. więc polecam
          (:
          • stur_struck Wesele<33 03.06.10, 11:22
            Niee... ja mam 13 lat. xd

Tyle, ze chodzi o to, ze nie chce miec tylko wyprostowanych i tyle... po za to boje sie, ze
            moga mi sie pokrecic ( bo naturalne mam loki - jakies takie dziwne loki xd ) ale... myslalam
            o wyprostowanych i kokardzie z gornych wlosow.

A i jeszcze jedno. Na wesele ide w takiej... kurcza chyba to brazowy, taki dziwny kolor... ale
            nazwijmy, ze brazowy... wiec w brazowej sukience z bialymi kwiatami... i potrzebuje
            dodatkow... chyba maja byc biale...

wiec to co ja mysle o dodatkach:
            Biale buty ( takie sandalki na obcasiku)
            Biala lub brazowa torebeczka ( taka mala)
            bialy- Perlowy lakier do paznokci
            i...

no wlasnie co jeszcze moze byc?
            • stur_struck Wesele<33 03.06.10, 11:24
              a no i jeszcze myslalam o jakims kwiatku we wlosach... albo jakby byl koczek to jakies
              perelki powpinane...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka