Dodaj do ulubionych

sluchanie metalu

07.06.10, 22:26
Uwazacie ze słuchanie metalu to cos złego ?? Ja juz pare razy miałam takie zarzuty i chce
wiedziec co wy o tym myslicie. smilesmirk
Obserwuj wątek
    • zuoxd Re: sluchanie metalu 07.06.10, 22:31
      jeśli to nie jest tylko na pokaz to nikt nic nie powinien do tego mieć. zresztą w ogóle nie
      powinien się czepiać. słuchasz czego lubisz.
      ale pozerstwo drażni mnie jak mało co. teraz takiej chałtury przybywa.
      sama czasem słucham. nie uważam tego za coś złego.
      • fanta.stic Re: sluchanie metalu 08.06.10, 21:03
        niech tam ludzie sb to sluchaja, spiewaja i co tam jeszcze, ale mnie to np
        przeraza. az mi ciarki przechodza. big_grin
      • rock_i_rock Re: sluchanie metalu 19.06.10, 22:06
        Ja lubie metal i innym może sie nie podobać trudno, ważne, że słucham tego co lubie smile
    • adkaxxx Re: sluchanie metalu 07.06.10, 22:31
      ja miałam taki okres ze słuchałam tylko S.O.A.D (system of a down) bo inna
      muzyka to siara była , tera to słucham co wpadnie w ucho ,ale metalu to już
      żadko jakoś dzika strasznie ta muzyka jest ;D
      chociaż czasem jak słucham muzyki to se poslucham jakiś takich piosenek metal ;D
    • misska666 Re: sluchanie metalu 07.06.10, 22:32
      O_O pierwszy raz słyszę coś takiego. toż to objaw zdecydowanie wyższej kultury i
      gustu niż słuchanie jakiegoś tanecznego popu. i to jest klasyka... jak tak można
      mówić?!
      • jaguuska..xd Re: sluchanie metalu 07.06.10, 22:45
        no ja tez nie rozumiem jak mozna sie o to czepiac..
      • gabi_989 Re: sluchanie metalu 08.06.10, 07:09
        Ja kocham metal a szczególnie POWER METAL smile
    • wisienka9 Re: sluchanie metalu 07.06.10, 22:34
      Nie słucham. Twoja sprawa czego słuchasz wink
    • roxanne wiesz chyba wolę Heavy Plastik 07.06.10, 22:37
      żarcik tongue_out

czasem posłucham, jak mnie zaciekawi big_grin
      • miqusia Re: wiesz chyba wolę Heavy Plastik 07.06.10, 22:53
        Czasem plastiki i starsi ludzie mają wąty, hahaha, olać! Słucham metalu
        (może nie strasznie dużo), a rozsądna jestem, poza tym nie wyglądam
        iście szatańsko (poza tym mogę wyglądać nawet iście szatańsko, moje ciało!).
    • kate2503 Re: sluchanie metalu 07.06.10, 22:56
      sama słucham i nie rozumiem czemu ktoś się czepia, no chyba że są to osoby które
      słuchają popu, hip-hopu i całej "innej" reszty. nie przejmuj się mnie też kiedyś
      się czepiali ale dali w końcu spokój... pozdrawiam
      ps. cieszę się że ktoś jeszcze słucha normalnej muzykismile pozdrawiam
      • angelika13 sluchanie metalu 07.06.10, 23:23
        jak miło ze poruszyłaś taki temat smile ja słucham metalu i to nałogowo i nie
        uważam ze to jest złe .. Niektórzy myślą ze jak słuchasz metalu to już wiesz
        szatan i itp. czarne ubrania :p
        Ja słucham ale nie wyrażam to poprzez swój wygląd ..np. Noszę skejty może to
        dziwne (dla nie których ) ale lubię wiec noszę . Czasami jak ktoś mnie sie
        pyta czego słucham no to odpowiadam , i najczęściej słyszę odp. Coo , ty ? Ta
        muzyka wyraża swoje emocje, pobudza zmysły . (pomaga w ciężkich chwilach [ja
        tak uważam ] ) Proszę jedynie o to żeby ludzie nie podchodzili do tej muzyki
        jak do zła , Każdy słucha to co chce , Ja nie komętuję tego co wy słuchacie
        wiec wy nie komętujcie tego czego ja słucha .. Uważam ze o nie jest złe , i
        cieszę sie ze jeszcze ktoś na tym świecie słuch " prawdziwej" muzyki ..!\m/
        pozdrawiam smile
        • jaguuska..xd Re: sluchanie metalu 08.06.10, 19:44
          Masz calkowita racje smile
        • julciak Re: sluchanie metalu 08.06.10, 20:42
          Ja bardzo lubię metal smile Moje koleżanki z klasy (które słuchają Biebera i Ke$hy) uważają, że jestem jakaś powalona z tego powodu. Wygarnij im i powiedz, że o gustach się nie dyskutuje! big_grin
    • mireille no u mnie byłabyś przez to podziwiania 07.06.10, 23:30
      xD Serialnie...
    • devaney Re: sluchanie metalu 08.06.10, 12:46
      To nie jest nic złego,sama słucham metalu i bardzo lubię tą muzykę.Wg mnie dzisiejszy
      pop,to masakra jakaś.
    • angie2 Re: sluchanie metalu 08.06.10, 13:02
      Co w tym złego?
      • a_n_g_e_l Re: sluchanie metalu 08.06.10, 20:44
        Ja niezbyt lubię metal ale słuchanie tego nie jest niczym złym. Każdy ma swój gustsmile
    • collins Re: sluchanie metalu 08.06.10, 13:13
      kocham metal. *.*
    • marsjanka115 słuchanie metalu... 08.06.10, 13:32
      osobiście wolę rock XD ale chociażby jak słuchałam 30 seconds to mars - santa
      trough the back door to zaczął mnie brat od tego czasu satanistką nazywać devildevil
    • pauuli sluchanie metalu 08.06.10, 13:35
      a co w tym złego? O.O
      • denever słuchanie metalu. 08.06.10, 13:44
        kochanie, ja słucham tylko tego. nie wiem, co w tym złego. metal nie jest muzyką
        satanistów, tylko ludzi, którzy go czują w sobie. także olej ich.

heavy metal. < 33333
        • karmel_ Re: słuchanie metalu. 08.06.10, 19:48
          E tam , słuchasz czego lubisz,nie powinnaś się tym przejmować. Każdy ma swój
          muzyczny gust.
    • scarletrose Wtf?! 08.06.10, 13:42
      Od kiedy w słuchaniu metalu jest coś złego, od kiedy to w ogóle niby metal jest
      zły?! Owszem, zdarzają się zespoły wyznające satanizm, aczkolwiek rzadko. Jest
      tyle dobrych, metalowych kapel, które przecież nie mają nic wspólnego ze "złem",
      jak to ujęłaś. A większość osób, twierdzących, że metal to "drący mordy
      sataniści" jest po prostu na niczym nie znającymi się głupkami, którzy sami
      zapewne słuchają Peji i innego szajsu.
      • gaba97 jasne że nie 08.06.10, 19:50
      • avrilkaskate ... 08.06.10, 19:58
        Ja słucham czasami heavy ale tylko i wyłącnie,natomist wuja i ciocia...Taa to są zapaleni
        słuchacze metalu.Coś złego? haha założysz koszulke z logo zespołu blackmetalowego i
        patrzą na ciebie jakbyś kogoś zabił! I powiem ci,że metale są pożądniejsi od tych
        wszystkich Pejów.Słuchanie metalu to nic żlego, poodwracane krzyże? To tylko wizerunek
        sceniczny, na co dzień to normalni ludzie którzy mają swoją rodzinę, nie są kimś złym.
      • theblair ehhh 08.06.10, 20:02
        już mam dość takich tematów i ciągłego powtarzania, że metal nie jest zły!! JEST
        ZAJEBISTY I TYLE! METAL I ROCK to prawdziwa muzyka! a nie jakiś bimber, hannah
        montana, ashley sristadle, rihanna ru...na etc. brak mi już siły po prostu,
        żeby tłumaczyć to ludziom.
      • ravenhatred Re: Wtf?! 27.09.10, 01:57
        Masz całkowitą rację. Ale odniosę się do fragmentu Twojej wypowiedzi, w którym
        wspominasz o zespołach wyznających satanizm - takich zespołów trzeba po prostu
        umieć słuchać. Nie każdy kto słucha chociażby black metalu jest od razu
        satanistą. Jeżeli ktoś zbyt mocno identyfikuje się z muzyką, której słucha, to
        może rozminąć się z jej faktycznym przekazem. Niczego nie powinno się
        interpretować dosłownie.
    • slodkiporanek Re: sluchanie metalu 08.06.10, 19:57
      Bzdura.
      Metal to tylko gatunek muzyczny - nikomu nie szkodzi.
    • aveglitchi Yyy... mleko? x_x 08.06.10, 20:09
      Taaa, napewno . XD
      Tak samo jak to, że od słuchania Metalliki, można zostać opętanym. X_X
    • yumikonishimura Re: sluchanie metalu 08.06.10, 20:21
      jestem fanką metalu i uważam ,że to nic złego. Może złe forum sobie wybrałaś:
      kotek.pl ?! yy..
    • emma_vanessa Re: sluchanie metalu 08.06.10, 20:26
      hmmm... moja przyjaciółka słucha metalu ,a jest uosobieniem otymistyczności i
      pogodności . nie uwazam wiec ze słuchanie metalu to coś złego bo nie zawsze odbija się to
      na osobowości.
    • thealiana Re: sluchanie metalu 08.06.10, 20:26
      dla kolegów jestem satanistką, jak oni nawet nie wiedzą o
      czym ten zespół śpiewa. Oni od razu wychodzą z założenia
      że metal = satanista. Mam dość takich debili.
    • zlababa Re: sluchanie metalu 08.06.10, 20:30
      jaguuska..xd napisał(a):

> Uwazacie ze słuchanie metalu to cos złego ?? Ja juz pare razy miałam takie zarz
      > uty i chce
      > wiedziec co wy o tym myslicie. smilesmirk

death metal jest zajebisty
    • fantabuu x dd 08.06.10, 20:35
      nie , ale nie slucham tego szajsu ; x
    • scream_ pojebało cie ? O_____x 08.06.10, 20:40
      metal to jeden z najlepszych gatunków muzyki, to nie darcie mordy i satanizm a
      piękna muzyka płynąca z głębi serca.
      ktoś kto mówi ci że słuchanie dobrej muzyki jaką jest metal po prostu się nie zna
      • fankahilaryduff metal ;* 22.06.10, 17:31
        ja tam kocham metal ... i co to nic złego , jeste,m metalem niby ... ale nie
        ubieram sie tak bardzo metalooowo smile
    • szaksel Re: sluchanie metalu 08.06.10, 20:53
      Nie ... Normalny styl muzyki , tylko mroczny big_grin Ja ostatnioz popu na rock się przerzuciłem
      i nik mi nie zarzuca żebym zapusćił długie włosy(choc koleżanki mówią bo fajnie robie
      grzywę -.-) Ale to nie ten temat
    • tarja_jean Re: sluchanie metalu 09.06.10, 10:55
      sama słucham metalu i uważam że to nic złego jak ludzie słuchają metalucool
    • pussy_ Słuchanie metalu. 10.06.10, 15:52
      większość ludzi uważa, że słuchając metalu od razu jesteś satanistą. kieruje Tobą zło, bo jak to można nie słuchać bimbra i całej innej pseudopopowej sieczki XXI wieku?! tak, to pseudopop. dobry pop już dawno zniknął. ale nie o tym mowa. cóż, ostatnio szłam po szkole (gimnazjum) w koszulce z Iron Maiden. większość czytała Iron Majden, ale okej - angielski niezbyt dobrze im idzie. potem było jakieś ave satan etc.
      metal po prostu trzeba czuć. to muzyka wypływająca z głębi serca, jednak większość nawet nie chce usłyszeć jednej piosenki. dla nic to zwykły krzyk, nic nie mającego związku z uczuciami.

przykre.
      • laura_ Re: Słuchanie metalu. 10.06.10, 16:35
        Oczywiście, że nie! Przecież to jedynie gust muzyczny. Nic złego.
        • shut_up scream_ 10.06.10, 16:39
          metal nie jest najpiękniejszą muzyką płynącą z głębi serca. taka jest prawda. nie jest
          najlepsza, najlepsze jest reggae. dla ciebie może metal jest fajny, dla mnie nie więc nie
          przekonuj ludzi na ciemną stronę mocy.

to nie jest nic złego, ale takie osoby nie są w moim typie. i ta muzyka też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka