miss_mimi094 Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 30.06.10, 10:17 jaa bardzo lubię jego utwory, np z Ciara ma fajna piosenką stara już ale i tak faaaajna Takin Back My Love a pozatym jest nieziemsko przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Jak można zapomnieć? ^^ 30.06.10, 10:23 Śliczny jest, głos też ma fajny, piosenki też. Nie jestem jego wielką fanką, ale moja koleżanka go bardzo lubi. Niezly przystojniak z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
pata4 Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 30.06.10, 10:29 Oo ! Ja pamiętam ! O takim GWIAZDORZE nie da się zapomnieć . Jak byłam mała to biłam się o niego . Wracając do niego głos ma boski i wygląd też . Jego piosenki w uszach siedzą do dziś i czasem posłucham jego starych HITÓW . Nowe też są niezłe aczkolwiek kiedyś miał inny styl , który bardzo mi się podobał . Teraz piosenka I like it jest BOSKA , ale dużo jest teraz takich artystów o podobnych wykonaniach . Kiedyś Enrique był niepowtarzalny no i jeszcze był Riki Martin czy jak to się pisze Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: pewnie :D 30.06.10, 10:56 Haha. Fajny ten filmik z playbackiem. A jaki miał szybki refleks. xdd Pamiętam go, jeszcze z niedawnego dzieciństwa (minęło zaledwie kilka lat... ) Odpowiedz Link Zgłoś
mexx. Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 05.07.10, 23:09 przywracam wątek do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
sasha21 Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 11.07.10, 17:27 I Like It xD Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 11.07.10, 22:13 Jasne, że tak. Lubie jego piosenki, styl Moim zdaniem gra dobra muzykę. Najbardziej mi utkwiło w pamięci Somebody's me i Hero. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 15:20 kiedyś byłam jego fanką. później na jakiś czas o nim zapomniałam, a teraz słucham go sporadycznie. lubię hero, push, dimelo, do you know, tired of being sorry<3 Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 15:23 oczywiście , że pamiętam moja miłość z młodszych lat .. ''hero'' Lubiłam teeż ''Escape'' ii ''It must Be love'' . <3 a teraz jak śłucham tej ''i like it'' nie kręci mnie to zbystnio .; d już nie mój styl . ale i tak on sie zmienił.. i to jak . ; o .; d Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 15:33 cuukierkova napisał(a): > oczywiście , że pamiętam moja miłość z młodszych lat .. > ''hero'' > Lubiłam teeż ''Escape'' > ii ''It must Be love'' . <3 > a teraz jak śłucham tej ''i like it'' > nie kręci mnie to zbystnio .; d > już nie mój styl . > ale i tak on sie zmienił.. i to jak . ; o .; d a ii jegoo utwór ''Dimelo'' .- bardzo mi się podobał i teledyk też . ; D ale i Baalameo . tez . wog. szalałam za nim wtedy więc wszystko mi się w nim podobało . każde jego słowo ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bad_angel Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 15:32 No ba!Jak mogłabym go zapomnieć?!To jeden z moich ulubionych wokalistów Uwielbiam słuchać słynne 'Hero' lub mniej znany 'Don't You Forget About Me' , jak i również 'Push' czy 'Can You Hear Me' . W swoim dorobku Enrique ma wiele piosenek,większość znam i lubię Ten artysta ma pociągający głos,urodę i wyczucie stylu.Lata świetności ma już,niestety za sobą,jednak jakimś sposobem jego piosenki trafiają na listy przebojów . Wierzę,że znów zdobędzie szczyt,jak kiedyś Tymczasem on wydał nową płytę 'Euphoria' i wyraźnie widać na niej,że zmienia styl grania,wchodzi raczej w electro pop ; ] Może nie każdemu się to podoba,ale trzeba przyznać,że singiel 'I Like It' nagrany z Pitbullem,jest bardzo taneczny,idealny na letnie imprezki oraz ot tak,do posłuchania Jednym słowem - kocham Enrique Odpowiedz Link Zgłoś
cool_girl Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 15:42 Oczywiście, że go pamiętam zawsze lubiłam jego piosenki, ale ta najnowsza jest superrr i no cóż przystojny to on może i nawet jest Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 15:46 Pamiętam go . Podoba mi sie jego piosenka i LIKE IT . Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 15:47 oj, pamiętam. słuchałam go chodząc do zerówki.. Odpowiedz Link Zgłoś
daag Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 15:54 kocham go < 3 najlepsze latino na świecie ! chodzący seks.. ^^ < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
klaudyna2208 Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 16:00 No jasne , że go jeszcze pamiętam ! Ostatnio nawet był z nim wywiad bodajże w Radio ZET ? Facet ma ładny głos . Podoba mi się jego piosenka I Like It Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 17:41 Tak, ale nie słucham Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 17:54 jasne, ze pamietam . tez lubię i like it. ale ja zsoatlam jego fanką trochę poźniej, niz wy. czasem jeszcze go posłucham . . . Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 21:10 moja miłość Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 21:14 Lubię jego piosenki. Z tym playbackiem to dał ciała! Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 12.07.10, 21:47 taa,nadal moją ulubioną jego piosenką jest taking back to love,z Ciarą. on jest świetny. like it też jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
who.i.am pamiętam ! 13.07.10, 09:56 Oczywiście że pamiętam! Słucham jego piosenek dośc czesto np. Somebody's me, Hero, Push(boooska piosenka) A ta nowa piosenka I like it a właściwie teledysk przypomniała mi jakie z niego ciacho Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaa.. Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 13.07.10, 09:48 MMM... heheh urok w sobie mial juz na mnie nie dziala ;d ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 13.07.10, 10:06 Oj tak,daawno temu bardzo go lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 13.07.10, 11:59 ajj. pamiętam jak ciocia miała jego kasetę i zawsze mi włączała. miałam może z sześć lat, może więcej. c; Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Czy pamiętacie jeszcze Enrique Iglesiasa? 13.07.10, 13:17 pamiętam. mój Boże, dwa lata temu miałam okropną fazę na 'Can You Hear Me?' i "Somebody's Me' i 'Do You Know'. 'I Like It' też mi się podoba i jak jest tak całkowicie beznadziejnie to zdarza mi się i to sobie puścić. sprawa wygląda tak, że może i śpiewa z playbacku, może i jest z niego laluś, ale piosenki ma chwytliwe. Odpowiedz Link Zgłoś