itmustbecherry Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 18:10 zspol One Night Only piosenka np. You and Me !!! i zespol Sons of Admirals x333 ;D np. Here comes My Bay piosenka ;P polecammmm Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Re:Suupcio ;] 18.07.10, 18:22 Jeśli się powtórzyłam to sorki ale nie czytałam wszystkich wypowiedzi . <br /> No więc ja polecam : <br /> 30 seconds to mars - kill , from yesterday . <br /> Eminem - My band <br /> B.O.B - 3 ,6 ,9 <br /> i tego typu .. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
axi0000 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 18:18 eem . np. The Beatles, The police , The veronicas, Molesta, Tłoku & Jula & Kama, 21 Allstars, Robert M, dżem, jean sean, cheryl cole , verba, hey itd. maam nadzieje że pomogłam . Odpowiedz Link Zgłoś
martt Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 18:52 axi0000 napisał(a): > eem . np. The Beatles, The police , The veronicas, Molesta, Tłoku & Jula & Kama > , 21 Allstars, Robert M, dżem, jean sean, cheryl cole , verba, hey itd. maam na > dzieje że pomogłam . <br /> miały być nie znane -.- Odpowiedz Link Zgłoś
love_paramore_ Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 18:20 florence and the machine wszystkie ich piosenki oni są świetni;] Odpowiedz Link Zgłoś
parshywek Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 18:21 Polecam piosenkę Elliot Yamin- Wait for you lub The Ting Things - Shut up and let me go (z reklamy fanty ) a jeśli lubisz coś ostrzejszego to polecam Nevada Tan - Revolution ; pp mam nadzieję, że pomogłam choć trochę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullen366 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 18:22 Celin Dion-My Heart Will go one(czy jakoś tam) Shakira-waka waka, gypsy, hips don't lie Akon-oh africa nie jestem pewna co do ostatniej. Odpowiedz Link Zgłoś
martt Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 18:53 bellacullen366 napisał(a): > Celin Dion-My Heart Will go one(czy jakoś tam) > Shakira-waka waka, gypsy, hips don't lie > Akon-oh africa > nie jestem pewna co do ostatniej. <br /> miały być nie znane -.- Odpowiedz Link Zgłoś
groszekx3 Lights- Ice, Discobitch - Cest Beau La Bourgeoisie 18.07.10, 18:34 Lights- Second Go (kocham ten teledysk xd) Adam Lambert- For your Enterateiment Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria_ Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 18:53 two steps from hell- day becomes night (i wiele innych ich piosenek ) Enrique iglesias i like it smashproof- brother drake- find your love bat for lashes- sleep alone indica- scarlett lacuna coil- closer cranberries- star jest oczywiście więcej ale mi sie nie chce tyle pisać Odpowiedz Link Zgłoś
kazziczeq Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 18:55 pokahontaz - klaskaj, pokahontaz - nie ma czym oddychać grubson - na szczycie three 6 mafia - feel it ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 19:15 gabrielle survive <br /> shontelle imposiblle<br /> the baseballs hot'n cold <br /> the baeballs umbrella<br /> the baseballs keep bleeding Kristian Leontiou - Shining nikki flores could you ever love me that way<br /> sia breathe me<br /> charice pyramid<br /> you should have know<br /> losse control jojo<br /> bottoms up keke palmer Stacie Orrico - Strong enough ;]<br /> : Amy Lee & Seether - Broken<br /><br /<br /> Shiny Toy Guns - Don't Cry Out > gabrielle sometime or my best friend<br /><br / avery over me or let me go<br /><br /><br /> Ashlee Simpson - Outta My Head pop the glock uffie<br /><br /> <br /HIM right here in my arms ;];];] Odpowiedz Link Zgłoś
claudiia :d 18.07.10, 19:07 Wanda i Banda - Fabryka marzeń The Hives - Won't Be Long Odpowiedz Link Zgłoś
natchnienie Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 19:11 The Rasmus jest zajebiste i Flyleaf. Piosenki 30H!3 są też fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
stephaniefanka Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 19:22 Empire of The Sun - We are the people Image heap - Speeding cars The Script - We cry Lupe Fiasco -Solar midnite Band of Horses - The funeral To niektóre z tych co mi się podobają. Jest ich jeszcze więcej, ale nigdy nie słyszę ich w radiu, a są naprawdę świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
madziazioomek Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 19:24 Ja polecam Piosenkę "Mam ochotę na miłość" zespołu ROAN.... Odpowiedz Link Zgłoś
madziazioomek Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 19:27 yy...sorki pomyliłam tytuł on brzmi "Miłości Pragnienie" zespołu Roan... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 19:27 Estelle - Freak Faboulos<czy jak to się tam pisze> Odpowiedz Link Zgłoś
lithh Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 19:38 Chmm..... Rammstein-Pussy Slipknot-Surfacing Slipknot-Snuff Tarja Turunen-I walk alone Emilie Autumn-Opheliac Emilie Autumn-Castle down Nightwish-Nemo Jak byście chcieli więcej to pisać, znam dużo nieznanych i bardzo fajnych piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
coffeine Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 19:51 Ahhh... "Nemo" Nightwish'a była swojego czasu moją ulubiona piosenka :3 Odpowiedz Link Zgłoś
karaq93 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 19:43 Polecam zespoły takie jak 'The Fray', 'One republic' a z piosenkarzy Michael W. Smith, szczególnie piosenki 'Awesome God', "Can't wait any longer' i 'Mighty Safe'. Odpowiedz Link Zgłoś
coffeine Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 19:49 Może nie trafię w gusta większości, ale piosenka "Lubię mówić z Tobą" zespołu Akurat jest naprawdę fajna, szczególnie jeśli chodzi o sam nastrój. Ostrzegam to jest raczej ballada rockowa... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotkoicookie Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 19:52 Ja znam jakieś ;p Groove coverage (mój ulubiony zespół). Fajne mają piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
inc_18 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 19:52 chevelle "jars" "letter from a thief" three days grace "going down" Odpowiedz Link Zgłoś
dusky Re:tegan and sara.porcelain and the tramps 18.07.10, 19:57 No więc ja polecam Tegan and Sara . Szczególnie uwielbiam : The Con, Like O like H , Dark come soon i inne ich piosnki , które naprawdę są świetne. Drugim zespołem , którego uwielbiam to porcelain and the tramps najlepsze utwory według mnie to : my leftovers , transparent, sugar cube . Oby dwa zespoły nie są zbyt znane w Polsce , dlatego je polecam właśnie Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
fan_twilight Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 20:22 Koka - Strumienie super piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 20:24 Alexz Johnson ma fajne piosenki. To ta z "gwiazdy od zaraz". Odpowiedz Link Zgłoś
anulqaa Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 20:24 eva simnos i chris brown"pass out" Odpowiedz Link Zgłoś
anulqaa Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 20:34 Myah Marie - Cooler Than Me, commander kelly rowland, cold case love rihanny missing you black eyed peas push push kat deluna&akon song for sophie aury dione Odpowiedz Link Zgłoś
paramorefan Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 20:31 obczaj sobie there for tomorrow, you meet me at six anarbor Odpowiedz Link Zgłoś