shira Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 20:32 NP :H20 -TYLKO BĄDZ . AMY DIAMOND PIOSENKI I MARI ISABEL DZIĘKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
xxriczkaxx Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 20:41 ashley - 2 serca jula - zośtań... itp ;d Odpowiedz Link Zgłoś
alusia15927 re 18.07.10, 20:39 moje ulubione to : -evanescence: going under, bring me to life , my immortal -muse: love is forever -paramore: only exepcion, decode - plumb : cut - black eyed peas: wszystkie piosenki -avril lavigne:alice -metric:eclipse -katie melua:the flood Odpowiedz Link Zgłoś
ms.rosalie Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 20:42 Bardzo lubię słuchać piosenek Kate Alexy - dziewczyny, która nagrała ścieżkę dźwiękową do serialu 'H2o'. Nie jest to popularna artystka, jej piosenki też nie są często słyszane. Być może stwierdzisz, że to dla ciebie za dziecinna muzyka, ale...Nie jest taka. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 20:45 znam setki fajnych nieznanych piosenek. ale może pomoże ci to. i ogólnie mój last. ; ) ale pewnie i tak nie wejdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
majcia24xd Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 20:47 3oh!3 - My first kiss wszystkie piosenki Red Hot Chili Peppers, a w szczegulności "Snow" i "Californication" Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11l Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 20:50 Madox - High On You Polecam ! Pozdrawiam big_grin Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11l Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 20:51 Madox - High On You Polecam ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiolcia.xd Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 20:51 Enrique Iglesias!! uwielbiam go!! Addicted, Be with you, only you, can you hear me, Do you know, don't turn off the lights, esperanza, hero, somebody's me, escape. Push (ft. lin wayne), one day at a time ( ft. Akon), I like it ( ft. Pitbull), takin back my love (ft. ciara lub Sarah Conor, ale lepiej Ciara bo tamta się wryła)Tired of begin sorry (ft. nadyia, przeróbka innego artysty), miss you ( ft. nadyia) raczej tyle słucham prawie codziennie każdą Odpowiedz Link Zgłoś
roxi310 piosenki 18.07.10, 20:58 Pendulum Witchcraft Agnieszka Chylińska-Najtrudniej Varius Manx - Piosenka księżycowa Paramore 'Misguided Ghosts' Delain - See Me In Shadow Dead By Sunrise - Into You Evanescence- Missing Alexis Jordan - Happiness Maddi Jane - Impossible by Shontelle nightwish eva Ana Johnsson We Are Aloha From Hell- Don't hurt yourself Natasha bedingfield- Soulmate The Last Great Star in Hollywood - Meg & Dia Evermore - Hey Boys and Girls Avril lavigne - Together paramore- playing god Edyta Bartosiewicz - Sen Moonlight - Luna II Katarzyna Groniec - Podobno gdzieś istnieje Heels Over Head - Boys Like Girls nefer zaklamany świat Hush Juliet Simms Blade Loki - No Pasaran Troye Sivan - For Them Kurczat "Wirtualny pies" Morcheeba - Even Though Iza Lach-Zostałam tu Love's Not A Competition But I'm Winning-Paramore Kevin Rudolf-Great Escape Krezip - Sweet Goodbyes Sistars - Inspirations Odpowiedz Link Zgłoś
monik911hsm Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 21:04 Nick Lachey - I can't hate you anymore Odpowiedz Link Zgłoś
horrorshow Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 21:13 Znam wiele takich piosenek, jednak nie mam pomysłu, jakie Ci polecić, za dużo słucham muzyki ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
kris555 MOJE Fajne nieznane piosenki 18.07.10, 21:19 superchick - stand in the rain ana johnson - we are Gavin DeGraw- I don't want to be Odpowiedz Link Zgłoś
malinowaa Lajcik :D 18.07.10, 21:30 Grubson Spiesz się powoli Grubson -Siebie mi daj Grubson- One Grubson -Nie nie nie Grubson- Nowa Fala Grubson -Na szczycie Grubson -Łańcuch rymów Grubson -Ludzie Prości Junior Stress -Znam Ten Stan Bas Tajpan & Miuosh - Ej Gal Fandango gang (Miuosh & Bas Tajpan) - Wojna Hmm jeśli nie lubisz takich klimatów no to trudno ale może te ci sie spodobają mi osobiście sie podobają . ;] Kelly Rowland - Commander Eminem - so bad Linkin Park - A Place For My Head Myślę że pomogłam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul TUTAJ!!! 18.07.10, 21:35 Kid Cudi boom boom pow Lucas Grabeel - Go the Distance I Kissed A Vampire - Outta My Head Odpowiedz Link Zgłoś
klosik007 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 21:46 Hmmm ja lubię One Night Only Słucha ktoś z was ich? Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspana Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 21:48 piosenki zespołu Big time rush są świetne !! Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_fakna_jb Moim zdaniem nieznane ;] ;)) 18.07.10, 21:50 faber drive - by your side <3 fallbrooke - losin' it <3 Boys like girls - real thing <3 <3 !!! ( w ogóle ich wszystkie piosenki są odjechane !! <3))) emanuel moire - je fais de toi mon essentiel ;D darin - want ya christina milian - us against the world hey monday ft. the cab - take my hand Relient K - i need you !!!! <33 shym - victoire simple plan - when i'm gone steve appleton - use somebody (by kings of leon) steve rushton - emergency steve appleton - dirty funk steve appleton - city won't sleep The All-American Rejects - Gives You Hell You Me At Six - finders keepers Myślę ze cos sobie wybierzesz ) pzdr ;* Odpowiedz Link Zgłoś
monixx od hiszpańskich piłkarzy :D 18.07.10, 22:01 a to od od hiszpańskiego piłkarza Pepe Reiny prosto z iPoda: Elvis Crespo - Pintame www.youtube.com/watch?v=2PphDNlraXE&feature=player_embedded na tym filmiku masz jak się świetnie do tego bawią piłkarze w samolocie Hiszpanii ;D reszta piosenek - La Noche, Luna Llena, Tu Sonrisa, Pagate też są cool Odpowiedz Link Zgłoś
magda17145 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 21:56 Sash! Stunt - Raindrops .;pp Wildboyz, Ameerah - The Sound Of Missing You Adam Lambert - Whataya Want From Me B.o.B, Hayley Williams - Airplanes B.o.B, Bruno Mars - Nothing On You Cheryl Cole - Parachute Eminem, Rihanna - Love the Way You Lie GrubSon - Nie ma to jak Iyaz - So Big Jason Derulo - Riddin' Solo Tom Boxer, Antonia - Morena Travie McCoy, Bruno Mars - Billionaire Usher - Hey Daddy Odpowiedz Link Zgłoś
amnezja > Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 21:57 wejdz na eskarock.pl i tam znajdziesz duuuzzzooo boskich rockowych songow. polecam ci rowniez zespoly mutemath, our lady peace i archive. moze znajdziesz cos dla siebie xd Odpowiedz Link Zgłoś
cherly Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 22:00 Alexz Johnson - 24 Hours Marie Digby - Unfold Marie Digby -Know You by Heart Marie Digby - Feel Marie Digby - Come to Life ( ogólnie to prawie wszystkie piosenki Marie Snow Patrol - Set the Fire to the Third Bar Snow Patrol - Open Your Eyes The Swell Season - The Moon Joshua Radin & Schuyler Fisk - Paperweight Passion Pit - Sleepyhead ( zabawna piosenka ) i to tyle ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek_xd muzyka Kumki Olik ;D. 18.07.10, 22:02 bardzo energetyczne kawałki, w sam raz na lato, wpadają bardzo w ucho, polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
bellss zespoły 18.07.10, 22:23 MCR ,The Fray ,MGMT ,Guns and Roses ,The Killers ,The Kings of Leon ,AC/DC ,HEY ,Coldplay ,Strachy na lachy ,Happysad....... uprzedzan ,że to ROCK ,a nie kazdy lubi ;] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Gotowi? 18.07.10, 22:33 Ja się bardzooo lubuję w takich piosenkach pewnie nikt ich nie przesłucha ale podam i całkiem duuuuużo! Alexz Johnson - 24 Hours (coś w stylu Miley) Keri Hilson - Get It Girl (to nie trzeba tłumaczyć ;P z tego co wiem to i tak mało znana piosenka) Three Days Grace - Are You Ready (w stylu Green Day) Common - Drivin' Me Wild (feat. Lily Allen) (bardzo fajna mieszanka Rapu i Pop! ) Plain White T's - Hey There Delilah (dla tych co nie znają tej grupy muzyków... POLECAM!) Vanilla sky - Break it out i Umbrella (Cover Rihanny) Jet - Are You Gonna Be My Girl No Doubt - Keep on Dancing i Hey Baby (to w sumie Gwen Stefani, ale mało kto kojarzy ją jak śpiewała No doubt... ah te nowe pokolenia ;P) Vannessa Paradis - Divine Idylle (kochana żona Deepa ;P) Jem - They (Genialne) Lady Sovereign - Random Olivia Ruiz - Cabaret blanc (Francuska piosenkarka, polecam wszystkie jej piosenki ) Yelle - A cause des garçons (Francuskie Disco;PPP) gossip - heavy cross (mało się o nich tu mówi, ale są WSPANIALI ) Sliimy - Wake Up (z jego płyty płynie sporo pozytywnej energii ) teraz spora dawka z Gossip Girl Motion City Soundtrack- Fell In Love Without You Seabear- Cat Piano Santogold- Lights Out Santogold- Shove It Bloc Party - Biko Bloc Party - Signs Cold War Kids- Hang Me Up To Dry Air - Photograph Beck - Timebomb Eve - Tambourine LCD Soundsystem - Someone Great eh nie mam już siły Odpowiedz Link Zgłoś