Dodaj do ulubionych

Kotkowy kącik porad

• wiki1996 Re: Kotkowy kącik porad 08.02.11, 20:03
      Hej!!!! Mam jeden wielki kompleks, ponieważ jestem niska mam 15 lat i 154 wysokości jestem najmniejsza z klasy strasznie żle się z tym czuje!!!!(mam to genetycznie bo moja mama też jest mała ale mój tato jest wysoki więc sama nie wiem czy podrosnę chociaż te pare centymetrów) ale mam ładną figurę jestem szczupła każda dziewczyna mi to zazdrości!!!!
      nie wiem coże znacie jakieś dobre sposoby żeby optycznie wyglądać na wyższą oprócz szpilek!!!!smile)
    • martunia23311 Re: Kotkowy kącik porad 08.02.11, 22:26
      Mam problem !!!Mam 14 lat i chodze do 1 klasy gimnazjum . podoba mi sie chlopak ktury niezdal 2 razy i chodzi do 2 klasy i ma 16 lat . nie poznalismy sie oficjalnie ale tanczylismy na dyskotekach wiele razy a on po jednej dyskotece gdy byl z kolega a ja z kolezanka nawet chcial zebysmy z nimi poszly . innym razem gdy szlam po korytarzy z telefonem i spojrzalam sie na tela a potem na niego to on powiezial: "nie pisalem do cb bo tak sie fajnie spojrzalas" .prawie caly czas sie na mnie patrzy a gdy nasze spojrzenia sie spotkaja to sie do mnie usmiechnie a ja do niego.nie moge zapomniec dodac ze on jak prawie kazdy nastolatek troche pije i pali.
    • tera9 Re: Kotkowy kącik porad 09.02.11, 06:55
      brawobrawobrawo
      dobrzy jesteście tylko czy musicie pokazywać nick?
    • syleekmalinowy Re: Kotkowy kącik porad 09.02.11, 12:39
      Mam problem.....Z koleżanką z ławki.sad
      Ona jest nienormalna, ponieważ ciągle zmienia koleżanki..
      Na przerwach raz chodzi z jedną kumpelką(Kaśką), raz z drugą...(Moniką)
      A kiedy tamte dwie były chore, ona zaczęła kolegować się z moją najlepszą przyjaciółką(Magdą).sciana
      Nie wiem co teraz zrobić , ponieważ ostatnio mi mówiła dziwne rzeczy o Kasi, a potem jest jej naj kumpelą. Ostatnio nawet jej powiedziała, że rozsiewam o niej plotki(ona wszystko zgania na wszystkich). Boję się ,że niedługo wszystkich moich znajomych obróci przeciwko mnie, i nic nie będzie jak dawniejsadsadsadsad
    • aneczka9516 Re: Kotkowy kącik porad 09.02.11, 18:55
      Kotku pomóż bo już nie wiem co robić. Mam czarne kropki na nosie, tylko na nosie i próbowałam różnych żelów do twarzy garnier, oriflame itp, ale to nic nie pomaga! Co to jest za świństwo i jak się tego pozbyć? Wspomnę , że mam cerę mieszaną, nie mam żadnych wyprysków ani pryszczy. Pomocy
      • klaudzik.. stopa ... 09.02.11, 21:17
        Drogi Kotku !
        Mam pewien problem.Mam 165 cm wzrostu no i mam dużą stopę a mianowicie rozmiar 41.
        Już się tym nie przejmuję ale moja mama jest co do tego okropna ! Ostatnio latem dostałam od taty nowiutkie buty z nike i były na mnie dobre. Dziś wyszłam na spacer no i nie mogłam ujść , ponieważ uciskały mnie.Gdy powiedziałam to mojej mamie ona powiedziała że jej to nie interesuje .Ja w tedy jej powiedziałam że nie będę chodzić w za małych butach a ona wyszła i to nie jest pierwszy raz ! Jak mam do niej przemówić ?Mam dość , proszę odpisz.
        scianacryingcryingcryingcrycrycrysadsadsad
    • indianaa Pewność siebie 10.02.11, 19:18
      Od dłuższego czasu mam brak pewności siebie .
      Wstydzę się przyznać "na forum" jakie lubię filmy,jakich aktorów,jakie wokalistki,ponieważ wiem,że zostanę wyśmiana przez rówieśników,którzy pod tym względem nie są tolerancyjni i źle się z tym czuję .
      Większość chłopaków w mojej klasie słucha Heavy Metalu,wyśmiewają nawet rock,a co dopiero pop-rock,który ja najbardziej lubię .
      Kiedyś byłam bardzo pewna siebie,a od kilku lat stanowczo to się zmieniło .
      jak mogę sobie z tym poradzić ? Proszę,pomóżcie .
    • bodysoul Re: Kotkowy kącik porad 11.02.11, 05:33
      Niedawno uświadomiłam sobie dlaczego wszystkie moje związki z facetami były niewypałami...okazało się , że podobają mi się dziewczyny..Nikomu o tym nie mówiłam , strasznie się wstydzę...Wpadłam w na prawdę poważną depresję ,jestem umówiona u psychologa i nie mogę się ze sobą pogodzić...Co mam robić?
    • alka100 Re: Kotkowy kącik porad 11.02.11, 14:09
      Zakochałam się w chłopaku który mnie nie kocha co gorzej on już wie że go kocham nie wiem co mam robić.Pomocy!!
    • lalka13 Re: Kotkowy kącik porad 11.02.11, 14:10
      Czeeść ;dd. Mam mieć w sql taki ` Mam talent ` . Na mnie i moje koleżanki wypadło że mamy zatańczyć ;/ . Ale nie mamy pomysłu jaki wybrać strój . Chodzi o jakąś bluzkę/tunikę , spodnie/leginsy/rajstopy i buty . Pomożeciee ?? kwiat
      • thepretty Re: Kotkowy kącik porad 11.02.11, 14:24
        Droga Olgo, kocham się w pewnym chłopaku od kilku lat. Świetnie się rozumiemy i dogadujemy. Niedawno powiedział mi, że mnie kocha jednak nie chce ze mną na razie być, ponieważ twierdzi, że nie chce mnie skrzywdzić. Co mam o tym myśleć?
      • karoola06 Re: Kotkowy kącik porad 19.03.11, 21:37
        luźny dress, duuża bluzka najlepiej starszego brata albo taty i buty hmmm najlepiej jak masz jakieś nad kostkę np. trampki, reeboki albo coś w tym stylu smile
    • malowana505 Re: Kotkowy kącik porad 11.02.11, 14:17
      Drogi Kotku! Straaaaaasznie nie podoba mi się nowy wygląd Kotka!!! Jest okropny!! Poprzedni był jedyny i niepowtarzalny...serce A ten?! Okropny,taki sam jak Plotek!! Proszę zmieńcie to...coś na naszego starego Kotka.uncertainPoczytaj sobie opinie,99% użytkowników nie lubi tego wyglądu!!! Dajcie mi z powrotem mojego Kotka!!!!crycryingcryingcrying
      Bardzo Cię o to proszę,Kotku!!!!crying
      Malowana505
    • ewcia1 Love story 11.02.11, 14:33
      Poznałam chłopaka na urodzinach kuzyna no i pisaliśmy gadaliśmy no ale już od jakiegoś miesiąca nie piszemy i nie gadamy gdy ja mu coś napisze on nie odpisuje no i nie umiem o nim zapomnieć normalnie to zapominałam o wszystkich chłopakach ale o tym jakoś nie umie. No i chodzi o to jak mam o nim zapomnieć ?.
    • zalamanaxdd Re: Kotkowy kącik porad 11.02.11, 21:37
      Drogi Kotku !! Mam 13 lat, 168 cm wzrostu, 63 kg. Jestem gruba . Wszystkie moje koleżanki w klasie są szczupłe i wszystcy je lubią. Ze mną jest inaczej. Już 2 razy usłyszałam od chłopaków, że jestem brzydka. Czuje sie jak słoń w składzie porcelany. Mam wrażenie, że nie pasuje, źle sie z tym czuje . NIe radze sobie. Jest mi przykro, ze do mnie tak powiedzieli chłopcy sadJak mam sobie z tym poradzić ? Proszę o pomoc kiss
    • elena1 Re: Kotkowy kącik porad 12.02.11, 14:34
      Droga Olgo!
      Kocham czytać książki. Marzę o tym żeby napisać własną . Postanowiłam wcielić marzenia w życie i zaczęłam pisać. Pisze po 20 min dziennie i przez tydzień moja praca wynosiła 9 stron A4 napisane czcionką o rozmiarze 11 a standard książek jest 12 lub 13 więc stron byłoby troszkę więcej. Pisze przez tyle czasu ponieważ musze się uczyć i mi go brakuje a nie dla tego, że mi się nie chce.
      Gdy już skończę książkę czyli na etapie mniej więcej 300 stron bardzo chciałabym ją wydać ale nie wiem jak mam dopiero 14 lat i nie wiem czy ktokolwiek by mnie wysłuchał i marnował czas dla mnie. Więc proszę pomóż mi, proszę o pomysły jak ją wydać gdy skończę, i czy to w ogóle jest realne.

Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć niewielki fragment tu jest link na którym jest zamieszczony. zapytaj.com.pl/Category/028,011/2,9114139,Jak_myslicie_czy_jestem_dobra.html
    • zbuntowana22 Problem :( 12.02.11, 16:55
      Droga Olgo!
      Mam problem. Mojej przyjaciółce spodobał się pewien chłopak. Po jakimś czasie mi też zaczął się podobać. Teraz nie mogę przestać o nim myśleć. Myślę, że się zakochałam. Jednak nie chcę stracić przyjaciółki! Co ma robić? Odpuścić go sobie? Próbowałam o nim zapomnieć ale nie mogę!
    • minkaandselena Re: Kotkowy kącik porad 13.02.11, 11:55
      kotek.pl napisał(a):

> Napisz, co Cię nurtuje, postaramy się pomóc!

Kotku, prosze pomoz mi mam problem. Obgryzam nie paznokcie, lecz skórki, a wczesniej obgryzałam paznokcie i przez te skórki nie chcą mi paznokcie normalnie odrosnąc- w miare możliwości pomóż mi bo to naprawde powazny problem, za odpowiedz z gory dziekuje. Please- musze sie tego pozbyć, to przeszkadza mi w towarzyskim zyciu
    • star_is_best Re: Kotkowy kącik porad 14.02.11, 13:19
      Dlaczego ? dlaczego gdy oglądam pamiętniki wampirów czy gdy słucham muzyki która pojawiła się w serialu czy nawet gdy myślę o tym to boli mnie brzuch i mam skurcze ? Czy to ekscytacja ? podniecenie ? POMOCY
      • star_is_best Re: Kotkowy kącik porad 14.02.11, 13:21
        Dlaczego boli mnie brzuch ? gdy zjem , po jedzeniu w trakcie jedzenia a najgorzej rano i wieczorem ... Lekarze powiedzieli mi ,że to podświadome nerwy No okej czasem się denerwuję ale nie bez przerwy A jeśli to stres to jak sobie z tym radzić ? starałam się myśleć pozytywnie ale to nie pomogło
    • gothika666 Re: Kotkowy kącik porad 14.02.11, 23:22
      Jak usunąć profil na Kotku? I czy w ogóle można?
      • gothika666 Re: Kotkowy kącik porad 16.02.11, 19:40
        Naprawdę wielkie dzięki za pomoc...naprawdę nikt nie wie czy można usunąć to konto czy nie?
        • gothika666 Re: Kotkowy kącik porad 24.02.11, 14:42
          Bez łaski.Sp*****e.
    • laurenx33 Re: Kotkowy kącik porad 15.02.11, 00:13
      kotku .
      moi rodzicie się rozwiedli dobre parę lat temu . przez długi czas ojciec nie miał nikogo , aż w koncu zaczal sie spotykac z pewna kobieta . bardzo ja lubilam , chyba ponad rok temu kupili dom , wlozyli w niego duzo serca , zamieszkali razem a ja wprost uwielbialam tam przyjezdzac . ( mieszkam z mama w innym miescie , przeprowadzilam sie ) byla tam ta atmosfera , ktorej nie mam w sumie w domu , byl luz , jednym slowem to byl dla mnie raj
      i teraz kiedy przyjechalam okazalo sie ze ojciec juz z nia nie jest , ze sie rozstali , z dosc jak dla mnie glupiego powodu ( ona byla troche zazdrosna o niego) ojciec sie przeprowadzil , do mieszkania i wcale nie czuje sie tam tak jak w tamtym domu . dodaje tez ze ta kobieta miala corke na studiach i po prostu ... chyba je kochalam .
      jest to kolejna wielka zmiana w moim zyciu , i nie wiem czy sie przyzwyczaje , ale piszac ten post , lzy mi same leca po policzkach
      moim najwuekszym marzeniem jest by znow byli razem
    • karaxx mam ogromny problem! chodzi o emocje i psychologie 16.02.11, 14:44
      Drogi Kotku!
      Kiedy ide do szkoły nic mi się nie chce jestem wyczerpana choć jest dopiero rano, a kiedy przychodze to school znajomi żartują razem ze mną dostajemy śmiechawek i wariujemy. Ogółem dostaje "strzykawki energii" i zapominam o niechęci do życia,ale kiedy kończą się lekcje i jestem w domu WSZYSTKO mnie wkurza i mam dość życia. nawet czasami mówię babci żeby się odczepiła, wszystkich członków rodziny ignoruje, ide do swojego pokoju zamykam się na klucz i czytam, byle tylko mieć "święty spokój".Tak jest od poniedziałku do piątku i na okrągło.
      Nie wiem jak zmieć swoje postępowanie a bardzo bym chciała. Kotku nie wiem od czego jest to zależne... może Ty się domyślisz? PROSZĘ O POMOC.sadsciana
    • Re: Kotkowy kącik porad 16.02.11, 17:22
      Droga Olgo!!!

Moja najlepsza przyjaciółka cały czas zmienia zdanie, co strasznie mnie denerwuje.Niedługo kończymy Szkołę Podstawową i od dawna rozmawiałyśmy o pójściu razem do klasy językowej, ale nie wiem co myśleć.Za każdym razem gdy o tym rozmawiamy, ona odpowiada inaczej.Czasami mówi że myślała o tym i chce tam iść, a innym razem że jednak nie i pójdzie z nasza koleżanką(która ją do tego namawia) do zwykłej klasy.Poza tym ostatnio rozmawiałam z naszym wspólnym kolegą i powiedział że ona cały czas mówiła mu że chce iść do zwykłej klasy.Gdy dłużej się nad tym zastanawiam nie wiem czy ona przypadkiem mnie nie okłamuje ponieważ mi mówiła że chce iść ze mną do klasy językowej.Proszę o pomoc.To moja najlepsza przyjaciółka od kilku lat, ale czasami jej nie rozumiem.Mam wrażenie , że ona chce by wszyscy ją lubili i zawsze zgadza się z opinia innych(większości).

Zagubiona Alia9917!!!
    • koffciam Kotku pomóż!Problem z byłym;( 16.02.11, 20:14
      Pare dni temu zerwałam z moim pierwszym chłopakiem.I mowie wszystkim,że nic do niego nie czuje,a jest inaczej!Gdy chciałabym mu powiedzieć,że jeszcze coś do niego czuję::...wyśmiałby mnie!I powiedział wszystkim.A teraz wykorzystuje kogoś żeby był zazdrosny!On mnie wkurza,denerwuje i tak dalej...Kotku na pomocy!Co mam zrobić?!confused
    • marzycielkaaa Kropka w oku -.- 16.02.11, 23:18
      Drogi Kotku !
      Już ponad rok mam na oku czarną niewielką kropkę . Jest ona wrośnięta i trochę mnie nie pokoi . Byłam u okulisty ale on powiedział ze to przez to ze mam wade wzroku teraz lepiej widze a ta kropka jest taka sama nawet sie nie zmniejszyla ;| Jak na razie nie moge iść do okulisty bo moi rodzice caly czas pracuja . i52.tinypic.com/hsoz2c.jpg
      Tu jest link narysowałam kropkę na oku jest mniej wiecej takiej wielkosc smile
      Kotku pomóż ! smile
    • kara302 Re: Kotkowy kącik porad 17.02.11, 15:03
      Nie wiem co myśleć pomocycryingMam parę koleżanek jedna mnie lubi druga nie albo na odwrót albo się kłócą nie wiem co o tym myślećuncertainuncertain
    • koffciam Re: Kotkowy kącik porad 17.02.11, 21:08
      Pare dni temu zerwałam z moim pierwszym chłopakiem.I mowie wszystkim,że nic do niego nie czuje,a jest inaczej!Gdy chciałabym mu powiedzieć,że jeszcze coś do niego czuję::...wyśmiałby mnie!I powiedział wszystkim.A teraz wykorzystuje kogoś żeby był zazdrosny!On mnie wkurza,denerwuje i tak dalej...Kotku na pomocy!Co mam zrobić?!
    • lotka9087 Re: Kotkowy kącik porad 18.02.11, 16:14
      Kotku !!!!
      Od kilku miesięcy, po prostu tracę do wszystkiego zapał.
      Znajomych, którzy coś proponują zbywam słowami : ,,nie opłaca mi się''
      Przez to powiedzenie, nawet nauka w szkole gorzej mi idzie, bo z góry zakładam,że coś mi się nie uda?
      Co się ze mną dzieje?
      Czy to niedocenianie siebie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka