Dodaj do ulubionych

chodzenie <3

08.08.12, 22:11
Proszę kotkowiczki pomóżcie . Chłopak chce się mnie spytać o chodzenie w najbliższym czasie , ale napisał mi że na razie będę żyła w nieświadomości kiedy to się stanie . Później coś tam pisaliśmy i napisał mi w smsie tak :
" No to się bardzo z tego cieszę powiem ci tylko tyle , ze jestem sentymentalny ;** i w jednym z takich dni to się stanie ;** <3
Obserwuj wątek
    • ladyy13 no więc kiedy ? o co mu chodziło ? 08.08.12, 22:12
      • ladyy13 . 08.08.12, 22:15
        piszcie wink
        • ladyy13 Re: .. 08.08.12, 22:15
          • ladyy13 Re: .. 08.08.12, 22:15
            piszcie kotki
    • ladyy13 Re: chodzenie <3 08.08.12, 22:20
      co o tym myślicie /?
    • mesajahforever Re: chodzenie <3 09.08.12, 22:46
      A co za różnica.? Chyba powinnaś się cieszyć, ze chce z Tobą chodzić wink
    • marcella_ -.- 10.08.12, 12:56
      Spytać o chodzenie,tak? Irytuje mnie takie coś. Chodzić można z psem na spacer bądź do sklepu. Ciekawe czy Ty w ogóle się z Nim spotkałaś,skoro takie coś napisał Ci przez sms'a. Trzymam kciuki,żeby wam się udała.
      • ladyy13 Re: -.- 11.08.12, 14:35
        marcella_ napisał(a):

> Spytać o chodzenie,tak? Irytuje mnie takie coś. Chodzić można z psem na spacer
        > bądź do sklepu. Ciekawe czy Ty w ogóle się z Nim spotkałaś,skoro takie coś napi
        > sał Ci przez sms'a. Trzymam kciuki,żeby wam się udała.

Też nie lubię tego określenia chodzić ze sobą . chodzić można po bułki do sklepu big_grin chodzi mi bardziej o bycie ze sobą , ale po prostu napisałam tak w temacie żeby każdy wiedział o co chodzi . I jeśli o to spotkanie chodzi to tak widziałam się z nim i to niezliczoną ilość razy . Znamy się 6 lat a od 8 miesięcy ze sobą kręcimy . I w sumie zachowujemy się już jak para , a napisał mi to w smsie , bo jest teraz nad morzem z rodzicami na wakacjach . Tak czy inaczej dziękuję , że życzysz mi aby aby nam sie udało wink
    • savannah95 Re: chodzenie <3 11.08.12, 14:58
      Ile on ma lat 6? Przepraszam naprawdę, ale "będziesz żyła w nieświadomości" Boże...
      O związku decydują dwie osoby, które chcą z sobą być. Najczęściej wychodzi to naturalnie to wspólna podjęta decyzja, a to? Bardziej w stylu szkoły podstawowej. sciana
    • zafi_97 Re: chodzenie <3 13.08.12, 17:13
      Pewnie chodziło mu o rocznice. Nie wiem. Dzień w którym się poznaliście.
      Albo zabierze cię do jakiegoś ważnego dla was obojga miejsca i tam cię zapyta.
      W każdym razie daj znać jak się wszystko dalej potoczy kissserce
    • mrucz Re: chodzenie <3 17.05.13, 18:21
      loooool.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka