natusia2004 05.07.10, 16:11 Na jednym z koncertu Justin rozplakal sie w piosence Down to earth... właśnie to znalazlam oglądnijcie kociaki www.youtube.com/watch?v=T9bV8J2nx00 ja też zawsze gdy tego slucham to placze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka227 Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 16:17 Nie mówie że chłopak nie ma prawa płakać bo ma ale żeby się mazać przy piosenece... Odpowiedz Link Zgłoś
katherine456 Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 16:28 haahaa żal mi tego kto założył ten wątek!!!! No normalnie sensacja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: nie lubie tej piosenki ;(. nudna jest. ma lep 02.08.10, 11:02 Ale sensacja...Wiele gwiazd płacze na scenie. Odpowiedz Link Zgłoś
marza1316 Re: Justin Bieber płacze... 06.07.10, 13:31 no, ale on napisał tą piosenkę o swoim życiu i może ma jakieś dawne wspomnienia co do niej, jezu nikt nie jest idealny, dajcie mu już trochę luzu, bo to aż się robi śmieszne! nie jesteś jego fanem/ką to pozdro narazie ; d ubóstwiam go, ale ostatnio zachowuje się jak palant te wszystkie afery i w ogóle, ale ja już to zostawię dla siebie .. Wy też powinnyście co nie co. Odpowiedz Link Zgłoś
hannah.love.you Re: Justin Bieber płacze... 06.07.10, 13:44 On mówił, że jak śpiewa tą piosenke, to przypomina sobie o rozstaniu jego rodziców. Więc to, że płakał świadczy tylko o tym, że jest bardzo wrażliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: Justin Bieber płacze... 23.11.10, 17:14 tak chyba aż za bardzo wrażliwy chociasz może nie asz tak Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 16:23 każdy człowiek czasem płacze , nie róbmy z tego sensacji Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula o jejku... 06.07.10, 11:17 ...rozpłakał się i nie rób z tego sęsacji Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Justin Bieber płacze... 06.07.10, 12:36 Ja płacze jak na niego patrze.... czasami spowstaje dylemat czy maam się śmiać czy płakać... bez urazy, ale nienawidze go Odpowiedz Link Zgłoś
marza1316 Re: Justin Bieber płacze... 06.07.10, 13:32 no to sobie go nienawidź .. komentarze zostaw dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
lolitqqaa Re: Justin Bieber płacze... 09.07.10, 22:49 hmm , mnie też to wzruszyło .. szkoda mi go troszq .. że .. tak ładniee zaśpiewał .. i nagle łza .. ; [ . . ; * pozdroo . : 33 Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Justin Bieber płacze... 23.07.10, 18:00 ojej, przykro mi. biedny Bieber. widocznie się wzruszył, wrażliwiec pocieszny... Odpowiedz Link Zgłoś
aga457 Re: Justin Bieber płacze... 03.08.10, 17:41 no i wy mu się dziwicie jak on to napisał dla swojego taty taką piosenkę piosenka sama w sobie jest wzruszająca a jeszcze fakt że napisał to dla ojca gdy był w kiciu..... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 16:19 ojej, koniec świata. smutne. teraz powinniśmy wszyscy płakać razem z Bieberem. hahahahahahahhaha! Odpowiedz Link Zgłoś
natusia2004 Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 16:22 JAK wam sie nie podoba to niekomentowac i tyle / pisze to dla fanek a nie dla takich antyfanek jak wy ;// Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Justin Bieber płacze... 07.07.10, 18:28 Uważam że to bardzo dobrze o nim świadczy,bo oznacza że nie wyśpiewuje pustych słów które nic dla niego nie znaczą! Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 16:22 A nie było już takiego tematu? No cóż, najwyżej poznasz moją opinię. Uwielbiam, kiedy artysta na scenie ociera łzy. To często przejaw pasji, jak i miłości do muzyki. Okazuje wrażliwość, nadaje pustym słowom ciepła, jak i prawdziwości... Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Re: Justin Bieber płacze... 06.07.10, 11:49 Ale on płakał bo ta piosenka jest o jego życiu i przypomina mu jego trudne dzieciństwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Justin Bieber płacze... 06.07.10, 12:38 "Ale on płakał bo ta piosenka jest o jego życiu i przypomina mu jego trudne dzieciństwo.. " Jak słyszę coś takiego to po prostu nie jest nie dobrze. On miał trudne dzieciństwo? Pod jaki8m względem niby? Hm czyli skad miał kase na gitary i cały sprzęt? Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Re: Justin Bieber płacze... 06.07.10, 15:22 "Cały sprzęt"? Czyli tylko gitarę..? No tak, poczytaj sobie o nim ale nie na wikipedii, tam nie jest to napisane. Tylko na blogach fanów itd.. I nie rozumiem, dlaczego tak trudno wam uwierzyć w to, że ON MIAŁ TRUDNE DZIECIŃSTWO!! Taka jest prawda! Nie wiem skąd miał na to kasę, ale na pewno nie miał tej klasy dużo! Przecież wiele gwiazd kiedyś było biednymi! Eminem, Ke$ha (ona musiała sprzedawać swoje buty, żeby mieć co jeść!). Tak trudno w to czasem uwierzyć?! Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Re: Justin Bieber płacze... 06.07.10, 21:55 Tak! Eminem mial trudne dziecinstwo... Ale Bieber musial miec kamere, internet, kase na gitare... Ale na chcleb zbieral, tak, tak. Internet tez trzeba oplacic. Zreszta. To chwyt. Tak jak ten caly film. Skopiowany od Eminema... Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Re: Justin Bieber płacze... 07.07.10, 12:46 A nie pomyślałaś, że może zbierał i na to, i na to? A zresztą, internet wcale taaki drogi nie jest, teraz dostęp do niego jest bardzo tani. Nie rozumiem, dlaczego wy go tak nie lubicie i ciągle tylko krytykujecie to, co on robi?! Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Re: Justin Bieber płacze... 07.07.10, 13:40 Zebys sie glupio pytala... nie wiem dlaczego go tak nienawidze, aczkolwiek go nienawidze, i ukrywac tego nie bede. Myslec o nim tez nie mam zamiaru...-,- Podniecacie sie ze Bieberel byl biedny, tak sie nim podniecacie, a za pare sezonow Justinka juz nie bedzie-.. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Re: Justin Bieber płacze... 07.07.10, 17:02 Może go nie będzie. Ale prawdziwi fani przecież tak łatwo go nie opuszczą! A przynajmniej nie ja, jego piosenki mi się nie nudzą już od 10 miesięcy, więc wiesz... A jeszcze coś: napisałaś, że nie masz zamiaru o nim myśleć. To skoro nie chcesz o nim nawet myśleć, to dlaczego wchodzisz na tematy związane z nim? ; > Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Re: Justin Bieber płacze... 07.07.10, 19:09 weszlam przypadkiem. a zreszta co cie to... Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Re: Justin Bieber płacze... 07.07.10, 21:52 no raczej go lubię i wchodzę na to, co o nim piszą i akurat ty odpisał na mój post, więc chyba powinno mnie to obchodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Re: Justin Bieber płacze... 08.07.10, 13:04 dobra. Napisalabym Ci cos, ale nie chce Cie obrazic. Nie pasowalo Ci to co napisalam, to czego odpisywalas? Nie lepiej bylo Ci olac to? Robisz z sibie tak inteligentna, a tak naprawde jestes taka glupitka i niedojrzala...:\ Dobra napisze Ci dlaczego skometowalam twoja wypowiedz. Weszlam tu przypadkiem, i strasznie mnie to wkurzylo ze napisalas´kesha´i ´bieber obok ´eminem´, ktory mial naprawde naprawde ciezkie zycie, a teraz tworzy muzyke, ´do ktorej muzyka keshy i tego calego biebera, nie ma porownania. Oni szczerze mowiac, do stop mu nie dosiegaja... Eminem, nie to co Bieber, nie ma jednej marnej piosenki o swoim zyciu, ma ich kilka, ktore sa... Nie do opisania. I jego piosenki nie sa wiecznie o tym samym. Tak jak biebera- o milosci, a keshy-o durnym, wiecznym impezowaniu. Przynajmniej wiesz dlaczego to skomentowalam, wiec na nastepny raz pomysl co napiszesz, a pozniej miej pretensje do antyfanow, ze glupio Cie kometuja. i jak juz cos, to odpisalam na twoj post. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Re: Justin Bieber płacze... 08.07.10, 14:39 ale jeśli oni wszyscy mieli trudne dzieciństwo to normalne, że napisałam ich obok siebie! "Robisz z sibie tak inteligentna, a tak naprawde jestes taka glupitka i niedojrzala...:\" nie znasz mnie, więc skąd możesz widzieć, jaka naprawdę jestem?! sorki, ale nie nienawidzę, gdy ktoś mnie ocenia, chociaż na oczy mnie nie widział! ;/ i teraz możesz mi coś odpisać ale jak coś, to ja nie odpisze. wyjeżdżam na wakacje i wracam dopiero w sierpniu. Aha, napisałaś jeszcze, że muzyka ke$hy i justina jest nie do porównania z tym, co worzy eminem. może i jest nie do porównania. ale na Kotku są też fani Biebera i Ke$shy i powinnaś też ich sznować, bo każdy ma swój gust i słucha czego chce. Więc nie musisz ich porównywać, ja i tak nie przestanę lubić JB! ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Re: Justin Bieber płacze... 08.07.10, 20:40 milych wakacji. a tak pozatym, to gowno mnie obchodzi co cie wkuza a co nie. dla mnie bedziesz zawsze mala wkurzajaca dziewczynka, ktora swoimi wypowiedziami chce cos udowodnic, ale jej to nie wychodzi. dziekuje, za zmarnowanie czasu. zywy demot zyczy, zeby Cie ptaszek osikal, jak sie bedziesz opalac ta twarzy. najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Re: Justin Bieber płacze... 04.08.10, 12:29 ja tu nie muszę nic udowadniać! nie obchodzi mnie zdanie niektórych kotkowiczów, bo wy i tak mnie nie znacie, a chcecie oceniać! a tak wgl to dzięki za życzenia miłych wakacji. i nie pojechałam żeby się opalać, bo morze i plaże to ja mam w domu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 16:22 straszzzne.. nie. nie chce mi się wchodzić . ` Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Och jejku. ;< KOSZ 05.07.10, 16:27 walic cieeeeeee zostaw ten watek musi byc Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: Och jejku. ;< KOSZ 05.07.10, 16:58 A po ch...a musi być? Żeby forum było zaśmiecone tym pedałem? Bardzo przepraszam, ale gdy się zdenerwuję to ponoszą mnie emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
77alex77 Re: Och jejku. ;< KOSZ 06.07.10, 11:38 jak dla mnie,to tylko udawał-żeby wzruszyć fanki-taki chwyt... Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 16:26 jakie to wzruszajace hehe ;**** Odpowiedz Link Zgłoś
kejtii fascynujące . 05.07.10, 16:32 kur*a , zaraz zwariuję ! czy wy na serio chcecie zaśmiecić kotka takimi wątkami ? niedługo pewnie założycie coś typu - ' justniek się uśmiechnął do fanki jakie to słit <3 ' och ach . musze to powiedzieć , jesteście chore ! hym . kosz ? Odpowiedz Link Zgłoś
natusia2004 ohhh kejti 05.07.10, 16:35 mialam zamiar napisac wlasnie usmiechnal sie sweet. wiesz no moge zasmiecac kazdy ma prawo ;// Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: ohhh kejti 05.07.10, 17:03 kejti, usnauj to, ze ktoś ma prawo go lubić . nap[rawde, nie jesteś fajniejsza, kiedy obrzucasz justina obelgami . Odpowiedz Link Zgłoś
kejtii Re: ohhh kejti 05.07.10, 17:12 o boże, jak chcą to niech sobie lubią, nie intersuje mnie to i wiem, że nie mam prawa im tego zabronic . chodzi poprostu o ten wątek, po co on ? nie on jedyny płakał na scenie . -.- i wcale nie mowie ze jestem fajniejsza . Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancz0wa. Re: fascynujące . 05.07.10, 17:12 Fajnie, że potrafi płakać, ale takie wątki zaśmiecają kosz c: Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee droga kejti . 10.07.10, 12:01 ja też nie jestem fanką biebera ,a nawet za nim nie przepadam .ale jak zobaczyłam nagranie ,zrobiło mi się smutno .uważam ,że to było w pewnym sensie słodkie .i brawo dla niego ,nie dla cb . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred kejtii 26.11.10, 11:57 Ja bym nie zdzierżył. Za duży tu 'śmietnik' przez tę wątki o Justinie... Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred Re: fascynujące . 26.11.10, 12:03 A niedługo zaczną się jarać tym, że Justinek poszedł do toalety. Zobaczysz, że tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulla1872 Re: o jeden z przykladów dla czego to baba 06.07.10, 10:59 zgadzam się z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
koniara95 Re: o jeden z przykladów dla czego to baba 22.08.10, 23:50 mwhahhahahha on jest taki słodki jak rzygi mojego kota hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Nie wierzę że to powiedziałam, ale... 05.07.10, 16:29 to dobrze o nim świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
monia.x3 Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 16:35 ojej , biedny justin dlaczego to nie jest nr.1 na calym świecie ? przecież to takie smutne ( OGARNIJCIE SIĘ ... ;/ jak go moża lubic ? to pedał ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mbieberowa Re: Justin Bieber płacze... 06.07.10, 13:17 to ja powiem tylko tyle jak mozna lubic gage ktora masz w swoim avku ktora jest lezba i prostytutka co? ona sie obnaza na scenie i wgl a to ze on sie wzruszyl przy piosnce ktora dotyczy jego sytuacji z zycia jak byl maly i jego rodzice sie rozwiedli to to nie jest grzech w porownaniu do tego co ona robi jego piosenki sa przynajmniej o czyms nie to co jej i on przynajmnije nie wystepuje goly w teledysku juz lepiej jak by jej nie bylo bo ona powinna trafic do wariatkowa bo nie wie co robi a on jest swiadomy wiec od.pier.do.l sie od niego i reszta anty tez jezeli cos wam nie pasuje to nie musicie czytac watkow o nim Odpowiedz Link Zgłoś
natusia2004 Nie wiem... 05.07.10, 16:38 po co klutnie kazdy ma swoje zdanie antyfani swoje a my fanki swoje jak komus soe nie podoba to pa! niech nie pisze i nie wchodzi po prostu jak go to wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess OMG ! Kosz. 05.07.10, 16:39 Straszne. I co kur.. mam też się popłakać ? Lecz się -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Justin Bieber płacze...xD 05.07.10, 16:40 ojejku! Bimberek się rozpłakał?! no nie to nie możliwe <lol> zawsze mówiłam że to K O B I E T A ! no bo, który facet rozpłakałby się na scenie (no może Chris Brown, ale on udawał- bo damski bokser!) Odpowiedz Link Zgłoś
light Jedno mnie bawi: 05.07.10, 16:43 Wasza zawiść. Nie możecie się powstrzymać, żeby kogoś nie obrazić, mam rację? Założyła sobie wątek, zamiast zjechać autorkę mogłybyście sobie po prostu iść, a moderatorzy i tak ocenią, czy to zostawić czy nie. Ale nie. Wy musicie popisać się swoją ciętą ripostą. Po prostu jesteście mega zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat @ light . 05.07.10, 16:58 jesteś jedyną z nielicznych osób, które jednocześnie są dla nas i jego miłe i jestes też jego antyfanką . jak to napisałaś wcześniej, nie lubisz go jako artysty, ale szanujesz jako człowieka . naprawdę, szacun. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Re: Jedno mnie bawi: 05.07.10, 17:14 Zgadzam się całkowicie z light. Gdy tylko nadarzy się okazja, musicie kogoś zjechać, a gdybym tak zapytała, to sądzę że nie macie na to potwierdzających argumentów. Bo wyrwać jakieś zarzuty z du.py jest bardzo łatwo. Co do tematu: Co chyba nic dziwnego, że się rozpłakał? Dlaczego ma być nazywany za to ciotą? Bo przeżywa? Bo wkłada emocje w to, co robi? Z tego, co przeczytałam w komentarzach piosenka ta jest o rozwodzie jego rodziców.. Cóż, nie ma się co dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl light ma rację! 05.07.10, 17:00 Też go nie lubię, ale wasza zawiść jest już nudna. Odpuśćcie sobie. Ja uważam że fanów nie należy atakować jeśli nie są złośliwi i nie narzucają wam na siłę swojego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 16:57 widziałam to już . ; < współczuję mu. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 17:00 Każdy człowiek ma uczucia i ma prawo je wyrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 17:05 nie jest jedyny, wielu artystów płacze na scenie... Btw był już taki temat ^ Odpowiedz Link Zgłoś
lofjukitten O jejku, KOSZ. 05.07.10, 17:02 Jak dla mnie, to nie jest żadne zjawisko, żeby zakładać o tym wątki i zaśmiecać forum. On ma swoje uczucia, jest jednym z nas, mimo tego, że ma w ch*uj hajsu, auto z bajerami i wielu znanych znajomych. Mimo tego jest też człowiekiem i nie dziwne, że potrafi się popłakać. Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_bella Ogarnijcie się ! 06.07.10, 11:31 Ja jestem fanką. Rozumiem, że komuś moe się nie podobać jego muzyka. Ale nie rozumiem NIEKTÓRYCH antyfanów. Te wasze komenty typu "to ciota", "jak dziewczynka to niech płacze" itp., są żałosne. Rozumiem jakby płakał na każdymn koncercie, a nawet częściej. Ale ludzie ! To był pierwszy raz jak się na scenie popłakał. I ja mu się nie dziwie, do ta piosenka opowiada głuwnie o jego uczyciach, gdy rozwiedli sie jego rodzice. Więc następnym razem, proszę przemyślcie ze dwa razy, zanim coś napiszecie. cullen_bella Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 17:08 Było. Co chcecie? Dziewczynki przecież mogą płakać ! Odpowiedz Link Zgłoś
dona94 Re: Justin Bieber płacze... 05.07.10, 17:11 jeeej , on miał naprawdę ciężkie życie . Od samego dzieciństwa musiał już zarabiać pieniądze i nie miał normalnego życia dziecka , i jeszcze jego rodzice się rozstali . Ja jak słucham tą piosenkę to zawsze mam łzy w oczach , mimo tego że moi rodzice są nadal razem . Współczuje mu .. Odpowiedz Link Zgłoś