heavy_metal 06.07.10, 17:00 Podaj e-mail swojej ulubionej gwiazdy (taki sprawdzony e-mail) P.S.Może komuś się to przyda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heavy_metal Re: E-mail 06.07.10, 17:09 Nikt nie ma żadnego maila do jakiejkolwiek gwiazdy?! Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka19 Re: E-mail 06.07.10, 17:13 nie znam , kilka razy pisałam , ale nikt nie odpisał.. chętnie poczytam dalesze odp. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana__ Re: E-mail 07.07.10, 20:49 Ja mam takich wiele ale same se załatwcie .... Odpowiedz Link Zgłoś
martinii121 Re: E-mail 06.07.10, 17:13 A myślisz,że oni odpiszą? no to brawo mi Debby Ryan odpisała w czerwcu a wiadomość wysłałam w Grudniu! i to nie było na meila! Zakładam się,że nikt nie ma meila jakiejś gwiazdy chyba,że se wymyślą jak Ashley.Tistade@gemeil.com... ŚCIANA! Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Nie mam :( 06.07.10, 17:15 Chciałabym mieć maila Justina Biebera, ale nie mam Jak ktoś ma to niech napisze, proszę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: E-mail 06.07.10, 17:15 Po komu e-mail do gwiazdy? jak ktoś ma za mało koleżanek w 'realu' to kumam ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: E-mail 06.07.10, 17:29 to i gwiazda go nie polubi jak nie ma koleżanek. zresztą gwiazdy mają swoich przyjaciół, a nie jakieś fanki z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: E-mail 06.07.10, 17:32 Np Nie mówie ,że nie mam... komuś się np. może się nudzic;P Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: E-mail 06.07.10, 17:33 Jak gwiazda nie ma fanów w dupie to nawet może przeczyta, a w szczególnych przypadkach odpisze.. Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Re: E-mail 06.07.10, 17:35 @anja, może ktoś chce napisać kilka ciepłych słów do swojego idola? Takie małe wyjście poza napisaniem na twitterze "follow me!" Wiele sławnych osób codziennie ma zapychane skrzynki w ten sposób i myślę, że to miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: E-mail 06.07.10, 17:36 Ale coś mi się wydaje, że oni nie czytają tych e-maili od fanów, bo mają wiele innych zajeć. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: E-mail 06.07.10, 17:42 Może ktoś przeczyta No ale piszcie te maile! Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: E-mail 06.07.10, 17:42 To dwawajcie e- mile gwiazdy, czy adresy na które można pisać do gwiazd czy cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: Ale Bimber, to tam wiesz..xD 06.07.10, 17:49 No kijowo ale to coś... No tylko dawac z tymi adresami!! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex slash , slash , slash 06.07.10, 17:48 slash@fansource.com , dla fanów . nie podadzą ci jego prywatnego . ;/ kiedyś w taki sposób zbierałam autografy . pisało się po ang list na email i przysyłali ci autograf . Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex adresy też ? , no to 06.07.10, 17:49 SLASH 5664 Cahuenga Blvd. Suite 246 North Hollywood, CA 91601 Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: Dziękuję , dziekuję, dziękuję ! :D 06.07.10, 17:54 Ja też wielkie dzięki... Do bad_alex masz ich autograf? I masz jeszcze kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Właśnie, masz autograf?? 06.07.10, 17:59 nie no co wy dziewczyny , hahaha z koleżanką stwierdziłyśmy , że jest tam za daleko i długo się czeka no chyba , że można by było napisać grupowy list do kogoś i ładnie napisaś myślę , że powinni przysłać , bo tak robią jakiś facet podaje danej sławnej osobie koszulkę czy co tam do podpisania i wysyłają Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: Właśnie, masz autograf?? 06.07.10, 18:02 trzeba się zoorganizowac Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: slash , slash , slash 06.07.10, 17:56 Bo nie wiem czy jest sprawdzony heh.. wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: slash , slash , slash 06.07.10, 17:57 slasha ? nie , pisałam kiedyś po angielsku ale nikt mi nie przysłał : C dlatego razem z koleżanką zaczęłyśmy pisać tylko do polskich wykonawców : D naprawdę wysyłają jak się postarasz ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: slash , slash , slash 06.07.10, 18:01 To ja się do niego po angielsku ładnie postaram. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: slash , slash , slash 06.07.10, 18:01 A podasz jeszcze do kogoś? Może byc polskich oraz zagranicznych gwiazd Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: slash , slash , slash 06.07.10, 18:10 Jensenackles@studiofanmail.com alanalda@studiofanmail.com timallen@studiofanmail.com gilliananderson@studiofanmail. com richarddeananderson@studiofanm ail.com jenniferaniston@studiofanmail. com tomarnold@studiofanmail.com davidarquette@studiofanmail.co m patriciaarquette@studiofanmail .com tyrabanks@studiofanmail.com drewbarrymore@studiofanmail.co m kimbasinger@studiofanmail.com halleberry@studiofanmail.com jasonbiggs@studiofanmail.com josiebissett@studiofanmail.com marcblucas@studiofanmail.com davidboreanaz@studiofanmail.co m ChristieBrinkley@studiofanmail .com nicholascage@studiofanmail.com deancain@studiofanmail.com nevecampbell@studiofanmail.com charismacarpenter@studiofanmai l.com stockardchanning@studiofanmail .com garycole@studiofanmail.com courteneycoxarquette@studiofan mail.com cindycrawford@studiofanmail.co m KaleyCuoco@studiofanmail.com elishacuthbert@studiofanmail.c om oliviadabo@studiofanmail.com brittanydaniel@studiofanmail.c om BenicioDelToro@studiofanmail.c om rebeccademornay@studiofanmail. com zooeydeschanel@studiofanmail.c om minniedriver@studiofanmail.com davidduchovny@studiofanmail.co m michaelclarkeduncan@studiofanm ail.com elizadushku@studiofanmail.com robertduvall@studiofanmail.com carmenelectra@studiofanmail.co m robestes@studiofanmail.com peggyfleming@studiofanmail.com matthewfox@studiofanmail.com andygarcia@studiofanmail.com jennifergarner@studiofanmail.c om janeanegarofalo@studiofanmail. com jenniegarth@studiofanmail.com sarahmichellegellar@studiofanm ail.com cubagoodingjr@studiofanmail.co m laurengraham@studiofanmail.com petergraves@studiofanmail.com brianaustingreen@studiofanmail .com sethgreen@studiofanmail.com alysonhannigan@studiofanmail.c om EdHarris@studiofanmail.com neilpatrickharris@studiofanmai l.com seanhayes@studiofanmail.com marghelgenberger@studiofanmail .com catherinehicks@studiofanmail.c om rachelhunter@studiofanmail.com kathyireland@studiofanmail.com thomasjane@studiofanmail.com donjohnson@studiofanmail.com angelinajolie@studiofanmail.co m tomjones@studiofanmail.com jamiekennedy@studiofanmail.com lisakudrow@studiofanmail.com christinelahti@studiofanmail.c om mattleblanc@studiofanmail.com juliettelewis@studiofanmail.co m loriloughlin@studiofanmail.com roblowe@studiofanmail.com tobeymaguire@studiofanmail.com cheechmarin@studiofanmail.com ericmccormack@studiofanmail.co m NancyMcKeon@studiofanmail.com debramessing@studiofanmail.com tameramowry@studiofanmail.com tiamowry@studiofanmail.com meganmullally@studiofanmail.co m edoneill@studiofanmail.com jackosbourne@studiofanmail.com kellyosbourne@studiofanmail.co m ozzyosbourne@studiofanmail.com sharonosbourne@studiofanmail.c om theosbournes@studiofanmail.com robertpatrick@studiofanmail.co m matthewperry@studiofanmail.com loudiamondphillips@studiofanma il.com giovanniribisi@studiofanmail.c om tanyaroberts@studiofanmail.com BobSaget@studiofanmail.com fredsavage@studiofanmail.com davidschwimmer@studiofanmail.c om michaelshanks@studiofanmail.co m mollyshannon@studiofanmail.com cybill@studiofanmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: a chciałybyście napisać taki list ? 06.07.10, 18:05 Dawajcie zoorganizujemy w trzy osoby konferencje na gg Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: a chciałybyście napisać taki list ? 06.07.10, 18:07 no to możemy napisać , ; ] tylko raczej to się pojedyńczo pisze bo dajesz tam adres zamieszkania , imię , nazwisko , dlaczego chcesz dostać autograf , dlaczego podziwiasz daną osobę etc ; D oczywiście niewiadomo czy dostaniemy ; c ja muszę po raz drugi napisać do wydawnictwa , które tłumaczy książki o zespołach i biografie . męcze ich z przetłumaczeniem książki slasha ; / Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: no ok , możemy zrobić konfe ; d 06.07.10, 18:15 no to dawaj 11720320 Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: no ok , możemy zrobić konfe ; d 06.07.10, 18:18 no to bad_alex napisz do nas Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: a chciałybyście napisać taki list ? 06.07.10, 18:12 No to do kogo najpierw piszemy? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: a chciałybyście napisać taki list ? 06.07.10, 18:16 ustalimy na konfie , ; D to dawać numery , ja zrobię , czy kto chce robić ? ; p Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: a chciałybyście napisać taki list ? 06.07.10, 18:20 No to rób numery są Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: a chciałybyście napisać taki list ? 06.07.10, 18:21 11720320 ,23623004 Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: a chciałybyście napisać taki list ? 06.07.10, 18:22 No to alex jedziesz z tą konfą Odpowiedz Link Zgłoś
anqaa_ KOCHAM CIĘ !. 06.07.10, 18:18 proś o co tylko chcesz! wszystko, za mail slasha! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: KOCHAM CIĘ !. 06.07.10, 18:23 zależy o co mogę cię prosić ; pp wystarczyło wpisac mail do slasha w google i tam było oficjalna światowa strona slasha i był jego mail ;d Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel Re: ja mam adresyy. 07.07.10, 15:09 Adam Lambert c/o 19 Entertainment 8560 West Sunset Blvd West Hollywood CA 90069, USA www.adamofficial.com Taylor Lautner c/o Management 360 9111 Wilshire Blvd., Beverly Hills, CA 90210, USA www.taylorlautner.com Shenae Grimes 232 North Canon Drive Beverly Hills, CA 90210 USA www.shenaegrimes.org Brenda Song c/o Disney Channel 3800 W. Alameda Ave. Burbank, CA 91505, USA www.brendasongsite.com The Veronicas c/o Warner Music Australia 30-47 Albany Street Crows Nest, NSW 2065 www.theveronicas.com Johnny Depp c/o Spanky Taylor 3727 W. Magnolia Suite 300 Burbank, CA 91505 USa www.johnnydepp.com Paul Wesley oc/o Thruline Entertainment 9250 Wilshire Blvd., Ground Floor Beverly Hills, CA 90212, USA www.paul-wesley.com Jessica Biel 9830 Wilshire Blvd., Beverly Hills 90212 www.jessica-biel.org Ke$ha c/o RCA Records 550 Madison Ave. New York, NY 10022, USA www.keshasparty.com Avril Lavigne c/o Azoffmusic Management 1100 Glendon Avenue Suite 2000 LOs Angeles, CA 90024 USA www.avril.com Emily Osment c/o Coast to Coast Talent Group 3350 Barham Blvd. Los Angeles CA 90068 USA www.emilyosment.us Jake Gyllenhaal Magnament 360 9111 Wilshire Blvd. Beverly Hills CA 90210 USA www.jakegylllenhaal.com Miranda Cosgrove c/o "iCarly" P.O. Box 350 Hollywood CA 90028 USA www.mirandacosgrovefan.com Linkin Park Machine Shop Recordings, Llc. P.O. Box 36915 Los Angeles CA 90036 USA www.linkinpark.com Katy Perry Direct Management Group Inc.947 Nort Ia Cienega Blvd. Suite G Los Angeles CA 900210 USA www.katyperry.com proosze. Odpowiedz Link Zgłoś