wampirzyca1997 Re: wybór. Wampir czy Wilk? 08.07.10, 22:19 Edwarda jest bardziej romantyczny i kontroluje wybuchy złości. Ale jake byłby świetnym kumplem Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_berry Re: wybór. Wampir czy Wilk? 08.07.10, 22:21 cóż ciężki orzech do zgryzienia spać przy twardym krawężniku czy miękkiej ciepłej poduszce hm? żyć wiecznie i biegać po lasach jedząc mięso biednych zwierząt czy żyć krótko ale tak jak się chce hm? nie móc zrobić kroku żeby ktoś się przypadkiem nie bał że "spadnie na mnie meteoryt" czy wiedzieć że zawsze usłyszę prawdę szczerość na temat mojego postępowania ale nie będę się czuła jak "na smyczy" hm? naprawdę trudny wybór A tak całkiem serio: o c z y w i ś c i e J A C O B Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ... 08.07.10, 22:30 Nie przepadam za sagą, jednak za nic nie mogłabym być z psem. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
joluskak Re: wybór. Wampir czy Wilk? 08.07.10, 22:35 Żadnego xD Ale zmiana w wampira to kusząca propozycja xD Odpowiedz Link Zgłoś
pudelekszufelek Re: wybór. Wampir czy Wilk? 08.07.10, 22:36 jasne ze wampir-Edward-Robert Pattinson Odpowiedz Link Zgłoś
musicxstar JAKE! proooste. 08.07.10, 23:43 Oczywiście, że wilka. Jacob był jej przyjacielem na dobre i złe, kochał ją, cierpiał kiedy ona cierpiała, starał się o nią, a edzio pedzio miał wszystko za darmo i na tacy -.- JAKE TEAM <3 Odpowiedz Link Zgłoś
schab_na_goraco Re: wybór. Wampir czy Wilk? 09.07.10, 19:30 Aha. Skoro tak się bawimy, to powiem jedno. "Wybrałaś" Jake'a, nie wilka. Nie chodziło Ci o to, że jest wilkiem, tylko o to, że jest Jacobem. Jeżeli już wymyślasz coś takiego, graj z regułami. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
schab_na_goraco Re: wybór. Wampir czy Wilk? 09.07.10, 19:35 A wracając do tematu, nie wybrałabym żadnego. Zostałabym człowiekiem i olałabym oby dwóch . Odpowiedz Link Zgłoś
schab_na_goraco No to widocznie źle tłumaczysz. 09.07.10, 19:42 Tzn. wogóle nie wytłumaczyłaś, o co Ci chodzi, ale OK. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: wybór. Wampir czy Wilk? 09.07.10, 19:35 Ohh no oczywiście że wilkołaka Jacoba <333 O wiele lepszy, śmieszniejszy , cieplejszy itp xDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagaznierzch Re: wybór. Wampir czy Wilk? 09.07.10, 20:50 No oczywiście że wampir, ta jego marmurowa skóra i wg. taki zimny dotyk Odpowiedz Link Zgłoś
lolitqqaa Re: wybór. Wampir czy Wilk? 09.07.10, 22:41 hmmm , a więc . ; p ... na miejscu Bellii wybrałabym oczywiście Jackoba . ; x . no ale cóż . ;d . emm , no a tak osobiście to bardzo lubie wampiry . ; D < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka20 Re: wybór. Wampir czy Wilk? 09.07.10, 23:15 Oczywiście,że WILK!!!!!On jest najlepszy!<3 Odpowiedz Link Zgłoś
pauleska0 hmm... 10.07.10, 17:47 eeeeee, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....hm? edek ;p jakub nie jest w moim stylu, zachowuje się jakby wszystkie rozumy pozjadał -dosłownie ;ppppp Odpowiedz Link Zgłoś
younggirl17 Re: Zdecydowanie Edzio ; d 10.07.10, 18:05 jane że edward przy jake bym sie zestarzała a on nie bo by mnie nie przemienił a Edward jasne że mnie by przemienil i była bym młodawiecznie młoda Odpowiedz Link Zgłoś