Dodaj do ulubionych

usuwanie wągrów

09.07.10, 18:09
hej, chce się wybrać na zabieg usuwania wągrów i moje pytania są takie :

1. czy po takiej kuracji będę miała dobrą cerę ?
2. czy taka kuracja boli ?
3. czy gdy będę dobrze dbała o cerę to powrócą pryszcze ?
4. ile mniej więcej kosztuje taki zabieg?
5. czy ktoś z was miał taki zabieg ?
6. czy ja wogole moge taki miec [13lat]

proszę, nie usuwajcie tego wątku !
odpowiadajcie ;**** pozdrawiam wink

Obserwuj wątek
    • smileheart Re: usuwanie wągrów 09.07.10, 18:16
      no i po co bedzieszszła. Mnie też mama miała wziąść ale powiedziała że to mi zaszkodzi czy
      cośtakiego. A i tak później bd miała dziury. Lepiej myj sie zelami itp. Polecam z Garniera
      • mala661 Re: usuwanie wągrów 09.07.10, 18:35
        Ja miałam tzw. 'oczyszczanie skóry', powiem szczerze, że to jest krótkotrwałe, nic nie daje i
        trzeba chodzić co ok. 2 miesiące. Taki zabieg kosztuje od 80 zł w górę, trwa ok. 2 h zależy
        od gabinetu kosmetycznego. Na razie nie polecałabym Ci z niego korzystać, używaj żeli,
        toników, zdrowo się odżywiaj itp. Jak będziesz miała dalej 'pryszcze' to za jakieś 2 lata idź..
        Zabieg sam w sobie jest bezbolesny, ale piecze, twarz jest czerwona, podrażniona ..
        Kosmetyczka będzie Ci smarować twarz tonikami, kremami, maseczkę, będzie Ci
        rozmiękczać skórę twarzy (otwierać pory) i wyciskać pryszcze i wągry, nakładać krem
        (ściągać [zamykać] pory).. Później przez 2 dni nie możesz mieć makijażu, używać żelu,
        kremu i absolutnie PEELINGU !! Także jak już wspomniałam, wstrzymaj się z podjęciem
        decyzji o zabieg.. Mam nadzieję że pomogłam .! ;*
        • missmiley340 dzięki 09.07.10, 20:17
          na razie dzięki za porady ale piszcie dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka