ms.rosalie 10.07.10, 18:58 Którą postać lubisz najbardziej i dlaczego właśnie ją ? Jeśli o mnie chodzi to uwielbiam Rosalie. Jest taka...elegancka i dumna. Wie czego chce i jest inteligentna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coldprincess Jacob, Alice. 10.07.10, 19:01 Książki nie lubię, ale Jacob i Alice mi pod pasowali ; p Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Jacob, Alice. 10.07.10, 22:48 może jestem nieoryginalna ale moją ulubioną postacią jest nikt inny jak Bella . Dla mnie jest ona taką dziewczyną, którą nigdy niestety nie będę. jest odważna, bezinteresowna, dobra . zawsze stawia na pierwszym miejscu dobro innych nie swoje . i nie przypomina dzisiejszych dziewczyn - blachar . Oczywiście Edward, ponieważ jest taki troskliwy, czuły, opiekuńczy, romantyczny i w ogóle jest dżentelmenem. Jacoba za jego czarne poczucie humoru . Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Re: Jacob, Alice. 17.07.10, 12:01 Oczywiście Edward, ponieważ jest taki troskliwy, czuły, opiekuńczy i zawsze pewny siebie ! ! ! I LOVE EDWARD ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
shuteye Wszyscy 23.08.10, 16:45 Ja lubię wszystkich nawet te czarne charaktery(chociaż niektóre rzeczywiście mnie wkurzają), ale każdego na swój sposób Odpowiedz Link Zgłoś
theblair Hmmm. 14.07.10, 21:02 Rosalie - bo jest wredna XD i Jake'a - ale dopiero w przed świtem go polubiłam. jeszcze Leah i Seth. a Alice mnie wku...a swoją słodkością xp Odpowiedz Link Zgłoś
upsssx3 Seth ! 10.07.10, 19:14 Taki optymista, słodziak, dowcipniś. On jest przeboski. Wszystkich chłopaków jaki znam bym na niego wymieniła <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancz0wa. Re: Alice! <33 bo jest ... piękna! ;d 10.07.10, 21:06 Alice ;D Bo jest taka delikatna, a zarazem szalona c: Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 19:12 wybieram na podstawie książki. jacob, seth i bella. Odpowiedz Link Zgłoś
lolitqqaa Re: < 3 .;* 10.07.10, 22:15 hmm , ja uwielbiaam Jacooba i Alice . ^ ^ . są mega . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
viccia_robert Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 19:13 ja jestem rozdarta miedzy 2 wampirami : ~ Edward - najinteligentniejszy i najbardziej oczytany z calej rodziny, utalentowany muzycznie (gra na fortedianie), lojalny, uczuciowy i bardzo troskliwy. ~ Alice - bardzo mila, przyjacielska dziewczyny, od razu polubila Belle, piekna, zarabisty talent i ogolnie wydac ze jest bardzo przyjacielska, zabawna i podiba mi sie jej wyrazanie uczyc wzgledem Jaspera. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzona_zyciem Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 19:19 buahahahahahahahah ja już wole pedałow z tokio motel Odpowiedz Link Zgłoś
vipkociak Zmierzch 10.07.10, 19:27 Z wampirów to bardzo lubie Alice A tak to Belle Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Oł jea. 10.07.10, 19:24 `Alice - bo jest najbardziej rozrywkowa i lubie ją odnaleźć wśród tej miłosnej sielanki Belli i Eda `Jaspera - bo kocham tajemnicze postacie ; ] `Kajusza - jeden z moich ulubionych 'czarnych mocy' `Riley - szczególnie po filmie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 21:59 ogólnie to nie lubię sagi, ale gdybym miała wybierać, to stawiam na Garretta dlaczego? bo nikt go nie zauważa, a został wykreowany na porządnego i odważnego wampa Odpowiedz Link Zgłoś
emma074 Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 22:12 mogłabym się zastanawiać całe wieki i nic bym nie wymyśliła ale najbardziej to chyba Alice, Edwarda, Belle, Setha, Jamesa i może Jaspera ^^ ;D Odpowiedz Link Zgłoś
szila Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbardz 10.07.10, 22:33 Alice , Edward , Bella no i może być Jasper xD Odpowiedz Link Zgłoś
marzas12 Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 17.07.10, 11:44 uwielbiam całą sage. i ogólnie wszystkich. ale uwielbiam dowcipy Emmetta. i wg mam słabosć do mięśniaków. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sylwusiasta Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 22:20 Rosalie i Emmetta ,no i Jacoba Odpowiedz Link Zgłoś
emma_vanessa Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 22:26 Jasper ponieważ jest tajemniczy i ma mroczną przeszłość i jest w nim coś wyjątkowego Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 22:31 Jacoba, Setha, Belle i Rosaliee ; ] Wszystkich lubię. Nie można wybrać. c; Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 22:33 Alice Znajomi, mówią, że przypominam ją charakterem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 22:34 Alice i Bella kocham Belle jest taka nieśmiała i skromna Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 22:39 Uwielbiam wszystkie, a najbardziej: Alice! Emmett! Jasper! Bella! Odpowiedz Link Zgłoś
mells Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 22:37 Alice, Riley, Jacob. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 22:37 nie wiem , nie umiem wybrać ! kocham wszystkich : D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuunia_11 Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 22:39 Alice, ponieważ jest piękna, ma fajny dar i wgl jest taka pogodna Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 22:41 Alice jest taka szybka i zawsze wesoła jeśli chodzi o jej osobowość to uwielbiam ją i Ashley Greene też bardzo lubię Wielbię też Edwarda bo jest taki opanowany i kocham Roberta Pattinsona tego przystojniaka jeśli chodzi o Bellę też ją lubię jest taką normalną nastolatką i ma podobne problemy co ja Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 22:45 lubię Jacoba. jest miły, aktor wykonujący tą rolę bardzo przystojny. poza tym Alice wydawała się sympatyczna, podobała mi się jej zdolność. Odpowiedz Link Zgłoś
wampiroholiczka Re: Którą postać z sagi 'Zmierzch' lubisz najbard 10.07.10, 22:53 Ja kiedy zobaczylam 3 czesc w kinie to strasznie polubilam Jaspera a tak to kocham Alice i Edzia Rosalie jest świetna ... jest genialnie ucharakteryzowana a Emmett jest strasznie smieszny tych pięciu lubie najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Jazz ! 10.07.10, 23:09 Od początku podobał mi się Jasper, jest słodki A teraz jest jeszcze Riley ♥______________♥ Odpowiedz Link Zgłoś