jane_ Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 09:38 to zabawne, dziewczyny, u których chyba nawet nie doszło do takich sytuacji, taaaak mocno zaprzeczają. haha, zakochanie się w piśmie, komunikatorze... tutaj każdy może być, kim chce. ale dajcie spokój, żeby trafic na pedofila czy osobę kłamiącą, trzeba mieć wielkie szczęście. ja się zakochałam, czy zauroczyłam przez internet. i co? zabijecie mnie za to, co jestem przypadkiem 'niemożliwym'? co prawda ta osoba mnie później skrzywdziła. i widziałam ją na żywo. i żyję. potem jednak troszkę zmieniłam podejście do tematu, teraz już mi tak łatwo w ogóle 'miłość' nie przychodzi. ale bardzo łatwo jest się zauroczyć kimś przez internet. niestety. c; no i raz przenosiłam znajomość z reala do internetu, też przepadła, ale po ponad roku. jak nie macie doświadczeń, to bardzo proszę, żeby nie mówić z takim oburzeniem, że nie można. internet to też narzędzie do poznawania ludzi, a że obdarzono nas w emocje i uczucia, czasem nie pozostajemy obojętni. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka00 Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 09:42 Hmm wiesz tak na serio to nie ... Możesz się zakochać ponieważ podrywa cię , ładnie pisze ale ta miłość co do niego czujesz jest tylko animowana . Nie wiadomo czy ten chłopak jest taki jak o sobie pisze co cię kręci . W ogóle może to być : dziewczyna , pedofil i w ogóle . Pozdrawiam Serdecznie Mam nadzieję , że zakochałaś się w internecie w kimś kogo znasz , ze szkoły lub jest mądry , ładny , słodki . Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:02 według mnie tak, tzn jeżeli widziało się tą osobę, spotykało się z nią, to tak. a jeżeli chodzi o takie tylko rozmowy na gg, to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:06 zależy jak daleko jest ta osoba. poza tym zawsze jest ryzyko, że to wcale nie ta osoba, co się myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:11 Ja uważam, że nie można. Nie znasz osoby i się zakochujesz? To nie jest Zmierzch... Odpowiedz Link Zgłoś
blablonik Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:14 no coś ty! na pewno nie... chyba że się spotkacie itd..... ale to chyba troche niebezpieczne bo ty nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
suoik jak ktoś jest rozsądny to się nie zakocha. 14.07.10, 11:14 jak można zakochać się w kimś, kogo zna się tylko z internetu? i niby jak, w tym co pisze? ja bym tak nie mogła. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana13 Czyżby Poszkole.pl 14.07.10, 11:19 Niby można, ale nie możesz tej osoby przytulic, ani nic. ps. j/w Czyżby Poszkole.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
immortal_ Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:20 nie, moim zdaniem to całkowicie niemożliwe . Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Nie 14.07.10, 11:25 Zakochujesz się nie tylko w tym, co ta osoba pisze, ale przede wszystkim w jego spojrzeniu, uśmiechu itd. śmieszą mnie wypowiedzi osób, które uważają, że można. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana13 Re: Nie 14.07.10, 11:31 kitty napisał(a): > Zakochujesz się nie tylko w tym, co ta osoba pisze, ale przede wszystkim w jego > spojrzeniu, > uśmiechu itd. > śmieszą mnie wypowiedzi osób, które uważają, że można. Tak tak.! W wyglądzie... Och jakie to romantyczne... A pomyślałaś o CHARAKTERZE? Tu nie chodzi o ZAKOCHANIE SIĘ W PIŚMIE, tylko w charakterze. Chociaż uważam że słabe jest chodzenie przez neta. Ale jest jakaś zabawa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:37 Raczej jest to Niemożliwe nie można się zakochać przez neta Odpowiedz Link Zgłoś
aleksndra96 , luk ;D 14.07.10, 11:40 Nie , nie mozna . Ni e znasz osoby , nie widzialas jej . Wiec napewno nie . Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:40 ja sie zakochałam jest cudownie mam wrazanie ze to ten jedyny mozna sie zakochac kcP;* Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:43 w sumie zalezy o co pytasz bo mozna sobie tak po prostu pisac (wtedy nie) a można pisac ale sie też spotykac to uważam ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 uwazam ze mozna aczkolwiek 14.07.10, 11:46 nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie . Ten ktos moze wcale nie wygladac tak , jak mowil i w realu moze miec calkiem inny charakter . Bo gdy piszesz z tym kims w necie to są tylko litery wystukane na klawiaturze , a w realu są słowa , zachowania itd.. Dlatego uwazam ze mozna sie zakochac przez neta ale uwazam to za cos glupiego. Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza MOŻNA! Klik! 14.07.10, 11:48 Moja siostra poznała.. teraz swojego męża przez internet. Miałam chłopaka, spotykałam się z nim na żywo. (-; Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:53 taa... jesli jestes nienormalna i lubisz wachac skarpety, ty wez lepiej do ksiazke a nie takie glupoty wygaduj Odpowiedz Link Zgłoś
lamma . 14.07.10, 12:05 matko, wyluzujcie, dziewczyna tylko chce znać wasze zdanie, a nie od razu kazań wysłuchiwać i jaka ona jest. -.-' moim zdaniem można, ale jeśli ktoś jest konsekwentny i ma trochę rozumu, to wie, ze taka 'miłość' nie ma sensu. przynajmniej w tym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 12:11 moim zdaniem można. mnie się to zdarzyło. tzn zauroczyłam się właśnie przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś