Dodaj do ulubionych

Powiedzcie ! xD

• jane_ Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 09:38
      to zabawne, dziewczyny, u których chyba nawet nie doszło do takich sytuacji, taaaak mocno zaprzeczają. haha, zakochanie się w piśmie, komunikatorze...
      tutaj każdy może być, kim chce. ale dajcie spokój, żeby trafic na pedofila czy osobę kłamiącą, trzeba mieć wielkie szczęście.

ja się zakochałam, czy zauroczyłam przez internet. i co? zabijecie mnie za to, co jestem przypadkiem 'niemożliwym'? co prawda ta osoba mnie później skrzywdziła. i widziałam ją na żywo. i żyję. potem jednak troszkę zmieniłam podejście do tematu, teraz już mi tak łatwo w ogóle 'miłość' nie przychodzi. ale bardzo łatwo jest się zauroczyć kimś przez internet. niestety. c;
      no i raz przenosiłam znajomość z reala do internetu, też przepadła, ale po ponad roku.

jak nie macie doświadczeń, to bardzo proszę, żeby nie mówić z takim oburzeniem, że nie można. internet to też narzędzie do poznawania ludzi, a że obdarzono nas w emocje i uczucia, czasem nie pozostajemy obojętni.
    • landrynka00 Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 09:42
      Hmm wiesz tak na serio to nie ... smile
      Możesz się zakochać ponieważ podrywa cię , ładnie pisze ale ta miłość co do
      niego czujesz jest tylko animowana . Nie wiadomo czy ten chłopak jest taki jak o
      sobie pisze co cię kręci . W ogóle może to być : dziewczyna , pedofil i w ogóle
      . Pozdrawiam Serdecznie kwiat Mam nadzieję , że zakochałaś się w internecie w
      kimś kogo znasz , ze szkoły lub jest mądry , ładny , słodki . serce
      • agusiax3 Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 10:08
        można. indifferent
        • shadow_ Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:02
          według mnie tak, tzn jeżeli widziało się tą osobę, spotykało się z nią, to tak.
          a jeżeli chodzi o takie tylko rozmowy na gg, to nie.
    • lady_cat nie można. te coś to nie miłość . 14.07.10, 11:04
    • zbieramchmury Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:06
      zależy jak daleko jest ta osoba. poza tym zawsze jest ryzyko, że to wcale nie ta
      osoba, co się myśli.
    • ruddy. wydaje mi się, że można. c: 14.07.10, 11:09
    • nicola1313 raczej tak 14.07.10, 11:09
    • coldprincess Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:11
      Ja uważam, że nie można. Nie znasz osoby i się zakochujesz? To nie jest Zmierzch...
    • blablonik Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:14
      no coś ty! na pewno nie... chyba że się spotkacie itd..... ale to chyba troche
      niebezpieczne bo ty nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronieshockshock
    • suoik jak ktoś jest rozsądny to się nie zakocha. 14.07.10, 11:14
      jak można zakochać się w kimś, kogo zna się tylko z internetu?
      i niby jak, w tym co pisze?
      ja bym tak nie mogła.
    • zwariowana13 Czyżby Poszkole.pl 14.07.10, 11:19
      Niby można, ale nie możesz tej osoby przytulic, ani nic.
      ps. j/w Czyżby Poszkole.pl? suspicious
    • immortal_ Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:20
      nie, moim zdaniem to całkowicie niemożliwe .
    • kitty Nie 14.07.10, 11:25
      Zakochujesz się nie tylko w tym, co ta osoba pisze, ale przede wszystkim w jego spojrzeniu,
      uśmiechu itd.
      śmieszą mnie wypowiedzi osób, które uważają, że można.
      • zwariowana13 Re: Nie 14.07.10, 11:31
        kitty napisał(a):

> Zakochujesz się nie tylko w tym, co ta osoba pisze, ale przede wszystkim w jego
        > spojrzeniu,
        > uśmiechu itd.
        > śmieszą mnie wypowiedzi osób, które uważają, że można.
        Tak tak.! W wyglądzie... Och jakie to romantyczne... indifferent A pomyślałaś o
        CHARAKTERZE? Tu nie chodzi o ZAKOCHANIE SIĘ W PIŚMIE, tylko w charakterze.
        Chociaż uważam że słabe jest chodzenie przez neta. Ale jest jakaś zabawa ;]
    • selenka89 Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:37
      Raczej jest to Niemożliwe nie można się zakochać przez neta
    • aleksndra96 , luk ;D 14.07.10, 11:40
      Nie , nie mozna .
      Ni e znasz osoby , nie widzialas jej .
      Wiec napewno nie .
    • fioletoweemo Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:40
      ja sie zakochałam jest cudowniebig_grin mam wrazanie ze to ten jedyny
      mozna sie zakochaccool
      kcP;*
    • fioletoweemo Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:43
      w sumie zalezy o co pytasz bo mozna sobie tak po prostu pisac (wtedy nie) a można pisac ale
      sie też spotykac to uważam ze takserce
    • happysad1 uwazam ze mozna aczkolwiek 14.07.10, 11:46
      nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie . Ten ktos moze wcale nie
      wygladac tak , jak mowil i w realu moze miec calkiem inny charakter . Bo gdy
      piszesz z tym kims w necie to są tylko litery wystukane na klawiaturze , a w
      realu są słowa , zachowania itd.. Dlatego uwazam ze mozna sie zakochac przez
      neta ale uwazam to za cos glupiego.
    • lofjukitten NIE, Kosz :3 14.07.10, 11:47
    • yuitza MOŻNA! Klik! 14.07.10, 11:48
      Moja siostra poznała.. teraz swojego męża przez internet.
      Miałam chłopaka, spotykałam się z nim na żywo. (-;
    • ozzy Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 11:53
      taa... jesli jestes nienormalna i lubisz wachac skarpety, ty wez lepiej do ksiazke a nie takie
      glupoty wygaduj
      • lamma . 14.07.10, 12:05
        matko, wyluzujcie, dziewczyna tylko chce znać wasze zdanie, a nie od razu kazań
        wysłuchiwać i jaka ona jest. -.-'

moim zdaniem można, ale jeśli ktoś jest konsekwentny i ma trochę rozumu, to wie, ze
        taka 'miłość' nie ma sensu. przynajmniej w tym wieku
    • nikuchova. Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 12:11
      moim zdaniem można. mnie się to zdarzyło. tzn zauroczyłam się właśnie przez
      internet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka