bieberkax33 18.07.10, 22:09 Hejka! Mam takie pytanie: Co można robić, kim zostać po skończeniu liceum turystyczno-geograficznym? Chodzi i o studia, jakie kierunki itp? Z góry dziękuje `Jak masz udzielać głupich odpowiedzi to w ogóle sie nie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myslicielka123 Re: Pomożecie? ;-) 18.07.10, 22:17 geografia Absolwenci znajdują pracę jako: - eksperci w ośrodkach badawczych, urzędach statystycznych - nauczyciele geografii i przedmiotów pokrewnych – po ukończeniu specjalności nauczycielskiej - specjaliści w administracji państwowej i samorządowej, - doradcy w dziedzinie planów zagospodarowania przestrzennego, - doradcy w dziedzinie gospodarki, ochrony środowiska, - specjaliści w instytucjach zajmujących się gospodarką przestrzenną, warunkami życia ludzi oraz organizacją działalności społeczno-gospodarczej, Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Pomożecie? ;-) 18.07.10, 22:26 Już chyba masz odpowiedź. Reaktywacja Kotkowego Czatu ! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Pomożecie? ;-) 18.07.10, 22:26 Nie wiem, ale to liceum całkiem interesujące. A mogę wiedzieć dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkax33 Re: Pomożecie? ;-) 18.07.10, 22:30 chocolatex napisał(a): > Nie wiem, ale to liceum całkiem interesujące. A mogę wiedzieć dlaczego pytasz? bo ide w tym roku wlasnie do tego liceum i nie za dobrze wiem co moge po takim profilu robic. A wybrałam go, bo lubie geografie Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Pomożecie? ;-) 18.07.10, 22:32 no pewnie w turystyce ; P W sumie nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Pomożecie? ;-) 18.07.10, 22:35 Lubisz biebera i idziesz w tym roku do Liceum .? ale dziwnee. bez urazyy. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkax33 Re: Pomożecie? ;-) 18.07.10, 23:12 sylwek11 napisał(a): > Lubisz biebera i idziesz w tym roku do Liceum .? ale dziwnee. bez urazyy. > ] co w tym dziwnego? Moja sprawa a tobie nic do tego. :] A poza tym co to ma wspolnego z tym wątkiem? hę? ... Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: 19.07.10, 09:28 może geologirm...........czy cos w tym stylu poszukaj w necie ;D Odpowiedz Link Zgłoś