kamila885femme 22.07.10, 20:21 Chcielibyście zobaczyć ten film w polskich kinach???Według mnie to świetny film! (obejrzałam go w kinie w Niemczech) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosalie Re: Ostatnia piosenka 24.07.10, 21:34 gdyby pojawił się w kinach w polsce to pewnie wybrała bym się z samej ciekawości jak miley wypadła w nowe produkcji. przeczytałam ostatnio ostatnią piosenkę i wydała mi się kolejnym nudnym romansem, pod koniec dopiero nastąpiło trochę dramatycznej akcji lecz znowu pod koniec skończyło się słodko i bez zażutu. 'żyli długo i szczęśliwie'. ale wracając do tematu, tak wybrałabym się do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia Re: Ostatnia piosenka 24.07.10, 21:45 Bardzo bym chciała obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Ostatnia piosenka 26.07.10, 17:53 mi też się bardzo spodobał.oglądałam dzisiaj na playtube.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdaa12 Oczywiscie! 26.07.10, 19:04 w ogole najpierw mial byc w Polsce, a jednak stwierdzili ze go nie bedzie... szkoda noo ale film mam na kompie po angielsku wersja DVD a napisay wlasnie pobralam po polsku takzee spoko poza tym ogladalam go juz w maju ale wersje kinowa;d Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Ostatnia piosenka 26.07.10, 19:08 Obejżałam z napisami. Szkoda, że go wycofano. Zgodzę się, że jest trochę niedciągnięć w porównaniu z książką. Ale i tak producenci odwalili kawał dobrej roboty. Film jest cudowny, naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
mnic Re: Ostatnia piosenka 26.07.10, 19:14 o kuźwa ty szczęściaro ! ja czekam na wydanie dVd w Polsce ! ; 33 książka jest w każdym razie przecudowna / Odpowiedz Link Zgłoś
ola363 Re: Ostatnia piosenka 26.07.10, 19:18 dopiero co wstawiłam te pytanie myślenie nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_165 Re: Ostatnia piosenka 26.07.10, 19:18 o ile się nie mylę, jest od 15 lat. przynajmniej w moim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś