Dodaj do ulubionych

problem! chodzi o dziewczyne

23.07.10, 18:44
Zacznę to tak że znalazłem na nk dziewczyne która bardzo mi się spodobała. Postanowiłem do niej napisac że ma piekne oczy i czy zechciałaby ze mną popisac. Odpisała mi ze tez mam cudowne oczy i chętnie popisze. Napisałem jej 2 wiadomosc czy gra na gitarze itd. Długo mi nie odpisywała więc napisałem jej dosc długa wiadomosc że cały czas czekam na jej odpowiedz i nie moge przestac o niej myslec. Wiem że jej nie znam ale zakochałem sie w jej oczach.. .Na drugi dzien odpisała mi że z checia popisze ze mną ale nie chce mnie poznac bo ma juz kogos na oku... Bardzo mnie to zabolało...
Dlatego zwracam sie do was z prośbą : co mam zrobic zeby zwróciła na mnie uwage albo co innego wgl mam zrobic?
Obserwuj wątek
    • piratka13 Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 18:49
      przykro mi ,ale Ci nie pomogę , nie potrafię .
      Nie wiem co masz zrobić skoro się nie znacie . Pozdrawiam .
      • alice.... Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 19:55
        nie możesz zmienić jej upodobań. ciesz się jej szczęściem. ja tak wlaśnie robie, gdy chłopak,
        który mi się podoba jest z inną to ciesze się, że jest szczęśliwy wink
        • zuta Re: problem! chodzi o dziewczyne 26.07.10, 13:49
          Pisz z nią, ale tak jak z koleżanką.
      • natisia4 Re: problem! chodzi o dziewczyne 24.07.10, 20:34
        Wiem, że na razie wyda ci się to niemożliwe, ale musisz o niej zapomnieć. Nawet gdybyście
        byli razem mielibyście marne szanse. Najlepiej jest poznać jakąś inną miłą dziewczynę, ale w
        realu. Też miałam kiedyś tak jak ty. To silne zauroczenie, ale minie. Gdy znajdziesz sobie
        kogoś innego całkiem o niej zapomnisz. Dziewczyna zachowała się bardzo fair wobec
        ciebie. Lepiej do niej nie pisz. Na początku będzie trudno, ale z każdym dniem coraz lepiej.
    • selena_disney Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 18:51
      Napisz jej wiadomość o tym, że cię to zabolało, np.

wiem że możesz być mną nie zainteresowana, ale ja czuję, że jesteś dla mnie
      jedyną dziewczyną, dla której moje serce bije mocniej, i dla której chcę być.
      zabolała mnie twoja poprzednia wiadomość. proszę cię o wyrozumiałość w tej
      sprawie i o danie mi szansy. może chłopak, w kltórym się podkochujesz, nie jest
      tym właściwym? pomyśl, bo ja nie będę czekał bardzo długo. pozdrawiam i
      przesyłam gorące uściski i całuski! adrian
    • wiisienka Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 18:52
      po 1. nie narzucaj się jej ;]
      jeśli będziesz się narzucał, zniechęci się do Ciebie i w ogóle nie będzie Ci
      odpisywać, więc moja rada : Korzystaj z tego, że przynajmniej możesz z nią pisać. smile
      miałam podobną sytuację, bo gościu był strasznie nachalny. masakra !
      • koloorowa. Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 20:17
        miłość na odlegość ? wątpie w to wink ale rozumiem , że ci sie podoba , ale ti
        bedzie trudne wink a po drugie jak ona juz sobie kogoś wybrała i napewno go zna ;]
        a cb wogle nie widziała , nie wie jaki masz charakter i jak wyglądasz( wiesz
        zdjęcia to nie to)
    • pimpusia Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 18:52
      szczerze mowiac, nie mam pojecia. ale nie poddawaj sie, pisz, ze ci na niej zalezy.. moze zwroci
      jeszcze na ciebie uwage wink
    • princessm Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 18:56
      Jak masz ją w znajomych, a za pewnie masz, to zaobserwuj w jakich godzinach jest
      przeważnie dostępna. Jak już to zrobisz to bądź zalogowany w tym samym czasie. Ustaw
      opis który ja na pewno zainteresuje.
      • blizniaczkii Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 19:00
        a może popytaj jej znajomych i dowiedz się o niej więcej smile a może jej miłość
        jest przelotna i niedługo przejdzie. Tylko sie nie poddawaj!!!JASNE
      • adrian426426 Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 19:01
        taaa... tylko ona jest zawsze niewidoczna... zreszta niedawno dowiedzialem sie od niej ze ten chlopak co wpadl jej w oko skrzywdzil ja ale dla niej to jest spoko
      • klaudik Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 19:02
        Hmm.Napisz do niej jeszcze raz , powiedz jej ze zabolało Cię to co ci napisała.
    • werq Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 19:00
      Po prostu bądź sobą bo jeśli się jej nie spodobasz to biędzie oznaczało że nie jest tą
      jedyną.Trzymaj się!!!!!!
    • rozmarzona_evka Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 19:12
      Poklikaj z nią jakiś czas, zdobądź nr. gg.
      Spytaj czy możecie być przyjaciółmi, ale...
      Nie narzucaj się!
      I daj jej wybrać...
      smilebig_grinsmile
      Może ma chłopaka?
      Albo już się zakochała?
      Dowiedz się tego.
      Mieszkacie daleko od siebie? Jeśli tak to to nie ma sensuuncertain
      Chodzić z kimś przez neta?
      Oj wierz mi to jest totalnie bez sensu. Po prostu znajomość fikcyjna i tyle.indifferent

• bella_la_swan Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 19:35
        Hmm...wiesz, myślę, że powinieneś odpuścić. Dlaczego? Dziewczyna powiedziała ci
        że zabujała się w innym chłopaku. Jeśli wciąż narzucałbyś jej się, mogłaby
        jeszcze bardziej się do ciebie zniechęcić. Po prostu powiedz jej, tak jak inna
        kotkowa napisała, że wciąż czekasz, To najlespsze wyjście.

PS: Ja chętnie bym z tobą pokllikała. Zakochałam się w twoim zdjęciu profilowym
        wink Ta czuprynka, wow big_grin gg 11329473

Ala.
    • yuitza czemu nie zapytałeś na samosi? :D 23.07.10, 19:39
      a tak do tematu. odpuść sobie, skoro ma innego na oku wink
      • myoshi . 23.07.10, 19:42
        a może po prostu nie jest Ciebie warta?
        może ma tylko piękne oczy?
        • minaslia Re: . 23.07.10, 19:52
          ja bym sobie spokój dała, widziałeś tylko jej oczy (?)to się nazywa zauroczenie.
          lepiej poszukaj sobie dziewczyny w realu, a tak btw ty serio masz 17 lat???
      • bezzmian . 23.07.10, 19:44
        On ma problem a Wy tu podajecie swoje gadu,pomyślcie trochę dziewczyny.
        Poprostu napisz kolejną wiadomość,powiedz co czujesz,próbuj jeśli Ci zależy wink
        Powodzenia.
        • smerfetka_10 Re: . 23.07.10, 19:54
          Zgadzam się z powyższa odpowiedzią , spróbuj jeszcze raz może się uda jak nie
          poczekaj , może jej minie ?
          Albo może tak na prawdę nie jest ciebie warta ?
    • wercia01105 Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 19:46
      Skoro poznałeś ją na nk, to np. milo skomentuj jej fotki, napisz kilka
      komentarzy do profilu... Jeśli nie będzie reagować, musisz odpuścić... wiem nie
      będzie łatwouncertain
      Postaraj się zwrócić na siebie jej uwagę smile
      Oczywiście pozytywnym zachowaniem tongue_out
    • free Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 19:46
      Słuchaj mam jedną radę: odwal się od niej. Ona poznała kogoś w realu ci też to
      polecam. Co ty w ogóle sobie myślałeś ? confused
    • unborn_ problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 19:50
      moim zdaniem nie powinieneś zawracać sobie nią głowy. ma już kogoś na oku, więc
      szybko nie zrezygnuje z tego chłopaka. najlepiej będzie, jak poszukasz
      dziewczyny, ale nie przez nk, tylko w realu. to będzie najlepsze rozwiązanie.
      pozdrawiam.
    • kamil_dc hmmm. 23.07.10, 19:51
      Nie narzucaj sie bo Ciebie zablokuje ; D
    • kardolina Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 19:52
      to dobrze, że jest szczera. i nie macie prawa jej nic zarzucac. ona nie musi się
      zakochiwac w Twoich oczach. Wy się w ogóle nie znacie, więc dziewczyna ma
      również prawo Cię porpstu ignorowac.
    • free Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 19:53
      Boże, załamałam się. Jakby jakaś dziewczyna napisała podobny temat to by ją
      zjechały ale jak napisał jakiś koleś, to od razu ulegają. Po 1. on jej nawet nie
      zna. O matko, chłoptaś się zakochał a nawet nie zna jej osobiście. Jasne, oczy,
      takie gatki to do swoich kolegów. Weź ty się chłopie w garść. Nie możesz ponać
      kogoś i po pierwszej wiadomości piszę, że się w niej zakochał. Banalny chłopak,
      który ma 17 lat i po pomoc zwraca się do dwunastolatek. Wstyd.
    • coldprincess . 23.07.10, 19:54
      Skoro już kogoś ma na oku to raczej nic nie możesz zrobić. Zapomnij o niej.
    • monikajb Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 19:55
      Nie bądź zbytnio nachalny..
      Jeżeli ten chłopak ją skrzywdził, to ona za niedługo przejrzy na oczy i się
      odkocha, a wtedy ty możesz przystąpić do akcji <lol2>
    • dziposs_. hmm .. 23.07.10, 19:57

a weź dodaj jakąś mega fotkę . zadedykuj ją tej dziewczynie .
      albo poprostu jak napisała ci `że popisać może , piszcie sobie.
      i może coś z tego będzie . jak cię pozna _twój charakter zmieni zdanie ?

spróbuj .
      i życzę szczęścia kiss

• fajnagirl_xd Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 20:02
      Przepraszam, bo nie chcę Cię urazić, ale... Może jednak powinieneś dać sobie
      spokój? Może ona znalazła bliską sobie osobę, a ty jej w ogóle nie znasz i ona
      Ciebie. Jeśli chodzi o jej oczy, to mogły Ci się podobać, ale "NIE OCENIAJ
      KSIĄŻKI PO OKŁADCE". I lepiej chłopaku znajdź sobie inną xD Powodzenia
    • karusek1997 Tuu ! :) 23.07.10, 20:08
      Napisz jej ,że z miłą chęcią zaprzyjaźnisz się z nią. Bliżej się poznacie. Pozna
      twój charakter ,zainteresowania. Może kiedyś ,a nawet niedługo będziesz miał u
      niej jakieś szanse. Dziewczyny zazwyczaj nie chcą już ,zaraz z kimś chodzić .
      Potrzeba czasu ,aż w pewnym momencie. Można zrobić ten następny krok. smile

Jeżeli to nie powiedzie to trudno nie ona jedyna jest na świecie. Tyle tu miłych
      dziewcząt. smile Nie pierwsza i nie ostatnia. Myślę ,że jak Cię odrzuci ,zniesiesz
      to jakoś. Przecież jesteś już Mężczyzną. smile Myślę ,ze pomogłam ;D ;**

Życzę Powodzenia. smile
    • monik4 Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 20:09
      daj jej spokoj xd
      • biedronssa Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 20:12
        sadzę,że nie powinieneś się narzucać skoro się nie znacie.
        nie wiem czy by to miało sens .
        santa
    • iampositive Pomoc? 23.07.10, 20:09
      Dla dziewczyny to naprawdę miłe, gdy chłopak pisze jej na przykład, że ma ładne oczy,
      więc tym trafiłeś w dziesiątkę. Wiesz, zmusić jej nie można, żebyś się jej spodobał, ale
      możesz się kolegować z nią, starać, aby ona zobaczyła w Tobie coś więcej. Jest tylko
      jedno - jeżeli będziesz się naprzykrzał, cały czas mówił, że chcesz z nią być i w ogóle, to
      raczej nie podziała. kiss
    • broken_heart Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 20:10
      Powiem Ci jak dobra koleżanka odpuść sobie... Jest tyle dziewczyn a ta akurat upatrzyła
      sobie kogoś innego...Hmm a nachalność to najgorsza rzecz wiem co mówię, jeżeli będziesz
      do niej pisał coś o związku może się łatwo zniechęcić ale możesz zaproponować zwykłą
      znajomość bez zobowiazań... smile A wtedy jak czasem nie wypali coś z tym jej upatrzonym
      ty będziesz mógł się wykazać ale dopóki ma kogoś koleżeństwo powinno wam
      wystarczyć... Pozdrawiam wink
      • broken_heart Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 20:15
        A tak wgl masz podobną gitarę do mnie... heh akustyk ? xD
      • miss_immortal Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 20:16
        Hmm są dwa rozwiązania po 1 daj sobie z nią spokój albo rozmawiaj z nią cały
        czas niezależnie od tego czy ma chłopaka czy nie. Kiedyś ze sobą zerwą a wtedy
        Ty będziesz pierwszą osobą do której ona się zwróci ; d powodzenia życzę kiss

tak btw to jeśli koleś z Twojego avataru to Ty to muszę Ci przyznać ze fajna
        dupa z cb big_grin i jak ona się Tobą nie zainteresuje to znajdą sie inne ;d
      • donia2107 Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 20:19
        Odpuść ty jej wcale nie znasz zakochałeś się tylko w jej oczach a o charakterze nic nie
        wiesz zapomnij , tyle ładnych dziewczyn jest (nie mówie o sobie jak by co -.-)
    • jonasofanka Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 20:14
      nie ma to jak poznanie miłości przez nk , ahhh xDDD
    • rozali11 Re: problem! chodzi o dziewczyne 23.07.10, 20:17
      Masz problem po pierwsze jej nie znasz, a po drugie ona już kogoś ma. Nie możesz
      tego u niej wymusić żeby zapomniała o tamtym specjalnie dla ciebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka