flo. Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 02.08.10, 15:33 witam moja rówieśniczko. c; od trzech lat powtarzam sobie, że zostanę polonistką. Odpowiedz Link Zgłoś
shine_ Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 13.08.10, 23:10 nie mam pojęcia, ale sądzę, że może jakiś tłumacz języków, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 02.08.10, 15:33 Zamierzam podróżować i niczym się nie martwić... xd Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 02.08.10, 15:38 Idę na 2 gimnazjum i chcę byc lekarką lub nauczycielką chemii Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 02.08.10, 15:38 Za rok idę do liceum na klasę biologiczno chemiczną, a potem na weterynarię ; ). Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 02.08.10, 15:41 myślę o prawie , ale na razie nie chce o tym myśleć ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa c; 02.08.10, 18:44 Chciałabym być projektantką wnętrz, albo projektantką mody c; . To drugie byłoby lepsze c; . Odpowiedz Link Zgłoś
lulalolu Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 02.08.10, 19:04 ja chce byc aktorka i biore to na powaznie. robie male postepy a o rady prosze belle thorne (przez twittera) Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 13.08.10, 23:00 eh... ja jeszcze nie wiem kim chce być w przyszłości ... mam dopiero 13 lat i cieszę się tym że jestem jeszcze młoda na pewno za parę lat będę się nad tym zastanawiać i szukać jakiegoś fajnego zawodu ... który mi się spodoba pozderki Odpowiedz Link Zgłoś
kittas. Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 05.12.10, 18:43 po maturze wyjeżdżam na stałe do austrii , i studiuje medycyne : DDDD bede fizjoterapeuta : DD Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 13.08.10, 23:13 Makijażystką ;p Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 13.08.10, 23:16 Moje cele co chwila ulegają zmianie. Niedawno chciałam studiować sztukę, potem odmieniło mi się i miałam w planach zostać tłumaczem [j. angielski], teraz na powrót chciałabym ukończyć studia na wydziale japonistyki, ale wątpię... Jeszcze mam trzy lata do namysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
katherine456 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 17.08.10, 18:00 Będę szła w kierunki Turystyki albo języka angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
nesska94 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 13.08.10, 23:26 Teraz już idę do 1 liceum, wybrałam profil przyrodniczy, ale myślałam że będzie biologiczno-chemiczny a nie ma. ;/ Więc od 2 klasy gimnazjum marzę ... chciałabym zostać ortodontą(stomatologiczny) ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 13.08.10, 23:39 Fotografem . ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Lekrzem psychiatrą. 13.08.10, 23:46 I miałabym swój ośrodek, klinikę, centrum, instytut i fundację. I chciałabym zrobić jeszcze magistrat z psychologii stosowanej. I podwójną specjalizację - chirurg psychiatra. A potem jeszcze dwie - neurolog neurochirurg. I do 35 ugrzęzłam na studiach : P Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_honey grafik komputerowy . ; ) 14.08.10, 00:11 grafika , to jest w mojej rodzinie dziedziczne . XD kocham się bawic zdjeciami , tworzyc reklamy itd . Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.08.10, 00:23 ja też mam 12 lat i idę do szóstej klasy, w przyszłości chcę zostać fotografem w USA, i jeszcze być wizażystką ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.08.10, 00:25 aa zapomniałam dodać, jeśli nie wizażystką to tancerką, ale chyba raczej wizażystką ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.08.10, 00:28 ajj, kurdee, wszytsko poplątałam, jak to ja ;dd chcę iść na fotografię i turystykę <33, i jak sie uda to za Wizażystkę Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.08.10, 10:33 saghsaghsaghsaghsa, nienawidzę tego pytania. mam osiemnaście lat i nadal nie wiem kim chcę być. Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.08.10, 10:37 Teraz idę do gimnazjum. Później do liceum (nie wiem jeszcze jakiego). A później na studia - albo na psychologię, albo na studia aktorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
misialina12 ... :) 14.08.10, 10:47 Chciałabym zostać "tłumaczem" albo sędziom lub prawnikiem: czyli prawo lub angielski Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.08.10, 10:40 aktorką ; DD . Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.08.10, 10:41 Nie mam pojęcia nie zastanawiałam sie nad tym. ; PP Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.08.10, 10:49 Ja idę do 1 klasy liceum o profilu politologiczno-dziennikarskim i nic dalej jeszcze nie myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.08.10, 10:54 Idę teraz do pierwszej gimnazjum. I już od piątej klasy widzęsiebie w roli prawnika. I raczej tak już zostanie. Wyjściem awaryjnym była by germanistyka. Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.08.10, 10:51 muzykiem ;d ale najpierw muszę skończyć szkołę muzyczną a to jeszcze 5 długich lat xd ewentualnie jak mi się odechce nim być to zostanie dwie klasy gim. i do liceum jakiegoś innego pójdę. no właśnie,najgorzej nie wiem co chciałabym robić ;d okej,bd muzykiem ,pójdę na kompozytorstwo xd Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.08.10, 10:56 jeszcze za bardzo o tym nie mysle, ale jak cos to tlumacz J.Ang i J. Hiszpanskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyhot Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.08.10, 10:56 Ja idę do 3 gimnazjum i od początku gimnazjum chcę być polonistką, a jak nie to dziennikarką. . Zobaczymy, bo według niektorych osób mam zostać nauczycielką historii. . . Odpowiedz Link Zgłoś
koteek Organizator. 14.08.10, 11:00 Ja chcę zostać organizatorem wesel, studniówek i innych takich imprez okolicznościowych. Najlepiej jakby mi się udało założyć swój własny dom weselny . Od sierpnia idę właśnie do szkoły, która będzie mnie kształcić w tym kierunku Technikum Gastronomiczne - Technik Organizacji Usług Gastronomicznych Odpowiedz Link Zgłoś
justyna331997 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.08.10, 11:03 Przyszłość chciałabym związać z językiem angielskim. Pozdrawiam. justyna331997 Odpowiedz Link Zgłoś