Dodaj do ulubionych

Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, proszę!

05.08.10, 16:17
Hej, kotkowiczki!
Tak się składa, że we wrześniu będę miała nowy telefon. Wszystko fajnie, tyle
że, ja nie mam pojęcia jaki model chcę. Dlatego piszę do Was z prośbą,
doradźcie mi! Jaki według Was telefon jest fajny pod względem wyglądu,
funkcjonalności i obsługi.

PS
Byle nie telefon Motorola, bądź Samsung - mam do nich dużo uprzedzeń.
Obserwuj wątek
    • pauliska1212 Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 05.08.10, 16:21
      dla mnie samsungi są najlepsze pod względem wyglądu i działania .

avila, delphi, corbi, monte..
      • lieb_de_sekunde Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 16:41
        Nokia mini n97...
        https://www.theinquirer.net/IMG/538/86538/nokia-n97-mini-cherryblack2-lowres-540x334.jpg?1253028580
      • nick_jonas_jb Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 17:00
        Ja mam nokia 5130 i jestem bardzo zadowolona smile
      • monia1101 Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 07.08.10, 14:16
        Ja tam mam Samsunga Avile i jeszcze nie miałam z nim żadnych problemów. Ale skoro nie
        chcesz Samsungów to może LG Cookie (chociaż nie miałam z nim jeszcze "do czynienia"smile
      • adusia497 Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 09.08.10, 16:58
        Powiem ci tylko że moim zdaniem Sony Ericsson to najlepsza marka wśród telefonów
        moim zdaniem.
    • yzz. Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 05.08.10, 16:30
      może jakiś sony ericsson? zawsze byłam z nich zadowolona.
      • dorothylawl Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 12:20
        Samsung Omnia jest fajnybig_grin
        • laura.pl Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 13:37
          Czemu nie Samsung? Ja bardzo lubię telefony tej firmy.Jakiś miesiąc temu brałam telefon
          na abonament i wybrałam Corby - jest on bardzo fajny,moja koleżanka ma go dużo
          dłużej i też jest z niego zadowolona.Co prawda aparat taki sobie,2.0 megapikseli,ale ogólnie
          wrażenie dobre.I ma świetne wymienne obudowysmile
      • ktokolwiek Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 12:51
        podoba mi się ten: Nokia5800 XpressMusic
        s.komorkomania.pl/images/2008/10/nokia5800xpressmusic_1.jpg
        smile wink
    • nektarynka123 Najlepszy telefon jaki można mieć-wchodź 05.08.10, 18:14
      to telefon HTC one są najlepsze,wiem ,bo mój brat ma i sama też go oglądałam i sprawdzałam
      jakie ma opcję:gps,można wchodzić na internet i dużo więcej opcji-których zbytnio nie
      rozumiem.opinia mojego brata:następny telefon jaki będę miał to też htc.
      jedyny minus to to ,że one są bardzo drogie -zależy gdzie kupujesz, więc jakbyś nie mogła
      dostać tego to fajne są nokie i sony ericssony smile ma nadzieję ,że pomogłamkiss
    • ilovemyself Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 00:20
      Jeśli chodzi o mnie - Samsung, Nokia.
    • rasberry Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 11:34
      Ja też niedługo będę miała telefon i nie jestem jeszcze pewna ale chyba będzie
      to samsung corby. devil
    • kitty_ Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 11:44
      Z doświadczenia polecam Ci nokie. Model może i stary, ale dobry. Nokia 5310
      XpressMusic Pack. Miałam ten telefon i kupiłam teraz nowy. Tą nokie ma mój tato.
      Zmieniając telefon popełniłam błąd, bo dotykowe telefony jak dla mnie to masakra
      jest. Dlatego teraz się z tametm zamieniam o moją kochaną nokię, bo 1. wchodza
      na nią filmy, ładnie obsługuje aplikacje, jest cienki i spokojnie można go nosić
      w obcisłych spodniach tak żeby nie było go widać :d
      nie wiem, może uważacie, że jestem głupia chcąc jakieś 'grata', ale cóż. Ten
      telefon jest spoko i już :d

także jak już mówiłam radzę nokie jakąś. (:
    • olgumira Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 11:48
      Radze ci LG. Mam taki i jestem bardzo z niego zadowolona.
    • gucik13 Nowy telefon. 06.08.10, 12:12
      ja ostatnio zakochałam się w Nokii
      N97 !

ale świetne są też htc . mój brat np. zamówił sobie
      htc touch diamond 2
      ale ja osobiście dużo bardziej wolę
      htc touch pro 2 . :q
      poprostu bardzo lubię klawiaturę qwerty :d
    • bizzbee Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 12:16
      a może napisz w jakiej cenie mniej więcej?
    • mileymandy Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 12:18
      Ja mam iPhone'a.Tobie też bym radziła.Jest lepszy od jakiegokolwiek
      telefonu,który miałambig_grin
    • pynia Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 12:23
      Samsung Monte smile
      Mój wujek ma i mówi, że ten telefon jest świetny pod wieloma względami. smile
      • denever . 06.08.10, 12:30
        ja sobie zbieram na Nokię N97 mini, bo jest świetna. zależy ile masz kasy do
        dyspozycji.

Tobie mogę polecić LG Vievty, LG GW300 -łii. mój sprzęt! x d, Nokię C3, nowość w
        Orange. mało, bo wykluczyłaś Samsungi. a wydaje mi się, że Avilla jest dobra,
        tylko, że wszyscy ją mają. ^_^

Vievty ma dobry aparat, GW300 ma klawiaturę qwerty, ale słaby aparat, parametrów
        Nokii nie znam, ale wydaje się sympatyczna.
    • demcia_ To ci nie pomogę... 06.08.10, 12:28
      Ja sama mam samsunga corby.na dotyk... ale bardzo podoba mi się samsung corby prowink
      wiem że masz uprzedzenia do samsunga ale ja napisałam co mi się podobasmile
    • lovejustin__ Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 12:29
      avila, delphi, a według mnie najlepsze, są sony ericssony . <3.
    • nobody_wins_ Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 12:31
      Może Sony Ericson?
    • truuu Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 12:34
      nie mam pojęcia jaki ci poradzić, ale pod żadnym pozorem nie bierz sony ericsson
      w205.
      pamiętaj! xd
    • yourgirl Sony ericsson k770i albo k550i ; ) 06.08.10, 12:40
      ten pierwszy jest lepszy bo sama mam takiego i nie narzekam smile
      a ten drugi to miałam kiedyś i też jest spoko ;p
    • kamila885femme Re: Nokia 5530 XpressMusic 06.08.10, 12:41
      Mam taki, jest super! Polecam!
    • lukas11136 Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 12:49
      Jaki jest twój budzet i do czego ci ten telefon ? do gadania do surfowania do
      oglądania filmów ?
    • magduusia Nie Samsung? To weź jakąś banalną Nokię... 06.08.10, 12:50
    • thuskawka Sony Ericsson. <3 06.08.10, 12:50
      Polecam tą firmę. Jest świetna <3
      A telefony wytrzymałe (sprawdzone na moim ;3)

Z telefonów moge Ci polecić ten który mam obecnie.
      KLIK.
      Lub ten.
      KLIK
      Podobno tez jest niezły. c:
      • avrilkaskate Re: Nokia 06.08.10, 12:57
        Jest najlepsza, sama miałam pełno samsungów i sony ericsonów czy jak to się piszę i
        miałam wiele zastrzeżen, natomiast prawie wszyscy z mojej rodziny mają Nokię i wszystko
        jest OK wink
    • zozolek.xd Klik ! 06.08.10, 13:01
      Kup sobie Nokię E63 mam ją i jest świetna. łatwo sie pisze esy bo ma klawiature QWERTY.
      I tak jak na zdjęciach nie jest taka ogromna. Jak na telefon z taką klawiaturą jest bardzo
      mały.
      Polecam wink
      Niebieski ;] Czerwony;
      ]
      • dominisiaaa Re: Klik ! 06.08.10, 13:47
        Ten

Polecam, bo sama go mam . I ten telefon nie jest duży jak inne dotykowe .
        • dominisiaaa Re: Klik ! 06.08.10, 13:49
          Sory , nie wkleiło się .
          Chodziło mi o telefon LG GD510 .
    • cameron Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 13:46
      Nie samsung ? No to ja nie wiem co. Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, sprawuje
      się dobrze, a to już mój drugi. Co ci się działo z samsungiem ? Może Nokia ? Nie wiem
      jaki model.
      • xxfankajbxx Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 16:14
        sony ericson w595s

ten ;D
        • xxfankajbxx Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 16:15
          Sony ericson
          ten ;D

Mam takiego i jestem z niego zadowolona ;p
    • kaapelusik Re: Nowy telefon - mały problem, wchodźcie, prosz 06.08.10, 13:48
      hmm.. ja bym wzięła jakąś nokię albo sony ericsona. Nokia jest prosta w obsłudze i zazwyczaj
      nie ma z nią żadnych poważniejszych kłopotów, a sony ericson ma fajne funkcje. ;D
      • decode NOKIA. 06.08.10, 13:53
        nokia 5310 xpress music.

zazwyczaj wkurza mnie to, kiedy ktoś ma taki sam telefon, jak ja, ale mam
        dzisiaj dobry humor.devil
    • selussia ja mam taki: 06.08.10, 13:54
      www.tomshardware.pl/technews/images/20050304-01_6230i_lowres.jpg
      i jestem zadowolona.
      tutaj
      jak sie nie włączy
      • bieberkovva. @selusia rozbawiłaś mnie, już dawno takich staroci 06.08.10, 13:59
        nie produkują. Hahahhahahahaha,
        • selussia Re: @selusia rozbawiłaś mnie, już dawno takich st 07.08.10, 09:27
          No co? To nówka na rynku !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka