Dodaj do ulubionych

A. Fani...Pretty...

10.08.10, 17:00
Coś dla fanów 'Pretty Little Liares' .
Z każdym , nowym odcinkiem coraz bardziej zastanawia mnie kim jest 'A' .
Dochodzę do różnych wniosków, ale co chwilę coś mi wypada i się nie zgadza.
Jednak na razie obstawiam , że jest to osoba , która jeszcze się nie
pojawiła w serialu
.
A wy jak typujecie ?
Obserwuj wątek
    • kiyoko13 Re: A. Fani...Pretty... 10.08.10, 17:05
      no,też tak myślę.Nie sądze żeby to była Jennasmirk
      Oglądałaś już 9 z napisami??Bo czekam brawo
      • marcepanka13 Re: A. Fani...Pretty... 10.08.10, 17:21
        Hej. Tak oglądałam na iitv.info .
        Jest naprawdę świetny. Jeden z najlepszych smile
        • marcepanka13 Re: A. Fani...Pretty... 10.08.10, 17:37
          Halo... naprawdę nikt. ?
    • marcepanka13 Re: A. Fani...Pretty... 10.08.10, 17:42
      Hallooo./
      • kiyoko13 Re: A. Fani...Pretty... 11.08.10, 08:52
        thx
        • hermiona13 Re: A. Fani...Pretty... 11.08.10, 09:03
          a już myślałam, że nikt tego tutaj nie ogląda *____*
          sama nie wiem. kiedyś też typowałam, że może być to ktoś, kto
          jeszcze się nie pojawił, ale teraz moją uwagę zwróciła Mona, bo w końcu
          kiedyś dziewczyny jej dokuczały i źle traktowały ^^ Moze chce się zemścić?
          Albo Toby. Czytałam, że on wcale nie umarł, zresztą w trailerze 10 odcinka
          był on pokazany. ^^
          • marcepanka13 Re: A. Fani...Pretty... 11.08.10, 09:44
            Szczerze to Mony nawet nie brałam pod uwagę... co możliwe, że było błędem smile
            • kurczak569 Re: A. Fani...Pretty... 11.08.10, 10:13
              ja uważam, że gliniarz będzie miał coś wspólnego i wplątał w to kujonka, który
              zarywa do Hanny. i pamiętacie jak zebrał się na odwagę i chciał jej to
              powiedzieć? sądzę, że kolejna taka chwila nie nastąpi. swoją drogą mona może
              mieć coś wspólnego ale nie sądzę, że ona może tyle namieszać. a! o mało bym nie
              zapomniała! ta cała "A" to na pewno będzie gościu, gdyż widać to było jak
              wyjmował akta Tobyego z rzeki. i uważam, że nie pracuje sam tylko co najmniej we
              trójkę maksymalnie we czwórkę. pozdrawiam i miłego czekania na napisy do S01E10
              serce
              • stephen.jerzak7 Re: A. Fani...Pretty... 13.08.10, 09:08
                oglądam świetny serial szkoda że niema przetłumaczonego na polski cyklu tych książek

i też mi się zdaje że to Mona jest A
                • nath. Re: A. Fani...Pretty... 13.08.10, 09:22
                  Ja myślę, że ten kujon od Hanny wie dużo, zresztą Hanna przecież już wie kto
                  jest A. tyle, że nie zdążyła nic powiedzieć.
                  Nie mogę się już doczekać drugie sezonu, może się wszystko wyjaśni *.*
                  • zuzia_29 Re: A. Fani...Pretty... 13.08.10, 09:38
                    napewno "A" nie jest ten niby obojniak luis czy jak mu tam. zniszczył tą
                    ławeczke bo nienawidzil allison, ale ją by nie mógł zabić.ja mysle ze to jest
                    jakas postronna osoba ktorej jeszcze nie pokazywali.
                    tez mysle, ze dużo wie ten chlopak allison Ian, co chodził z melissa.juz sie
                    nie moge doczekac 2 sezonu. mysle ze nie umrze hanna.sadjedno co mnie w ostatnim
                    odcinku wkurzylo to, to ze wogole dzieczyny ja nie ratowaly tylko darły sie i
                    patrzyły jak umiera sad
                    • vera7 Pretty little liars:) 13.08.10, 18:31
                      Zgadzam sie z zuzia_29... kiedy zobaczylam scene potracenia hanny to naprawde
                      rece opadaja..(ehhh)zero wiedzy o pierwszej pomocy.....

1.Lucas nie lubił Alison(w sumie ja tez jej nie trawie)wiec zniszczyl laweczke
                      ale nie posunąłby się do tego stopnia żeby ją zabić.
                      2.Mone wzupełnosci wykluczam ona jest poprostu jedna z postaci drugo planowych
                      raczej nie powiazana ze śmiercia Alison.
                      3.Brat Alison wie bardzo dużo i dziwi mnie ze nic jeszcze nie powiedzial
                      policji... ale zeby ją zabic ... raczej go o to nie posądzam
                      4Jenna nie jest w stanie....
                      5.Co to Tobiego(?) to mysle ze jest spoko gosciem i ze nie on zabił Alison
                      6.Ian był zwiazany z Alison ale czemu miałby zabijać ja???nie wiem......

myśle że to osoba poza bohaterami pokazanymi jak dotąd na ekranie ... to ktos
                      kogo jeszcze nie pokazali.....ale ktos kto BARDZO dobrze znał Alisonsmile
                      Niemoge sie doczekac dalszych odcinkowsmile)
                      Jedyne co mnie martwi że Spencer przekonala Melisse zeby dała Ianowi
                      szansesad(To okropny chłopak....
                      • hermiona13 Re: Pretty little liars:) 13.08.10, 23:37
                        cóż, ja nadal podejrzewam Mone ;]
                        I co z tego, że jest postacią drugoplanową, właśnie chodzi o to,
                        zeby zaskoczyć widza. A ona sie przyjaźniła z Hanną, która dużo
                        wiedziała o Ali, co za problem, gdyby jej to wszystko powiedziała?
                        z góry wykluczam brata Alisson. Mimo, że gościu mi się nie podoba,
                        to nie sądze, żeby własny brat tak postępował wiedząc, że cała
                        rodzina opłakuję jej śmierć. Zresztą gdzie jest powiedziane, że nie
                        jest to sama Alisson? Jej ciało nie było pokazane, a nie od teraz
                        wiadomo, że Ali do świętych nie należała ;]
                        • marcepanka13 Re: Pretty little liars:) 14.08.10, 09:59
                          No nie należała , oj nie ;]
                          • nelly_ Pretty little liars 24.08.10, 19:42
                            z początku myślałam że to Jenna, a teraz sama nie wiem..
                            podejrzewam też że "A" to naprawdę Alison i że może w jakiś sposób upozorowała
                            swoją śmierć.. bo w końcu ciała nie było widać, zwłoki były zakryte : d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka