annblabla Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:21 Wiem gdzie jest dom Michała Wiśniewskiego.. xd nie wiem czy tam jeszcze mieszka, ale niedawno go widziałam. I chyba niedaleko Szymon Bobrowski, bo też go widać czasem. I do wcześniejszej szkoły chodził wnuczek jakiegoś polskiego piosenkarza, ale nie pamiętam jak się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:21 wujkiem kolegi z byłej klasy jest kuba z 'rodziny zastępczej' , czyli leszek zduń. nie wiem, czy ktoś jeszcze, nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:28 aha, zapomniałam dodać, że u mnie ,w Nowym Sączu mieszka jeden z braci koral (ci co robią lody, bez skojarzeń.) są całkiem niedaleko mnie, jeżdżą z synem zajebistymi autami( kiedyś jak przechodziłam przez ulicę z kumpelą, zatrzymał się i nas przepuścił *laans* ), wielki dom.za sączem kolejne 2 wielkie, jego córek czy kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_cyrus Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 02.10.10, 12:38 Ja jedynie znam Marcina Wyrostka. Mój tata sprzedał mu ten akordeon ''PIGINI'' bo nimi handluje. Jeździł z nim na ''PIGINI KONCERT TOUR''.Ja też go znam bo ostatnio był o nas wymienić miech i zapomniał szlaik. Moja ciocia jeszcze uczyła dzieci Anny Marii Jopek. Odpowiedz Link Zgłoś
tysiak Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:22 niedaleko mieszka mieszkal kuba jozwiak z ycd Odpowiedz Link Zgłoś
alice2004 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:22 moja mama chodziła do tej samej klasy co Danuta Stenka u mojego taty w pracy była kiedyś babka z Heppy Endu (jeżeli ktoś nie wie to pewnie zna piosenkę KOCHANIE JAK SIĘ MASZ) disco polo co za obciach jest jeszcze kobieta z Barw szczęścia taka blondynka mieszkała ulicę dalej Odpowiedz Link Zgłoś
magda270898 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:24 taa Ewa Wencel to jest ta z mamusiek! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:29 niestety nie. ; o Odpowiedz Link Zgłoś
shuteye Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:29 W moim mieście jest rodzinny dom Majki Jeżowskiej Nawet kilka razy widziałam ją na naszym komunalnym cmentarzu u swojego zmarłego ojca. Jej ojciec był dentysta i moja mama chodziła do niego leczyć zęby jak była mała Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_ Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:40 jak bylam w podstawowce to chodzilam do rownoleglej klasy z corka Piotra Grabowskiego (ten od Dereszowskiej), mieszkali tez obok mnie ... obok mieszka ewa wachowicz .... Odpowiedz Link Zgłoś
marlena356 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:42 z moim miastem związani są : * Andrzej Chyra * Renata Dancewicz * Marta Grzywacz * Wiesław Kaczmarek * Tadeusz Maćkała * Aleksandra Nieśpielak * Czesław Michniewicz * Stefan Majewski * Edyta Olszówka * Tomasz Mycan * Ewa Sonnenberg * Agata Dzikowska * Adam Opatowicz * Stanisław Gościniak * Antoni Malik * Józef Bober * Józef Adamowicz * Katarzyna Wilk * Ireneusz Kuraś * Mariusz Lewandowski * Radosław Kałużny * Henryk Z.Pettner * Jerzy Słota * Łukasz Kubot * Janusz Kubot * Mariusz Jurkiewicz * Wojciech Jurkiewicz * Natalia Czerwonka * Kazimierz Paździor * Joanna Kołaczkowska * Dariusz Kamys nie wiem kim jest połowa ,ale mniejsza ;D no i z mamą Kasi Wilk moja babcia kiedyś pracowała XD Odpowiedz Link Zgłoś
motylekxxx Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:42 taa..a na przeciwko mnie mieszka brad pitt...żenada dP Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:44 W mojej wsi mieszka Anna Podolec, a bratowa mojej znajomej to Urszula Grabowska, a jej brat jest aktorem no i mężem Grabowskiej W mieście obok mieszka też dziewczyna Luiza Ganczarska, ale ona nie jest zbyt znana Na ulicy niedaleko mieszka gitarzysta Pectusa. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaa92 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:48 do mojego LO chodziła Marina, Adam Fidusiewicz i ktoś tam jeszcze...Adam czasem jeszcze odwiedza Osiecką bo tam właśnie chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
kayla_ Kasia Glinka 12.08.10, 20:52 mój wujek chodził do szkoły z Kasią Glinką Ona jest też ciocią mojego kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
agusia850 Re: Kasia Glinka 28.08.10, 20:32 Kayla podaje ci moj e-maila prosze napisz do mnie na niego to wazne chce cie o cos zapytac ale nie chce na forum zalezy mi na czasie czekam Odpowiedz Link Zgłoś
agusia850 Re: Kasia Glinka 28.08.10, 20:33 Kayla podaje ci moj e-maila prosze napisz do mnie na niego to wazne chce cie o cos zapytac ale nie chce na forum zalezy mi na czasie czekam tu masz mojego e-maila agusia850@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
ashley1705 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:53 kiedyś mieszkał w moim mieście , mój wujek Andrzej Rudy pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Rudy ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
bojka336 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 20:54 mój kuzyn uczył się razem z Gargułą znam jego mame bo pracuje w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 21:02 Tak niedaleko mnie mieszka Natasza Urbańska, chyba xD Odpowiedz Link Zgłoś
sexibejbix33 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 21:00 u mnie nie daaleko mieeszka Gabi ) . mooże o niej nie słyyszeliiście : p . onaa nie jeest taaką suuper gwiaazdką Jak Doda i reszta . jest dośyć sławna nie bardzoo : p ; ** www.youtube.com/watch?v=7TgDqh9YBe0 Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 21:03 Ułan z zespołu Sistars pochodzi z mojego miasta i jeszcze jakaś mało sławna aktorka, której nazwiska nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 taa..eminem xd nie no niestety nikt ;[ 12.08.10, 21:04 kto by na takiej wsi mieszkał?! bez jaj xd Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 12.08.10, 21:17 z mojego miasta pochodzi aktor Mirosław Baka, piosenkarka Mira Kubasińska, Jan Krzysztof Szczygieł aktor, urodził się niedaleko mojego miasta, Grzegorz Szymański siatkarz (nie wiem czy dobry i znany czy nie, bo się tym nie interesuję), Agnieszka Warchulska, ale z tego co wiem, to żadne z nich nie mieszka tu na stałe i nie jestem tym zaskoczona. i mój wujek ze swoją firmą remontową remontował dom Mandaryny, hahaha xd fascynujące, wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kris555 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 21:18 Ja już dwa razy widziałam jak kręcili Majkę na rynku. Była tam Osyda i Ciachorowski no i inni... A w moim rejonowym gimnazjum (które ma słabą opinie przez co do niego nie uczęszczam) był Andrzej Młynarczyk który gra Tomka w M jak miłość. A ciocia mojej przyjaciółki to Ania Przybylska. To tyle czym mogę się pochwalić Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 21:19 nie, ale moja ciocia mieszka w tym samym bloku gdzie mieszkanie ma Natasza Urbańska ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mari86 ;) 12.08.10, 21:20 Do mojej szkoły chodził kiedyś Paweł Wilczak i Fabiański ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aniulkaa Re: ;) 12.08.10, 21:31 Miejscowość dalej od mojej mieszkała Agata Buzek. A do miejscowości oddalonej o 1o km , gdzie mieszka moja babcia często zagląda Jerzy Dudek i nawet jego syn miał tam komunie. A dziś za mną w mojej miejscowości samochodem jechał Jakub Gęsiarz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: ;) 12.08.10, 21:35 taki z na wspolnej ale nie wiem jak sie nazywa, i duzo inncy hktorych zbytnio nie znam a tak to Tamara Arciuch i troche dale Pudzianowski ale to w okolicy bo ja mieszkasm w malej miejscowowsci Odpowiedz Link Zgłoś
mala661 Re: ;) 12.08.10, 21:41 poszukajcie sobie czy we Wrocławiu ktoś znany mieszka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dulcegirl Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 21:31 Niedaleko mnie mnie mieszka wokalista zespołu ROAN (uczył mnie też techniki) nie są oni może zbyt sławni ale muzykę mają fajną w poprzednim roku grali o ile się nie mylę na hitach na czasie w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
miley_natii Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 21:34 Mieszkały! Obecnie mieszkam w Ciechanowie skąd pochodzi Doda urodziła się ona tu i mieszkała przez całe swoje dzieciństwo i okres dojrzewania urodziła się tu również Katarzyna Strusińska Struss modelka uznawana za jedną z najlepszych pochodzi również stąd zespół Disco Polo'wy Cliver a jeden z jego członków mieszka czy mieszkał na moim osiedlu Odpowiedz Link Zgłoś
anyykax33 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 21:35 oczywiście, w kościele widziałam Chołwnie (z Mam talent), Roofi byl duuzo razy w mojej podstawowce, a poza tym wiekszosc ekipy z YCD. Białystok w końcu ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś