cullen_ka 14.08.10, 19:22 Tak jak w temacie, jakie były wasze ulubione? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauliska1212 Re: Jakie bajki oglądałyście w dzieciństwie? 14.08.10, 19:34 Tabaluga, Misiowanki, Gumisie, Roztańczona Angelina, Baśnie Andersena, Atomówki, Laboratorium Dextera, Odlotowe agentki, Świat według ludwiczka <3 x D , Ach ten andy i duuuzo innych. a z tych takich pełnometrażowych, to mogłam każdego dnia oglądać Króla Lwa x d no i simsala grim i takie tam, myszka miki i te disneya, x d Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: Jakie bajki oglądałyście w dzieciństwie? 14.08.10, 19:57 myszka miki i ta jego ferajna. :3 bob budowniczy, smurfy, bracia koala, i disnej, kopciuszek, arielka, piękna i bestia, śpiąca królewna, to były czasy. : * Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka Re: Jakie bajki oglądałyście w dzieciństwie? 15.08.10, 13:00 "Scooby Doo" Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Jakie bajki oglądałyście w dzieciństwie? 22.08.10, 12:45 uwielbiałam Odlotowe Agentki . Lubiłam Ludwiczka, Ach ten Andy, jak miałam też jakieś 6-7 lat wręcz kochałam serial Dziwne Przypadki w Blake Holsey High oraz Gęsią Skórkę : DD a z filmów to wszystkie Disney'a ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jakie bajki oglądałyście w dzieciństwie? 22.08.10, 13:19 Uwielbiałam Pszczółkę Maję... Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowamalinka Moje 22.08.10, 13:24 Tabaluga, Bracia Koala i Smocze opowieści.! Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Moje 22.08.10, 16:14 Aparatka, Miś w dużym niebieskim domu, Małe ZOO Lucy, Smocze opowieści, Kajtuś, Franklin, Sztruksik, Clifford, Bodzio mały helikopter, Olinek Okrąglinek, Rupert, Yoko! Jakamoko! Toto!, Babar, Kangurek Hip-Hop, Opowieści Mamy Mirabelle, Sesame English, Dziewczyny, chłopaki, Mowgli, Niefortunna Czarownica, Radiostacja Roscoe, Świat nonsensów u Stevensów, Bobry w akcji, George Niewielki, Hej Arnold!, Jakub Jakub, Kotopies, Magiczny autobus, Pitaszki, Traszka Neda, Dzika rodzina Thornberrych, Fantometka, Klub Winx, Martin Tajemniczy, Pełzaki, Sabrina, Fraglesy. ja chcę żeby to nadal emitowano. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Moje 22.08.10, 16:17 Smelfy i Tabaluga . <3 ,,Oto Tabaluga, dzielny Tabaluga ..'' Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Jakie bajki oglądałyście w dzieciństwie? 22.08.10, 16:18 Pszczółka Maja Smerfy Królik Bugs Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: Jakie bajki oglądałyście w dzieciństwie? 22.08.10, 16:19 `tabaluga` `tom i jerry` `scooby doo` `jerry i paczka` coś jeszcze tylko nie przypominam sb tytułów. Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: Jakie bajki oglądałyście w dzieciństwie? 22.08.10, 16:22 W.I.T.C.H! tabaluga. ogólnie wszystkie wieczorynki. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyyc moją ulubioną bajką była : 22.08.10, 16:24 Iniemamocni xD Choć wtedy nie byłam już taka mała, to kochałam tą bajkę i sama chciała, być taką Iniemamocną ;p Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Jakie bajki oglądałyście w dzieciństwie? 22.08.10, 16:33 Atomówki, Królik Bugs i takie białe stworki, muminki lub coś podobnego xd Odpowiedz Link Zgłoś
zozool15lol Re: Jakie bajki oglądałyście w dzieciństwie? 22.08.10, 18:42 Gumisie Smerfy Kubuś Puchatek Maska Zorro ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: Jakie bajki oglądałyście w dzieciństwie? 22.08.10, 19:27 Kubuś Puchatek , Smurfy , Gumisie,Teletubisie i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś