nuskadee 15.08.10, 12:43 Wierzycie w duchy i zjawiska paranormalne?? Może przydarzyła wam się jakaś historia rodem z horroru? Jeśli było (bo nie sprawdzałam) to KOSZ jest u góry Ja sama nie wiem, co myśleć o tych rzeczach.. Na pewno mnie fascynują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
limqu Re: Wierzycie.. 15.08.10, 13:02 troche wierze, a troche nie, choć nigdy jakaś historia z duchami czy coś na szczęście mi się nie zdarzyła... Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Wierzycie.. 15.08.10, 13:04 zależy ... ;D niby nic mi się nie przytrafia, ale mogą działać potajemnie buhahaha xdd nie, nie wierzę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anusia25 Re: Wierzycie.. 15.08.10, 13:16 ja chyba wierzę w zjawiska paranormalne chodż jestem katoliczką . gdy 9 lat temu zmarł mój dziadek ze strony mamy to moi rodzice zatrzymali się w jego i babci domu(babcia mieszka 100 km od nas ) znaczy że moi rodzice też tam nocowali . około 4 nad ranem moi rodzice obudzili się ,ponieważ usłyszeli kroki ,mama wyszła na korytarz ale nikogo tam nie było ....... gdy wstała moja babcia zobaczyła ślady wypastowanych butów ,które były strasznie duże....potem mój wójek i tata powiedzieli ,że to nie ich( obydwaj mają rozmiary 43) a mój dziadek miał dużą nogę i to były jego buty w których został pochowany ........ Odpowiedz Link Zgłoś