Dodaj do ulubionych

Poomóżcie ! Plis ;(

15.08.10, 19:43
Od pewnego monentu bardzo mi się podoba taki jeden chłopak. Często się widujemy jak jeżdże do kuzynów. Jak go poderwać??????????? Nie raz przez gg ze spbą piszemy i nie raz się kłucimy o takie błahostki. Co zrobić żeby zwrucił na mnie uwagę?sad

Jest odemnie młodszy smile

Obserwuj wątek
    • lovelena stare nudy 15.08.10, 19:49
    • kamyk007 Re: Poomóżcie ! Plis ;( 15.08.10, 19:51
      ja bym sobie dała spokój... nie lubię młodszychsuspicious
    • czacha421 tU.! 15.08.10, 19:53
      no wez do niego np zacznij zdrobnieniem mowic. [przyklad] : zamiest czesc maciek to : czesc
      maciusiu.. ;P co tam u Cb nowego.? i zacznij z nim takie tammm.. kup chrupki i poczestuj
      zacznij np rozmowe ze co lubi jesc itd.. rozmowa sie rozkreci.. jesli ma ladne oczy to mu to
      powiedz..;* ja tak do kolegi .. niby on mi sie nie podobal ale powiedzialam : jee.. ale ty masz
      sliczne oczy..;* chyba zadzialalo.XD
    • aww Re: Poomóżcie ! Plis ;( 15.08.10, 19:53
      najlepiej to o nim zapomnij i poczekaj na prawdziwego chłopaka a nie na dziecko z
      podstawówki big_grintongue_out
    • crezyyy Poomóżcie ! Plis ;( 15.08.10, 19:54
      Hej . wink
      Moim zdaniem najpierw musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie. To zauroczenie czy
      zakochanie się właśnie w NIM ! To duże ryzyko zakochać się i zaangażować się, gdyż chodź
      jestem młoda kiedyś się ZAKOCHAŁAM, ale nie z odzwajemnością w 100% .
      Moje rady ;
      1. Wiem .. przy tym JEDYNYM świat staje się inny, ale postaraj się być sobą ! To
      najważniejsze !
      2. Nie bądź tak łatwo osiągalna. Nie dawaj wielkich odznak, że na prawdę go "polubiłaś", bo
      to go zniechęca. Chłopcy wolą ryzykować na dziewczyny "nieosiągalne". xD wiem to .! wink
      piwo
      3. Gdy znowu zaczniecie kłótnie nie pisz do niego po 5minutach z przeprosinami. Kiedy nie
      będziesz pisać, on uświadomi sobie, że to prawdopodbnie on zrobił błąd. sciana
      4. NIE NARZUCAJ SIĘ !!! . to bez sensu. Chłopak jeszcze bardziej próbuje się odizolować od
      laski. To denerwujące kiedy ktoś pisze do ciebie kilkadziesiąt sms na 24h. ! sciana

Jakby co pisz na gg 21519371. wink
      Mam nadzieję, że pomogłam. Powodzeniakiss tongue_out
    • nektarynka123 Re: Poomóżcie ! Plis ;( 15.08.10, 19:55
      Młodszy? ty masz 12 lat myślisz ,że 11 czy 10 latek będzie chciał z tobą chodzićsmilebo wiesz
      chłopcy nie myślą w takim wieku o dziewczynach,może dla nie go jesteś takim kumplemwink
      napisz coś więcej co robicie ,czy on kiedyś powiedział Ci np. że jesteś fajna tak nie mogę Ci
      doradzić ,ale jak chcesz zwrócić na niego uwagę to dowiedz się jakie jest jego hobby i o tym z
      nim gadajsmile
      pozdrawiam i powodzeniakiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka