asiowa 17.08.10, 18:33 Hej Właśnie idę do I gimnazjum. Proszę doradźcie jakie ciuchy mogę sobie kupić by wyglądać ładnie i modnie? I co będzie modne w tym roku szkolnym? Z góry dzięki wszystkim! ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikuuusss Re: Do szkoły. 17.08.10, 18:53 Też idę w tym roku do gimnazjum ale jestem w tym obcykana . No więc szkoła jak szkoła, tylko, że w gimnazjum raczej nie ubiera się bluzki z Hanną. W tym roku modne są bluzki z nadrukami retro więc może taka bluzka, rurki koloru jasnego jeansu i trampki najlepiej klasyczne czarne. Tak ja bym się ubrała. A jeżeli jesteś bardziej dziewczęca to może fajna tunika i do tego legginsy czarne do kostek i jakieś fajne baletki. Najmodniejsze są z plastiku a kolory jak najbardziej rażące. Sukienek raczej nie ubieraj do gimnazjum bo będą się głupio patrzeć, ten wiek tak ma . No więc jeans, nadruki retro, kwiatowe wzory, spodnie jasnego jeansu, kurtki bardziej Bellowe (Bella ze zmierzchu). Najmodniejszy kolor to khaki, beż, fuksja, biel, czerń, zieleń, granat, siwy. Więc zima będzie ponura życzę ci powodzenia zresztą.. sobie też. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Do szkoły. 17.08.10, 18:56 U mnie to : rurki spodnie , trampki ,tenisówki ,adidasy ,bluzy z kapturem takie przez głowę,bluzy rozsuwane bluzki na długi rękaw mogą być różne sweterki bolerka , tuniki i chyba wszystko . Odpowiedz Link Zgłoś
asiowa Re: Do szkoły. 17.08.10, 19:04 Dzięki wielkie xD No sukienek to raczej nie noszę nigdy do szkoły xD Odpowiedz Link Zgłoś