Dodaj do ulubionych

Do szkoły.

17.08.10, 18:33
Hej wink
Właśnie idę do I gimnazjum. Proszę doradźcie jakie ciuchy mogę sobie kupić by
wyglądać ładnie i modnie? I co będzie modne w tym roku szkolnym?

Z góry dzięki wszystkim! ;*
Obserwuj wątek
    • wikuuusss Re: Do szkoły. 17.08.10, 18:53
      Też idę w tym roku do gimnazjum ale jestem w tym obcykana big_grin. No więc szkoła
      jak szkoła, tylko, że w gimnazjum raczej nie ubiera się bluzki z Hanną. W tym
      roku modne są bluzki z nadrukami retro więc może taka bluzka, rurki koloru
      jasnego jeansu i trampki najlepiej klasyczne czarne. Tak ja bym się ubrała. A
      jeżeli jesteś bardziej dziewczęca to może fajna tunika i do tego legginsy czarne
      do kostek i jakieś fajne baletki. Najmodniejsze są z plastiku a kolory jak
      najbardziej rażące. Sukienek raczej nie ubieraj do gimnazjum bo będą się głupio
      patrzeć, ten wiek tak ma wink. No więc jeans, nadruki retro, kwiatowe wzory,
      spodnie jasnego jeansu, kurtki bardziej Bellowe (Bella ze zmierzchu).
      Najmodniejszy kolor to khaki, beż, fuksja, biel, czerń, zieleń, granat, siwy.
      Więc zima będzie ponura smile życzę ci powodzenia zresztą.. sobie też. kiss
    • blondzia Re: Do szkoły. 17.08.10, 18:56
      U mnie to : rurki spodnie , trampki ,tenisówki ,adidasy ,bluzy z kapturem takie
      przez głowę,bluzy rozsuwane tongue_out bluzki na długi rękaw mogą być różne sweterki
      bolerka , tuniki i chyba wszystko .
    • rockville. Re: Do szkoły. 17.08.10, 18:57
      bądź sobą, to w zupełności wystarczy.
    • asiowa Re: Do szkoły. 17.08.10, 19:04
      Dzięki wielkie xD No sukienek to raczej nie noszę nigdy do szkoły xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka