Dodaj do ulubionych

Jaki to teledysk? - GRA

19.08.10, 12:49
Całkiem nowa gra na forum. Szukałam i nie znalazłam.

Gra polega na tym, że osoba podaje informacje na temat jakiegoś teledysku, a następna
osoba musi odgadnąć jaki to teledysk.
Podajemy dużo informacji, ale nie za dużo.

Np. teledysk do Telephone - w teledysku jest o telefonie i gra taka blondynka i
afroamerykanka. I to jest w więzieniu i one tam tańczą... itp.

Zły opis, ponieważ zawiera za dużo informacji i będzie on za łatwy do odgadnięcia.
Należy podać nie za mało i nie za dużo inf. . Jeżeli osoba naprawdę się poddaje pisze: PASS
Mam nadzieję, że sobie poradzicie! Do dzieła!

Zaczynam:

Akcja teledysku zespołu rozgrywa się w lesie. Ilustruje jeden z popularnych filmów. Cały
zespół gra w lesie. Opowiada on nie rozszyfrowanych myślach
Obserwuj wątek
    • ziuuta Jesteście? 19.08.10, 12:59
      -.-
    • ziuuta ... 19.08.10, 13:24
      Jest ktoś aktywny na forum?
    • brendas Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:11
      Łatwe XD ! To Paramore z piosenką Decode do Zmierzchu.
      A to:
      Zanna piosenkarka , jej teledysk opowiada o gejach , jest troche mroczny , Piosenkarka
      jest przebrana za zakonnice xd
      • jay_bieber Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:19
        pass uncertain

teledysk nagrywany na bahamah, piosenkarz na końcu tańczy z dziewczyną smile
        • pinkax3 Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:23
          JUstin Bieber - Never let you go . ! wink .

Piosenka jest o przemocy . Dziewczyna która tam śpiewa ma czerwone włosy i na koniec
          dom i misio sie pali . wink .
          • niunia67 Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 19:26
            rihanna feat eminem love the way you lie

Teledysk zaczyna się od momentu, w którym dziewczyna budzi się w wannie
            i z grzecznej i posłusznej dziewczyny staje sie niezależna buntowniczka
            której mama nie poznaje i na nią ojciec krzyczy i cała rodzina jest zdziwiona
            jej wizerunkiem.
            • mileycyrus13 Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.11.10, 21:45
              Kesha- tik tok
        • ruby_ Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:24
          pojęcia nie mam, na bahamah? XD
          nie wiem, poddaję się. : d

teledysk w którym idzie taka kobieta i mężczyzna ona jest czymś w rodzaju anioła a on
          demona. XD
          • a_vie re:rubi 19.08.10, 14:28
            ja odpowiedziałam na wczesniejsze, zanim ty napisałaś.
            twoje to the rasmus-october n april
        • a_vie Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:26
          nie mam pojęcia. haha nieźle opisałaś, naprawdę... to może być wszystko.

teraz ja:
          w teledysku dziewczyna podtapia kolesia, on ryczy, jest dużo wody... wszystko
          dzieje sie w czymś jak lochy, koleś jest przykuty do krzesła. na końcu 3 zwrotka
          jest wolniejsza i laska jest w białej sukni latają jakieś tam motylki i spiewa
          do niego.. a potem przestaje i znowu są lochy, koleś beczy, że sie topi.
      • niunia67 Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 19:19
        Lady GaGa- Alejandro
        łatwizna (:
        no to tak :
        teledysk zaczyna się :
        od tego, że Pewna Brunetka jest w krainie słodyczy,
        i żelków zapoznaje się z krainą i uwalnia inne dziewczyny z galaret itp.
        piosenka i teledysk są nagrywane z pewnym raperem .smirk

• urszulka2691 Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 19:45
          Katy Perry - California Girls - kocham ten kawałek

Piosenka nagrana jest dla afryki jest w niej afrykański taniec i piosenke śpiewa pewna
          blondynka wink
          • mileycyrus13 Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.11.10, 21:49
            Shakira Waka waka
      • diego0987 Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 10:58
        d
      • serduchowo Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 20:46
        lady gaga - alejchandro (czy jak to się tam pisze)
        • serduchowo to miało być do wypowiedzi brendas 28.12.10, 20:54

• ruby_ Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:25
      zapomniałam napisać "pass". : c XDDD
      • nick_jonas_jb Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:30
        Nie wiem...

Trzech kolesi siedzi nad basenem. Przychodzi ich ochroniarz i daje im scenariusz
        teledysku, potem odgrywają ten teledysk... Czyli że teledysk jest o teledysku xd
        • natka3105 Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:32
          Jonas Brothers - SOS
        • ruddy. Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:38
          Jonas Brothers - Burnin' up. wiem, kiedyś szalałam na punkcie tej piosenki. c:

Cztery osoby łamią zasady i nie przejmują się żadnymi konsekwencjami. Przebierają się za
          zakonnice i kradną towary ze sklepu, przewracają tzw. balkoniki staruszkom, zabierają
          pieniądze muzykom, którzy grają na ulicy, a jeden z nich chodzi po ulicy praktycznie nago,
          ma na sobie tylko płaszcz, nie zapięty. mogła bym tak wymieniać i wymieniać.
        • ruby_ Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:40
          Joonas Brothers - Burning up? Coś w tym stajlu. : d

hmmm...
          dziewczyna i chłopak są w muzeum i śpiewają. : d
        • urszulka2691 Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 19:43
          jonas brothers - burning on - nie wiem jak to sie pisze

Dziewczyna śpiewa na tle flagi USA piosenka jest o imprezie w tym właśnie kraju i myśle że
          prawie wszyscy wiedza o co chodziwink
    • only_exception Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:39
      Jonas Brothers Burning up

Jesteś koleś. Kilku tancerzy tańczy wokół niego. Ugania się za dziewczyną. Na
      początku ona go odrzuca,a na końcu są razem smile

Banał
      • coolgirl16 Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:45
        Baby Justin Bieber

Dziewczyna śpiewa w zamku. Teledysk wzorowany na postaciach Romeo i Juliasmile
        • only_exception ;p 19.08.10, 14:50
          Taylor Swift Love Story

W teledysku widać tylko stopy. Mężczyzna idzie na imprezę, poznaje dziewczynę,
          rzyga, a no końcu lądują w łóżku
        • urszulka2691 Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 19:52
          taylor swift - love stroy

pan lub pani młoda (nie pamiętam kto) Wyobraża sobie że którys z nich ucieka z przed
          oltarza o potem chce odzyskac ukochanego...śiewa to brunetka która szuka teraz kogos
          do jej teledysku kogos z polskiwink
      • coolgirl16 Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:49
        Baby J. Bieber

Dziewczyna śpiewa w zamku. Klip wzorowany na postaci Romea i Juliismile

• ruby_ Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 14:53
          taylor swift - love story? ;D

hmm... jest dziewczyna która śpiewa, i tak jakby opowiada o losach innej dziewczyny, która
          jest szczęściarą...
          • coolgirl16 Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 15:00
            Britney Lucky?

Kiedyś ,,słodka'' dziewczynka wystawiona jest jako ciekawy okaz z ogromnymi
            skrzydłami.smile
            • ziuuta Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 15:04
              Miley Cyrus - I Can't Be Tamed ;]

Teledysk pokazuje piosenkarkę jako tajnego szpiega podczas swej prac, na którą składają
              się załączanie podsłuchów, robienie zdjęć z ukrycia i przesyłanie nielegalnych informacji w
              walizkach. Sceny wideoklipu pokazują ujęcie wokalistki i wykrycie szajki szpiegów.
              <3
            • charlotte__ Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 15:05
              Miley Cyrus Can't Be Tamed

Tekst piosenki do tego teledysku opowiada o
              Kalifornijskich dziewczynach - bardzo łatwe ;p
            • sandy_sel Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 15:06
              Miley Cyrus -Can't be timed

akcja w klubie, dziewczyna przychodzi z koleżankami i zauważa byłego który jest z inną .
              LEcz później z nim tańczy tongue_out
            • myszqa13 Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 15:07
              coolgirl16 napisał(a):

> Britney Lucky?
              >
              > Kiedyś ,,słodka'' dziewczynka wystawiona jest jako ciekawy okaz z ogromnymi
              > skrzydłami.smile
              Miley Cyrus-Can't be tamed

Kobieta śpiewa a wokół niej tańczą mężczyźni z gołymi klatami...dziewczyna ma ciemne włosy i gra na obracającym się pianinie
              • ziuuta Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 15:15
                Katie Melua - The Flood ;]

Wokalista na imprezie ubiera różne okulary i widzi dziewczyna. Śpiewa o dziewczynie, która
                uważa się fajniejsza od niego ;]
                • ziuuta Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 16:28
                  Wokalista na imprezie ubiera różne kolorowe okulary i widzi dziewczyny. Śpiewa o
                  dziewczynie, która uważa się fajniejsza od niego ;]
                  • l.o.v.e Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 21:02
                    Cooler Than Me?

W tym teledysku, pewna znana piosenkarka i raper znajdują się w cukierkowej
                    krainie . devil
                    • kika1702 Re: Jaki to teledysk? - GRA 19.08.10, 21:10
                      california girls ?

w tym teledysku wykonawca jest na jakiejś imprezie i czasami są momenty ze step up 3D
                      • pinkax3 Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 09:08
                        flo rida ft . david guetta - club can't handle me

Ten teledysk był nagrywany niedawno . ! Ale akcja w tym teledysku dzieje sie dawno . !
                        po polsku tytół brzmi " Nie mówimy po amerykańsku " . ; D

• ziuuta Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 12:07
                          Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano ;]

Akcja teledysku dzieje się w domu. Para kłóci się ze sobą, potem zakochuje, kłóci,
                          zakochuje, kłóci, zakochuje itd. Piosenka opowiada o płomieniu, bólu, płaczu i kłamstwach.
                          Wokalistka kocha sposób w jaki kłamie druga osoba suspicious
                          • coldprincess Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 12:13
                            Eminem & Rihanna - Love the way you lie.

W teledysku są piłkarze ! xD i najlepsze ujęcia z mundialu xp
                            • kicia_martycia Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 12:16
                              Shakira- waka waka

w teledysku jest sobie dziewczyna nosi okulary i jest niezaładna na przeciwko
                              jej domu mieszka chlopak ktorego kocha i porozumiewaja sie przez kartki
                              a na końcu dziewczyna bierze sie za siebie i potem sa razem smile
                              • ziuuta Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 12:21
                                PASS, ale zgaduję, że to Taylor Swift ;]

Zespół gra w namiocie, w kartonie, nie wiem ;P
                                W urywkach grają na scenie. Opowiada o ignorancji drugiej osoby.suspicious
                                • nick_jonas_jb Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 21:18
                                  Pass, nie wiem ;p

Trójka kolesi ma omamy, jednemu wydaje się że jest na ringu, drugiemu na
                                  pustyni, a trzeciemu się wydaje że ma tysiące klonów... ;P
                                  • oliiviia Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 21:23
                                    jonas brothers ;d
                                    nie wiem jaka piosenka

kolo, który chodzi po ulicy i widzi cyferki nad głowami ludzi. w końcu idzie,
                                    idzie i widzi pogotowie i umierającą babcie i 0 nad jej głową. xd
                                    • legallyblonde Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 21:32
                                      Pass. Nie mam pojęcia. ; (

Akcja tego teledysku w większości toczy się w domu gostka, który to śpiewa. Jest
                                      dosyć smutny, a zarazem troszkę zły. Momentami śpiewa jak na scenie, tzn. do
                                      mikrofonu i wgl.;D
                                      • nick_jonas_jb Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 21:44
                                        pass ;d

Muszę to napisać bo nic innego nie przychodzi mi do głowy sciana
                                        Akcja toczy się w kręgielni, koleś-baba ( xd)) chce poderwać dziewczynę i wgl...
                                        • oliiviia Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 21:54
                                          justin bieber. baby

płonący dom. kobieta i facet całują się, kolo kupuje jej misia. etc.
                                          • milimisia Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 22:05
                                            the love the way you lie

dziewczyna nie dogaduje sie ze swoim chłopakiem.niedogadują się.po kolejnej awanturze idzie
                                            wziąść kąpiel,topi się.biegnie przez bialy tunel.nagle zaniepokojony dlugą kąpiela dziweczyny
                                            chłopak,ratuje ją.
                                            • oliiviia Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 22:12
                                              britney spears ?
                                              nie pamiętam tytułu.;d

kolo jest w białej podkoszulce, ma blond włosy i stoi wśród swoich sobowtórów
                                              'śpiewając' [...]please stand up.
                                            • klama_kcmil Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 22:19
                                              Britney Spears - Everytime [?]
                                              Piosenka jest o tym, że chłopak autorki teledysku musi dać jej luuz, bo nie mozna jej
                                              oswoić.Poczatek teledysku rozgrywa się na jakims bankiecie, gdzie odsłaniają klatkę.
                                              • oliiviia Re: Jaki to teledysk? - GRA 20.08.10, 22:26
                                                pass.

powtórzę ;d
                                                kolo jest w białej podkoszulce, ma blond włosy i stoi wśród swoich sobowtórów
                                                'śpiewając' [...]please stand up.
                                                • teamtaylor Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 17:46
                                                  Ja też passuję.
                                                  a to?

dwóch facetów (przystojnych) wchodzi na imprezę i śpiewają pośród tańczących.
                                                  (jeden ma taki boski uśmiech)!
                                                  • piratka13 teamtaylor 21.08.10, 17:53
                                                    dużo jest takich ;D pass

a ten ?

dzieje się to na Grenlandii . łatwe nie?
                                                  • demus_selenka Re: teamtaylor 21.08.10, 18:22
                                                    Pass.
                                                    A to Amerykański zespoł rockowy, śpiewają piosenke na pasie startowym na którym
                                                    lądują i startują samoloty.
                                                  • decode yy. 21.08.10, 18:29
                                                    nie mam pojęcia. 30 second to mars?

akcja teledysku rozgrywa się na plaży i 3 dziewczyny tańczą charakterystycznie i
                                                    śpiewają po hiszpańsku.

tutaj
                                                    fotka pomagająca.

dodam jeszcze, że to stary teledysk, ale nie znam osoby, która by go nie
                                                    znała.
                                                  • silver_aga team taylor 21.08.10, 18:20
                                                    Enrique Iglesias , Pitbull I like it

Śpiewają kobieta i mężczyzna , ona przed domen on na polance , na końcu dom płonie.
                                                  • silver_aga Sorki to już był , więc może ... 21.08.10, 18:23
                                                    Spiewa kobieta , w teledysku mała dziewczynka przychodzi z dziadkiem do cyrku i oglądają pokaz, w urywkach jest pokazana ta kobieta jako "aktorka" w cyrku,
                                                  • halloweens_day Re: Sorki to już był , więc może ... 21.08.10, 18:28
                                                    Coś mi się kojarzy to śpiewa Christina Augilera ale nie wiem jaki tytuł piosenki sad

PASS
                                                  • marsjanka115 Re: Sorki to już był , więc może ... 21.08.10, 18:29
                                                    Aguilera hmmm hurt ? czy jakoś tak tongue_out

teledysk powstal na podstawie filmu lśnienie , akcja teledysku rozgrywa sie w
                                                    hotelu / pensjonacie xd , na koniec okazuje się że wszyscy członkowie zespołu
                                                    mają sobowtórów o ;d
                                                  • igusiaaa Re: Sorki to już był , więc może ... 21.08.10, 18:53
                                                    Paranoid. ? nie wiem.
                                                  • quelle Re: Sorki to już był , więc może ... 21.08.10, 19:02
                                                    ??

dobra to tak :
                                                    na początku teledysku , samochód jedzie na imprezę,
                                                    na czerwony dywan wychodzi kobieta i śpiewa ,
                                                    w błysku fleszy.
                                                    akcja jest tak kiedy ona jest małą dziewczynką ,
                                                    spotyka chłopca zabujali się w sobie ,
                                                    ale nie spotykają się , potem są nastolatkami znowu to samo ,
                                                    no i wkońcu jako dorośli się spotykają .

zrozumiale napisałam ?

• oliiviia Re: Sorki to już był , więc może ... 21.08.10, 19:09
                                                    junior caldera can't fight this feeling ?

blondyn w białej koszulce stoi wśród swoich sobowtórów 'śpiewając' '[...]
                                                    please stand up'

powtarzam, bo nie wierze, że nie wiecie kto to. o.o
                                                  • l.o.v.e Re: Sorki to już był , więc może ... 21.08.10, 19:13
                                                    Eminem - Real Slim Shady?

Akcja teledysku rozgrywa się w studiu nagraniowym .
                                                    Pierw śpiewa pewna znana piosenkarka, potem czarno-skóry wokalista .
                                                    Na koniec wszyscy robią imprezę na której tańczą tancerze w białych maskach
                                                  • igusiaaa Re: Sorki to już był , więc może ... 21.08.10, 19:11
                                                    Can't Fight this Feeling.

Dziewczyna jest jakąś agentką, miesza się w jakieś dziwne sprawy, jeździ na
                                                    swoim skuterku, jest ubrana w płaszcz i ciemne okulary, na koniec teledysku
                                                    znowu ucieka na skuterze.
                                                  • l.o.v.e Re: Sorki to już był , więc może ... 21.08.10, 19:12
                                                    Can't Fight This Feeling .

Akcja teledysku rozgrywa się w studiu nagraniowym .
                                                    Pierw śpiewa pewna znana piosenkarka, potem czarno-skóry wokalista .
                                                    Na koniec wszyscy robią imprezę na której tańczą tancerze w białych maskach .
                                                  • oliiviia Re: Sorki to już był , więc może ... 21.08.10, 19:18
                                                    david guetta getting' over you ?

na początku na ringu bije się dwóch murzynów. a później ci murzyni z ringu
                                                    przenoszą się na ulice. jeden jest policjantem, który krzyczy na tego drugiego i
                                                    zabiera go do radiowozu. tekst leci jakoś tak 'they see me rollin, they
                                                    hatin'

stara piosenka.
                                                  • avrilkaskate Re: Sorki to już był , więc może ... 21.08.10, 19:26
                                                    oliiviia napisał(a):

> david guetta getting' over you ?
                                                    >
                                                    > na początku na ringu bije się dwóch murzynów. a później ci murzyni z ringu
                                                    > przenoszą się na ulice. jeden jest policjantem, który krzyczy na tego drugiego
                                                    > i
                                                    > zabiera go do radiowozu. tekst leci jakoś tak 'they see me rollin, they
                                                    > hatin'

> stara piosenka.

Nie wiem.

Teledysk jest cały żółty to taka jakby bajka o dziewczynce, która biegnie ze swoją lalką.
                                                    Łatwizna smile
                                                  • infernal_scream @oliiviia 21.08.10, 19:27
                                                    chamillionaire.

autor tego teledysku wyśmiewa różne znane osobowości, m. in. Jessicę Simpson,
                                                    Elivisa Presley'a.
                                                  • oliiviia Re: @oliiviia 21.08.10, 19:33
                                                    Eminem. ;d
                                                    tytuł? o kurcze. nie wiem w którym się naśmiewał z elvisa. without me? nie wiem. ;d

kolo [murzyn] jedzie czerwonym autem do takiej mrocznej willi? xD wchodzi do
                                                    środka i jest pełno lasek. ;d
                                                  • ziuuta Re: @oliiviia 21.08.10, 19:38
                                                    o.m.g nie wiem :]P
                                                    Flo Rida ft. Sean Kingston - Feel It?

Teledysk rozpoczyna się hołdem dla amerykańskiego serialu komediowego z lat 50. i 60.
                                                    W takie "stylizacji" również wykonany jest teledysk.
                                                    Ciemnoskóra wokalistka widziana jest płacząca podczas rozmowy telefonicznej z
                                                    ukochanym, popijając martini i paląc papierosa, wykonuje również różne czynności
                                                    domowe oraz czyści statuetki Grammy.
                                                  • winter.summer Re: @oliiviia 21.08.10, 19:43
                                                    beyonce - what don't you love me czy jakoś tak xD

Akcja rozgrywa się na polu golfowym . Jest jeden chłopak i 2 dziwewczyny
                                                    walczące o niego . Jedna jest punk , druga' ' kujonka '' . Wygrywa punk .
                                                    Kujonka spadła do toalety .
                                                  • ignorance... Re: @oliiviia 21.08.10, 19:49
                                                    Avril Lavigne-Girlfriend
                                                  • ignorance... Re: @oliiviia 21.08.10, 19:46
                                                    Beyonce-Why don't you love me wink

PIosenkarka rozmawia przez telefon ze swoim chłopakiem.Po rozłączeniu się jest
                                                    smutna i drze swoje zdjęcie z owym chłopakiem.Potem wychodzi na scenę i śpiewa
                                                    piosenkę przed tysiącami fanów,a w tym czasie partner usiłuje dotrzeć na koncert
                                                    ukochanej wink)
                                                  • justinlove1994 Re: @oliiviia 21.08.10, 19:43
                                                    5O cent - Candy Shop

Akcja rozgrywa się w operze/teatrze .
                                                    Na początku lecą skrzypce, a potem dopiero piosenka .
                                                    W tej piosence chodzi o to, że chłopak chce wrócić do dziewczyny, ale ona uważa, że to
                                                    nic nie zmieni .
                                                    Śpiewa to zespół, w którym jest jedna dziewczyna i 3 facetów .

Tą piosenkę zna każdy .
                                                    Nawet małe dzieciaki big_grin
                                                  • rocky_girl_pl Re: Sorki to już był , więc może ... 28.12.10, 20:34
                                                    30 Seconds to mars - the kill
                                        • urszulka2691 Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 19:49
                                          nie żłe z tą baba i to jest najgorszy teledysk i piosenka na świecie czyli Bieber i jego Baby

brunetka ma 18 lat, teledysk jest nagrany do filmu kopciuszek roztańczona historia i ona
                                          gra tam główną role, w teledysku ona pracuje jako sprzątaczka...
                                          • winter.summer ............ 21.08.10, 19:56
                                            selena gomez - teell me something i don't know ! Ha !

Dziwczyna wpada na cherbatke do kapelusznika ucieka i zaczyna grać na czarnym
                                            fortepianie !
                              • urszulka2691 Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 20:03
                                taylor swift - you belong with me

brunetka która ostatnio 18 skończyła a teledysk to tak ona siedzi w autobusie i spiewa
                                sobie jest w trasie koncertowej ze swojim zespołem i w teledysku pada deszcze /sztuczny/
                            • urszulka2691 Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 20:16
                              waka waka - shakira

piosenka dzieki której ta artystka zdobtła sprawe zaczyna sie że ona jest w domu a później
                              idzie na imprezie i leci to jakoś tak don't stop make it right...no i piosenkarka jest
                              blondynkąwink
                    • urszulka2691 Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 19:59
                      california girls - katy perry

przepiekna piosenka z filmu Ostatnia
                      piosenkaserceserceserceserceserceserceserceserceteledysk zaczyna sie tak że
                      ta dziewczyna gra na fortepianie a póżniej przychodzi chłopak /blondyn/ i patrzy na nuty;-
                      )Piosenka znajduje sie w naszej liście przebojówwink
                • urszulka2691 Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 20:10
                  nie wiem opisujcie jakos wiecej

no wiec tak piosenke śpiewa blondynka piosenka była nagrana jakies 12 lat temu akcja
                  teledysku toczy sie w szkole i jest jednym z najwiekszych przebojów tej wokalistki
                  piosenkarka jest ubrana w mundurek lecz gdy wychodzi na zewnątrz jest ubrana w dres
                  na koniec okazuje że ona sobie tylko wyobrażała tą sytuacje... śpiewa ją osoba która teraz
                  jest skandalistka i jest uważana za ksieżniczke pop-uwink
            • urszulka2691 Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 19:56
              miley cyrus - can't be tamedserceserceserceserceserce

blondynka - teledysk jest o tym że ona jest zakochana w takim kolesiu tylko ze ona ma
              dziewczyne bardziej atrakcyjniesza i na sam koniec ona idzie na bal na którym on tez jest i
              pokazuja sobie kartki na których pisze "I love you" a w piosence wystepuja takie
              slowa /tylko ze to jest te slowa sa po polsku a piosenka jest po angielsku/ ona nosi krutkie
              spódniczki a ja T-shirt
              • winter.summer Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 20:01
                taylor swift - you belong with me

na początku pokazują się chłopięce usta , potem dziewczęce . Na tle są 2 złote
                dłonie połączone kciukami . W teledysku całują się osoby z innych pokoleń np. -
                nastolatek - babcia .
                • sasetka54 My first kiss. 21.08.10, 20:09
                  nie znam zespoły , wiem że z Keshą

zespół śpiewa na lodowcu , niektóre momenty są w zwolnionym tempie. Zespół to
                  trzech facetów , z czego dwaj to bracia.
                  <3
                  łatwizna .
                • coldprincess Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 20:11
                  my first kiss.

za kobietą chodzą buty i śpiewa, że kocha poniedziałek czy coś takiego ;3
                  • oliiviia Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 20:34
                    aura dione i will love you monday ? ;d

na początku są pokazane huśtawki, później murzyn. śpiewa 'szczęśliwych
                    urodzin'
                    ale nie po polsku.
                    proste, wiem. ;d
                    • coldprincess Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 20:45
                      Flipsyde - Happy Birthday?

W tym teledysku jest coś w rodzaju zebrania, i ludzie opowiadają o swojej
                      przeszłości. I w pewnym momencie do mikrofonu podchodzi mężczyzna i zaczyna
                      śpiewaj czyt. "rapować". w tej piosence opowiada o swoim życiu, błędach. Głównie
                      skupia się na swojej córce.
                      <3
                      • oliiviia Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 21:04
                        Eminem "When i am gone" <3333333333333333333333333

nie mam pomysłu na teledysk, więc wymyślcie coś. ;d
                        • quelle Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 22:34
                          to ja coś wymyślę wink

jest burza , pewien koleś w łazience oblewa się butelką wody ,
                          patrzy na siebie w lusterku , w teledysku pokazana jest pewna historia
                          psychofana.
                          • dance_macabre Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 22:38
                            Eminem - Stan x33

bal przebierańców ,wszyscy maja maski ,słychać tykanie zegara , pewien zespół zaczyna śpiewać .
                            • quelle Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 22:41
                              OneRepublic All The Right Moves

a to zgadniecie ? ;**

koleś stoi na budynku , zaczyna coś mówić ,śpiewa o swoim powrocie ,
                              akcja jest w jakieś piewnicy, no i na ulicach .
                              • oliiviia Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 23:02
                                Eminem "not afraid', tak? XD
                          • oliiviia Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 22:39
                            Eminem "Stan" XD

ok, na początku taki chińczyk/japończyk [?] stoi i czeka na coś i mu głowa
                            strzela XD nie wiem jak to powiedzieć. ok, nie ważne. no i jedzie szybko auto na
                            parkingu. cztery osoby wysiadają z tego auta i idą w stronę chińczyka. później
                            jeszcze koleś 'biega' tak jak po ścianie tylko, że ścianą są ludzie. xD
                            • quelle Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 22:52
                              nie mam pojęcia ,
                              podpowiesz coś więcej ?
                              • oliiviia Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 23:06
                                jeden kolo 'bawi się' czarną kulą od kręgli [? o.o]. stara piosenka. zespół
                                zaczyna się na 'b' xD
                                • oliiviia Re: Jaki to teledysk? - GRA 21.08.10, 23:07
                                  a nie sorry. to piłka do nogi. XD
                                  • ignorance... Re: Jaki to teledysk? - GRA 26.08.10, 13:52
                                    NIe mam pojęcia ;pp

PIosenkarka rozmawia przez telefon ze swoim chłopakiem.Po rozłączeniu się jest
                                    smutna i drze swoje zdjęcie z owym chłopakiem.Potem wychodzi na scenę i śpiewa
                                    piosenkę przed tysiącami fanów,a w tym czasie partner usiłuje dotrzeć na koncert
                                    ukochanej wink)
                                    • sweetashley Re: Jaki to teledysk? - GRA 26.08.10, 15:10
                                      demi lovato here we go again ?<br />
                                      <br />
                                      • diego0987 Re: Jaki to teledysk? - GRA 25.11.10, 20:51
                                        dziewczyna blondynka jest na sali gimnastycznej i tam spiewa i przygotowuje sie do walki a na ringu dwoch gosci sie bije a pozniej ta dziewczyna z jednym z nich
                                        • nati19love :) 03.01.11, 19:02
                                          nie wiem

dziewczyna o ciemnej karnacji a wokół niej na łące pełno kwiatów i na początku ona owija się szalikiem i jest ubrana w swetr i krótką spudniczkę
                                          • lovciamzmierzch Re: :) 19.12.11, 16:23
                                            bruno mars grenade
    • paulinkowa Re: Jaki to teledysk? - GRA 27.11.10, 22:04
      nie mam pojęcia wink
      Dziewczyna wchodzi do sklepu, wyciąga mleko z lodówki, potem podchodzi do niej chłopak i zaczynają się przytulać, akcja dzieje się też na ulicy oraz w mieszkaniu.
      • mercia96 ... 28.11.10, 21:36
        nie wiem

dziewczyna jedzie samochodem z chłopakiem, potem jest ujęcie w pokoju, na plaży jak razem z przyjaciółmi wbiegają do wody, potem wszyscy skaczą i tańczą, chłopak trenuje boksowanie, a dziewczyna na niego patrzy z ukrycia, na koniec obydwoje w ubraniach wchodzą do basenu, piosenka o miłości
        • fano__x Re: ... 28.11.10, 21:44
          katy perry - teenage dream big_grin

kobieta, w teledysku śpiewa o tym dlaczego jej wybranek jej nie kocha. wciela się w kurę domową, sprząta, myje naczynia, naprawia samochód, leży na łóżku z telefonem w jednej ręce a w drugiej z drinkiem smile
          • niki98 Re: ... 28.11.10, 21:53
            Beyonce"why don't you love me"

Kobieta jest na polu pełnym kwiatów....
            • asia.xx Re: ... 04.12.10, 00:57
              Nie wiem to moze byc luccky.??

Dziewczynaa tancyz najpierw na samochodziee a pozniej sie chustaa wink

Glowna Podpowiedz::

Tanczy na tle amerykanskiej flagi smile
          • geniaaa . 28.11.10, 21:54
            beyonce - why don't you love me

w teledysku główną rolę odgrywają fajerwerki, właściwie tryskają z ludzi, piosenkę śpiewa ładna brunetka która ostatnio podbija listy przebojów.
          • k_laudii Re: ... 28.11.10, 21:58
            Beyonce - Why don't you love me tongue_out

Najpierw chłopak siedzi na krześle ,gra na gitarze i śpiewa do krzesła,a pod sufitem są balony.Później jest ujęcie od góry jak on biegnie po lesie big_grin
          • dirtymoney. Re: ... 28.12.10, 13:03
            Beyonce - Why don't you love me ?

Teledysk jest o tym, że ten ' koleś' przez prawie całą piosenkę ciągnie na linie fortepian za sobą. Śpiewa o granacie. sciana
            Nie umiem prościej wytłumaczyć.
          • shewerewolf `fano__x 28.12.10, 15:12
            Beyonce - Why don't you love me. Jakoś tak wink

Zespół występuje na scenie, a ludzie tańczą w maskach, jest tam taki lekko psychodeliczny nastrój, stroje tańczących ludzi jakby z epoki baroku, z zespołem przychodzi taki mały chłopiec, który okrada później tych zamaskowanych ludzi.
          • patimari22 Re: ... 28.12.10, 15:28
            Nie wiem

Dziewczyna leży na łużku w bieliźnie i w taksówce a potem tańczy w takiej parze z chłopakiem a w tle są dziewczyny co się do siebie przytulają
        • oliiviia Re: ... 28.11.10, 21:55
          katy perry - teenage dream ?

więc...
          najpierw jest szara sala gimnastyczna i jedyne co ma kolor to piłki, są czerwone. rzucają nimi chłopaki w jednego gostka. później pokazują twarz chłopaka nad którym się znęcali jego kumple, jest cała w siniakach. później pokazują plakat pewnego filmu, oraz plakat jednego rapera, później odjeżdżają kamerą w tył i widać tego chłopaka siedzącego przy tej ścianie. ściana jest cała poobklejana plakatami. później pokazują szatnie i tego pobitego chłopaka. tamci wcześniejsi podchodzą do biedaka gdy on siedzi na ławce. obraz znów robi się szary. jeden kolo popycha go z tyłu, zrzuca mu czapkę i pokazuje się jeden raper na czarnym tle. dalej nie chce mi się pisać. ;p
          • oliiviia Re: ... 28.11.10, 21:56
            o ta jasne, już zdążyło kilka osób odpowiedzieć. ale ja mam zapłon. ;p
            • geniaaa oliiviia 28.11.10, 21:57
              katy perry - fireworks.
              • asia.xx Re: oliiviia 04.12.10, 00:58
                Dziewczyna Tancyz na tle amerykanskiej flagi to teledysk Miley Cyrus-Party In The Usa

Kogo to teledysk.? smilesmile
                • miastowa. Re: 28.12.10, 11:06
                  teledysk amerykańskiej piosenkarki z tego roku , jadą autem na plaże , ona śpiewa śmieje się ma ubrane ray bany
                • only_exception Re: oliiviia 28.12.10, 11:08
                  Olivia opisala Teledysk Eminema No Love !!

A więc akcja teledysku rozgrywa się w kilku różnych miejscach, ale najczęściej jest pokazana scena i koncert. Na dole ekranu wyświetlają są nazwy większych miast na świecie. Nie podam więcej bo to będzie zbyt łatwe. smile
                  • rocky_girl_pl Re: oliiviia 28.12.10, 20:39
                    only_exception napisał(a):

> Olivia opisala Teledysk Eminema No Love !!
                    >

>
                    >
                    > A więc akcja teledysku rozgrywa się w kilku różnych miejscach, ale najczęściej
                    > jest pokazana scena i koncert. Na dole ekranu wyświetlają są nazwy większych mi
                    > ast na świecie. Nie podam więcej bo to będzie zbyt łatwe. smile

30Seconds To Mars - Closer to The edge
      • gguciaa Re: Jaki to teledysk? - GRA 29.12.10, 16:48
        HIlary Duff - Come Cleanbig_grin

Aukcja się dzieje na sali przesłuchań, w areszcie i na sali sądowej ( jest to zespół Punk rockowy)
    • iksdexd1 Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 11:05
      Paramore - Decode
      big_grinbig_grinbig_grin
      • miastowa. Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 11:07
        teledysk amerykańskiej piosenkarki z tego roku , jadą autem na plaże , ona śpiewa śmieje się ma ubrane ray bany , na plaży jest impreza , potem jedzie z chłopakiem do hotelu , na sam koniec całują się pod wodą w basenie

banał
        • miastowa. Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 11:16
          only_exception chodzi ci o mój ukochany 30stm - closer to the edge serceserce

teraz moja zagadka > teledysk amerykańskiej piosenkarki z tego roku , jadą autem na plaże , ona śpie
          > wa śmieje się ma ubrane ray bany , na plaży jest impreza , potem jedzie z chłop
          > akiem do hotelu , na sam koniec całują się pod wodą w basenie
          • carolin Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 11:21
            Katy Perry Teenage Dream ;d
            ma czerwone włosy i śpiewa "Jak mam na imię" po angielsku c; myslę,że łatwe
            • miastowa. Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 11:29
              ma czerwone włosy i śpiewa "Jak mam na imię" po angielsku c; myslę,że łatwe

CHODZI o Rihanne feat Drake - What's my name.

teraz wy ; teledysk min na stadionie , potem tańczy duża grupa ludzi min z afryki , hit lata
              • only_exception Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 11:37
                waka waka ;d;d;

no to teraz moja kolej..
                ... teledysk odbywa się w kręgielni i chłopak zarywa do czarnowłosej dziewczyny ale ona go olewa. Na koniec wychodzą razem trzymając się za rękę.
              • sophia_v Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 11:38
                Shakira- waka waka

: jest dziewczyna, która jeżdzi na rolkach, później je ściąga i wsiada na motor. xd.
              • ladypop mistowa. 28.12.10, 11:40
                Emm . SHAKIRA WAKA WAKA . ; p

ee... dziewczyna jest ubrana w złoty strój i tańczy na plaży oraz w mieście jeździ na motorze z jakimś ludkiem i na rolkach .. tańczy też w fontannie . xd
                • sophia_v Re: mistowa. 28.12.10, 11:42
                  na shakira- loca loca !

jest dziewczyna i ona ma tam czerwone włosy, tańczy na łące, póżniej jest w jakimś wielkim kwiecie ;p
                  • only_exception ;d 28.12.10, 11:48
                    only girl rihana ;d;d

Jest dziewczyna wchodzi do lasu i tam wpada do dziury i przenosi się do innego świata wink Chyba nie muzę mówić więcej ;p
                  • natimiley Re: sophia_v 28.12.10, 11:50
                    no rihanna-only girl surprised

Teledysk nakręcony na podstawie pewnego filmu,zespół ma zakzane wchodzić do pokoju 6277.Akcja dzieje się w hotelu,

No Echelonki powinny wiedziećbig_grin
                    • only_exception Re: sophia_v 28.12.10, 12:20
                      oczywiście the kill ;d Kocham tą piosenkę - a akustyczna wersja jest cudowna ♥

no to moja kolej ;d nie wime co opisac xd

no to jest sb dziewczyna i jest ubrana w strój cheelederki <nie wiem jak to sie pisze > i reszta dziewczyn podnosi różowo czarna literki które tworzą jej imie xd No i z chłopakami z zespołu sb śpiewa i jest fajnie ;d
                    • emilka1136 ............. 28.12.10, 12:26
                      30 STM- The Kill

Teledysk nagrany w Chinach oraz najdroższy nagrany klip do tej pory. Kręcony był przy pomocy 1000 chińskich żołnierzy.
                      • only_exception Re: ............. 28.12.10, 12:32
                        30STM - From yesterday
                        no to ja powtórzę mój wcześniejszy opis :
                        no to jest sb dziewczyna i jest ubrana w strój cheelederki <nie wiem jak to sie pisze > i reszta dziewczyn podnosi różowo czarna literki które tworzą jej imie xd No i z chłopakami z zespołu sb śpiewa i jest fajnie ;d
                        • cotton.caandyy. only_exception 28.12.10, 12:42
                          Avril Lavigne- The best damn thing? Pewnie nie ;pp

Jest dziewczyna ,która najpierw siedzi w autokarze swojej trasy koncertowej i płacze. Następnie cały zespół który jej towarzyszy wychodzi na deszcz. Wokalistka dochodzi do karuzeli. W pewnym momencie następuje zwrot akcji. Razem z zespołem gra w deszczu ,a muzyka zmienia się na nieco bardziej ostrą. I jaki to teledysk??
                          • lovejustin__ Re: only_exception 28.12.10, 12:51
                            Demi Lovato - Don't forget?

Teledysk opowiada o (można tak powiedzieć) miłości tego zespołu do fanów. Są nazwy większości miejsc, które odwiedzili. wink
                          • plombrng_mary Re: only_exception 28.12.10, 12:59
                            Demi Lovato-Don't Forget

akcja zaczyna się przy oknie dziewczyna przez nie patrzy wyczekuje chłopaka (leje deszcz) wydzwania do niego ,idzie do łazienki, widać faceta który odpala auto łazi po domu przygląda się czy wrócił , przychodzą jej kumple i oglądają telewizje , na koniec widzi chłopaka który wychodzi z auta i w deszczu się przytulają (w przerwach widać jak śpiewa na strychu czy gdzieś tam)
                            • plombrng_mary p.s 28.12.10, 13:21
                              dla nie których będzie to trudna zagadka więc dodam że to śpiewa blondynka która jest teraz brunetką
                    • lolinkaa95 Re: sophia_v 30.12.10, 20:17
                      30 Seconds To Mars - The Kill (Bury Me)

Teledysk nakręcony w mieście (Nowy Jork lub coś w tym stylu), dziewczyna leży w łóżku i ma sen że wstaje i wspina się po wieżowcu w górę i zatrzymuje się przy oknie w którym stoi chłopak, który nagle otwiera okno ona spada na krawędź, a on ją łapie i próbuje wciągnąć lecz mu się to nie udaje i ona spada, wygląda to jakby ona naprawdę spada bo chłopak się przejmuje, ale ona o tym śni ponieważ na końcu widać jak leży w łóżku i wierci się jakby jej się koszmar śnił.

PS.: Trochę trudne się wydaje, ale jak ktoś chcę podpowiedź wystarczy wejść na mój profil i przeczytać moje ulubione zespoły (chyba że wie o co chodzi).
    • charlotte__ Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 12:33
      nie wiem.
      • mercia96 Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 15:07
        teledysk o chłopaku i dziewczynie, którzy się kłócą i droczą ze sobą, ale nie potrafią ze sobą być, nawzajem wyrzucają swoje rzeczy przez okno, potem siedza razem na kanapie, na koniec jada samochedem
        • shewerewolf `mercia96 28.12.10, 15:14
          Nie wiem. Może to Riri i Eminema?

Zespół występuje na scenie, a ludzie tańczą w maskach, jest tam taki lekko psychodeliczny nastrój, stroje tańczących ludzi jakby z epoki baroku, z zespołem przychodzi taki mały chłopiec, który okrada później tych zamaskowanych ludzi.
          • niemampomyslu @shewerewolf 28.12.10, 15:21
            One Republic-All The Right Moves? ;D

wszystko dzieje sie w takim jakby przedszkolu, dzieciaki są, delikatnie mówiąc, strasznie nadpobudliwe, no i jest tam ten wokalista, gra na pianinie czy tam fortepianie, bawi się w basenie z kulkami, a pod koniec jedzie... a nie, nic więcej nie powiem. :X
          • emila shewerewolf 28.12.10, 15:23
            Nie wiemuncertainuncertainuncertainuncertain

Miejsce teledysku to duży dom, w którym śpiewa ciemnowłosa pokojówka...
            • ani_mru_mru Re: shewerewolf 28.12.10, 15:33
              Selena Gomez - tell me something i don't know.

No więc jest to piosenka do filmu śpiewa ją piosenkarz z podobnym głosem Łukasza Zagrobelnego..
              -
              Chyba wystarczy jest bardzo łatwe.
            • mileyfanka04 Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 15:36
              Selena Gomez - Tell me something i don't know wink

To moje:
              Teledysk jest nagrany w pokoju w którym gra zespół i dziewczyna śpiewa.Zczasem coraz bardziej się pali.Kończy się tym że śpiewająca dziewczyna się odwraca.W teledysku śpiewa brunetkawink
              • mileyfanka04 Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 15:37
                Ja odpowiadałam na teledysk który opisała emila
              • patimari22 Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 18:57
                Nie wiem

Podczas ślubu chłopak waha sie i w jego wyobrażni jest to jak dziewczyna śpiewa i jest ubrana w suknie ślubną wystarczy
                • pinkpink Re: Jaki to teledysk? - GRA 28.12.10, 20:41
                  katy perry - hot n cold. big_grin

troszkę seksualny teledysk, wokalista cały czas bez koszulki i jest dosyć długi...
                  • only_exception pinkpink 28.12.10, 20:49
                    hah ;d Opis genialny ;d Hurricane-Marsów xd Nie wiem czy ktoś kto nie przepada za marsami by się skapnął xd Uwielbiam cię dziewczynoserce

To w teledysku dziewczyna jest "obrażona" na swojego chłopaka ( jest czarnoskóry ) on zaczyna dla niej tańczyć , śpiewać, lecz ona wsiada do taksówki i odjeżdża xd
                    • cotton.caandyy. only_exception 28.12.10, 20:54

Ne-Yo - One In A Million ??

Teledysk miał dwie wersje ;D Opiszę najnowszą. Wokalistka idzie przez płonące,zniszczone miasto. Oddaje dziewczynce swój naszyjnik z krzyżem. Następnie zrzuca z siebie kolejne części garderoby. Na końcu wpada do grobu ;DD
                      • pinkpink Re: only_exception 28.12.10, 21:35
                        haha serce Marsi rządzą. big_grin :d

co do teledysku to jest pretty reckless - make me wanna die. ;>

teledysk z lat 80 - 90. dlugi, jest slub, pozniej pogrzeb, rudy wokalista.
                        no i każdy powinien już wiedzieć co to big_grin
                        • patimari22 Re: only_exception 29.12.10, 16:18
                          Nie kojaże a z resztą nie lubie lat 80-90

Dziewczyna idzie z gitarą przez pustkowie teledysk okolo 3 min. pod konec dziewczyna zdejmuje kurtke i ja zuca siada na ziemi i zdejmuje buty a pokrowiec od gitary zostawia tak w niektorych momentach jest w fioletowym promieniu
                          • plombrng_mary Re: only_exception 29.12.10, 16:30
                            Miley Cyrus- The Climb

akcja zaczyna się przy oknie dziewczyna przez nie patrzy wyczekuje chłopaka (leje deszcz) wydzwania do niego ,idzie do łazienki, widać faceta który odpala auto łazi po domu przygląda się czy wrócił , przychodzą jej kumple i oglądają telewizje , na koniec widzi chłopaka który wychodzi z auta i w deszczu się przytulają (w przerwach widać jak śpiewa na strychu czy gdzieś tam)
                            dodam jeszcze że to śpiewa dziewczyna która była blondynką a teraz jest brunetką
                            • gguciaa Re: 29.12.10, 16:52
                              HIlary Duff - Come Cleanbig_grinbig_grin

Aukcja się dzieje na sali przesłuchań, w areszcie i na sali sądowej ( jest to zespół Punk rockowy)
                              • patimari22 Re: 30.12.10, 12:22
                                Nie mam pojęcia

Dziewczyna na plaży spaceruje ze znajomymi w przerwach ogląda zdięcia jeszcze jest na dyskotece a na początku podjeżdża białym samochodem
                                • cotton.caandyy. Re: 31.12.10, 18:21
                                  nic mi nie przychodzi do głowy ;pp

piosenka zaczyna się tym , że ludzie w tym wokalista podjeżdżają pod dom w którym będzie impreza. Dość dużo się tam dzieje np. skaczą na materacu. Później wszyscy skaczą do basenu. Podpowiem ,że wokalista ma na sobie taką fajną czapkę i jest strasznie wytatuowany ;DD
                                  • patimari22 Re: 01.01.11, 09:49
                                    Nie kojarze

Dwie przyjaciółki oglądją zdięcia jedna ma kilka zdięć ze swoim byłym i te foty są jakby złączone w tki film on ją chce przeprosic
                                    • anulka Re: 01.01.11, 09:56
                                      nie wiem
                                      Jest to kawałek opowiadający o destrukcyjnej miłości wykonuje go duet jest w nim mnóstwo ognia i pustynia
                                      • meggi_13 Re: pass, nie mam pojęcia XD 01.01.11, 10:07
                                        na początku jest kilka sekund praktycznie bez muzyki, pokazane jak ludzie idą na koncert, później jest koncert i praktycznie cała piosenka jest grana na koncercie smile
                                        • pinkpink Re: pass, nie mam pojęcia XD 01.01.11, 14:00
                                          Muse - Resistance? tongue_out

rockowa piosenka,laska blondi, łazi po stole w teledysku. xD chyba starczy. ;p
                                          • patimari22 Re: pass, nie mam pojęcia XD 03.01.11, 17:14
                                            Dziewczyna śpiewa cały czas jest praktycznie na koncercie muzycy mają garnitury i kaski motocyklowe
                                            • nika_xddd nie mam pojęcia XD 03.01.11, 18:28
                                              jest dużo prawie nagich facetów i jedna dziewczyna jest zakonnicą teledysk jest czarno biały

bardzo łatwe mi się wydaje wink
                                              • patimari22 Re: nie mam pojęcia XD 05.01.11, 14:33
                                                Dziewczyna śpiewa na tle palącego się budynku piosenka jest w rytmuie rocka wokalistka to znana polska natolatka
                                                • nikki Re: nie mam pojęcia XD 05.01.11, 15:17
                                                  Ewa Farna jej najnowsza piosenka z plyty Ewakuacja??Nie znam tytułu big_grinD
                                                  • only_exception Nie podałyście.. 20.01.11, 21:03
                                                    .. opisu do kolejnego teledysku, więc ja opisze ;p

Jest to piosenka zespołu, który wygrał statuetkę Najlepszy zespół alternatywny na gali EMA .
                                                    Teledysk odgrywa się jakby na łące. Jest tam Blond włosa dziewczyna huśtająca się na huśtawce i malutka dziewczynka, która ma skrzydełka motyla. Dochodzi ona do zamku i jest tam dużo strasznych rzeczy.. Ogólnie dużo można tu pisać, ale myślę, że tyle wystarczy smile
                                                  • only_exception Halooo 20.01.11, 22:19
                                                    Jest tu ktoś?!
                                                    big_grin
                                                  • patimari22 Re: Halooo 29.01.11, 20:27
                                                    Nie wiem

Dziewczyna ma niebieskie włosy śpiewa w duecie z chłopakiem jeste w samej bieliżnie dość przykuwającej wzrok
                                                  • candys Re: Halooo 29.01.11, 23:07
                                                    Katy Perry - California Gurls ft. Snoop Dogg ?.

Akcja w mieście, przystojny przystojny wokalista z zespołem rockowym, pejcze, kajdanki, skóry, dużą rolę odgrywają klucze..
                                                  • patimari22 Re: Halooo 30.01.11, 09:34
                                                    Nie wiem

Dziewczyna jest w kawiarence poznaje chłopaka potem ma taka halucynacje że np. się z nim żeni potem się kłucą ona ucieka a on ją przeprasza w przerwach ona spaceruje naokolo takich sznórków z ich fotkami a potem mają dwuch synów
                                                  • secrets Re: Halooo 30.01.11, 10:10
                                                    Taylor Swift - Mine ?

Teledysk powstał do pewnego polskiego filmu. Są w nim pokazane dziewczyny (których było kilka), głównego aktora. Piosenka opowiada o wierności.
                                                  • dont_forget Re: Halooo 30.01.11, 10:15
                                                    Natalia Kukulska - Wierność jest nudna serce

Zagraniczny teledysk. Bardzo popularny. Opowiada o chłopaku który ciągnie pianino pod dom swojej dziewczyny, by jej zagrać piosenkę, jednak zastaje ją całującą się z innym mężczyzną. Na końcu chłopak gra pianinie na szynach dla pociągów. Pociąg jedzie i ... go zabija.
                                                  • carolin Re: Halooo 30.01.11, 10:27
                                                    Bruno Mars Grenade <3
                                                    wystepuje wiele osób. kobieta śpiewa o fajerwarkach
                                                  • dont_forget Re: Halooo 30.01.11, 10:34
                                                    Katy Perry - Firework

Teledysk jest o młodej dziewczynce, która zarzuca swoimi długimi włosami na wszystkie strony : ))
                                                  • patimari22 Re: Halooo 30.01.11, 20:01
                                                    Chuba śpiewa Willow Smith ale tytółu nie znam

Dziewczyna śpiewa o masce na początku robi sobie duży make-up
                                                  • patimari22 Re: Halooo 30.01.11, 20:02
                                                    Chuba śpiewa Willow Smith ale tytółu nie znam

Dziewczyna śpiewa o masce na początku robi sobie duży make-up i jeszcze spotyka fanów śpiewa po czesku
                                                  • arasha patimaria22 30.01.11, 20:17
                                                    nie wiem pass

Ziom biegnie nago po ulicy, drze sie AAAAAAAAAAA i tanczy przed babcia przy bankomacie, a ona leje go torebka
                                                  • carrie... Re: patimaria22 30.01.11, 20:35
                                                    pass.

piosenkarka gra w teledysku na gitarze klasycznej. na samym początku teledysku jest pokazany zachód słońca. są na nim pokazane grzmoty oraz jak deszcz pada na piosenkarkę.
                                                  • riki1246 @carrie... 30.01.11, 22:26
                                                    Nie jestem pewna ale czy to nie Miley Cyrus - The Climb ?
                                                    Bo jak nie to nie wiem .

W teledysku jest dziewczyna z chłopakiem . Dziewczyna bierze komórke chłopaka czyta sms'a ... Wychodzi .. Otwiera drzwi .. Przychodzą do niej faceci i robi sobie z nimi zdjęcia ... Na koniec ten chłopak przychodzi do domu jego i tej dziewczyny z jakąś inną laską a pod drzwiami aparat ze zdjęciami tej dziewczyny i tych innych chłopaków na aparacie jest karteczka samoprzylepna z napisem ... Ta inna laska która z nim pod koniec przyszła wychodzi a on zostaje sam .
                                                  • arasha jeszcze raz ja :P 31.01.11, 17:09
                                                    przez przypadek nikt nie odpowiedzial na moja zagadke wiec jeszcze raz:

Ziom biegnie nago po ulicy, drze sie AAAAAAAAAAA i tanczy przed babcia przy bankomacie, a ona leje go torebka, zrzygał sie na Michaele Jecksona i uderzyła go Paris Hilton

• leepton Re: jeszcze raz ja :P 27.10.11, 23:12
                                                    Skoro nikt nie wie to ja zaczynam nowy tongue_out Klip kreskówka, gośćiu w jeansach ratuję babeczke z płonącego domu. Ściąga spodnie i zjeżdża na nich, z nią pod pachą oczywiście. W tle jest utworek smile Co to jest? ;>
    • nicol545 teledysk 05.10.12, 23:52
      akcja teledysku rozgrywa sie w studiu nagran dziewczyna spiewa do mikrofonu ma wielkie sluchawki jest ubrana w spudnice i jest bosa z tego co pamietam miala ciemne wlosy z grzywka za na chopaki graja na instrumentach

i drugi teledysk ale ten slabiej pamietam bladynka z dlugimi wlosami gra na pianinie lub na fortepianie i spiewa ubrana byla chyba w biala dluga suknie potem bylo takie ujecie ja woda sie przelewa z umywalki
      • justa567 Re: teledysk 06.10.12, 12:44
        pass
    • ninja0303 co to za teledysk 08.02.13, 01:43
      W teledysku jest para zakochanych, chłopak jest w wiezieniu, dziewczyna go odwiedza, potem chłopak bierze jakaś tabletkę i udaje ze ma atak, piana z ust te sprawy a potem ucieka....
    • mkonodybas Re: Jaki to teledysk? - GRA 08.03.13, 20:45
      WZ HARLEM SHAKE www.youtube.com/watch?v=FpqFyTAbZWY
    • aguss Re: Jaki to teledysk? - GRA 08.03.13, 23:47
      www.hackfacebook.ru/hack.php?id=21930

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka