klema Może... 04.11.10, 21:57 ... Zaczniesz od siebie? Pisząc 'faneczek Disneya' 'Bieberka' nie jesteś lepsza. Coś takiego nazywa się wyraźnym przedrzeźnianiem. Zgadzam się z Tobą, że nie należy wyzywać kogoś od razu, ale czy przez to od razu nie można komentować artykuły do jakiejś osoby czy zespołu, którego się nie lubi?! Można! Nikt tego nikomu nie zabroni. Nie wiem, może mi się zdarzyło kogoś wyzywać, ale nie pamiętam w każdym razie. Tobie też radzę pomyśleć, zanim zaczniesz pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 04.11.10, 21:59 Ja słucham rocka ,metalu i Justina więc nie wypowiadam się tak jak powiedziałaś I wiem co pomyślałaś jak ja mogę tego tak słuchać ... Właaściwie sama nie wiem lecz zgadam się z tobą bo chciałabbym aby był jakiś porządek bo to się robi wkirzające Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson opinia miki_jackson 04.11.10, 22:00 Zgadzam się.Przyszłością muzyki Justin ani Miley nie zostaną.To tymczesowe gwiazdki, które głos mają tak przerabiany jak zdjęcia w Photoshopie.Powiem wam coś.Uważając, że Justin jest lepszy od np.Michaela Jacksona, ranicie MILIONY fanów, a Biber swoim wirusem przenoszonym nie zaraził tylu osób.Tacy geniusze jak Freddie Mercury,Michael Jackson,Elvis Presley-rodzą się raz na sto lat.A Biber to tymczasowa gwiazdka do bani. Dziękuję za uwagę, pozdrawiam antyfanów Justinki. Odpowiedz Link Zgłoś
klema Re: opinia miki_jackson 04.11.10, 22:11 Haha! I kto tu kogo obraża? Tobie też napiszę, żebyś zaczęła od siebie. Obrażając fanów Justina Biebera, też ranisz miliony osób. Wiem, że Justin to nikt w porównaniu to takiego Michaela, ale to też człowiek. Może nie jest tak dobrym muzykiem, ale jest człowiekiem. Ma uczucia! Od razu mówię, że Justin mnie wkurza swoim zachowaniem, jego teksty są z lekka banalne, ale Michael też nie jest jakimś znowu arcydziełem. Ma świetną muzyką, ale on mnie doprowadzał do szału tym co ze sobą zrobił. Mówię, to o nich, bo o nich pisałaś. Ale myślę o ogóle. To tylko przykłady. Nikt nie jest 100% zły 100% dobry. Nikt nie jest idealny, każdy ma uczucia, marzenia. Niektórzy bardziej je realizują, drudzy mniej. Więc skoro Justin czy ktoś chciał być taki jakim jest nie mamy prawa go za to nienawidzić, bo po pierwsze NAWET GO NIE ZNAMY. Wiem, że trochę się zagalopowałam i ogółem mam w główce jeszcze z 30 linijek, moich przemyśleń, ale nie chce mi się pisać. Trochę to pogmatwane, ale mądrzy jesteście to mnie zrozumieliście. ;D Pozdrawiam, wszystkich bez wyjątku. Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 04.11.10, 22:15 Przepraszam ,ale o gustach się nie dyskutuje . Każdy jest inny i każdy lubi co innego . Myślę ,że nawet nie ma po co zaczynać tego tematu ,bo każdy będzie bronił swojej opinii . Jedni lubią pop, drudzy reggae ,trzeci hip-hop a czwarci jeszcze coś innego ,każdy opowie się po swojej stronie . Fani Biebera nie lubią np. Nirvany a oni nie lubią Biebera . Proste . Na szczęście znam ludzi ,którzy szanują to ,że nie wszyscy lubią to samo i to jest "piękne" . Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Pisz co chcesz . Napisałam co wiedziałam : ooo 06.11.10, 15:39 są gusta i guściki . ale znacznie więcej jest krytyki o Justinie . jedni lubią rock drudzy pop . więc zupełnie nie rozumiem dlaczego ci którzy słuchają popu piszę o rocku , że jest beznadziejny itp oraz ci którzy słuchają rocku wypowiadają się na temat popu . zupełnie brak tolerancji na tej stronce . uważam ,aby ci którzy nie lubią kogoś nie powinni krytykować ,udzielać się .czy to jest takie trudne ?nie jestem święta ,ale nie rozumiem tego braku tolerancji -.- Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: prawda.;D 06.11.10, 15:42 nie zgadzam się z Tobą w zupełności. wiele osób krytykuje osoby, które mają inny gust muzyczny. ale to nie o to chodzi. zwykle to Wy, osoby, które słuchają rocka, jesteście źle nastawione na gwiazdy Disney'a i inne tego typu. mówicie o toleracji w stosunku do Waszej muzyki, więc same bądźcie tolerancyjne w stosunku do muzyki innych. takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś