agusiax3 23.08.10, 13:33 Nie było takiego wątku, szukałam, jeśli ktoś znajdzie to proszę mnie o tym poinformować Chodzi o stare, polskie zespoły rockowe. Mnie osobiście tą muzyką zaraził tata. Uważam, że zespoły takie jak Republika, DŻEM, Lady Pank, Czerwone Gitary, Kult, Breakaut, Elektryczne Gitary, HEY, O.N.A, Kobranocka, Budka Suflera i wiele innych. co myślicie o takiej muzyce? słuchacie? jakie są wasze ulubione zespoły, piosenki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olka932 BYŁ! 23.08.10, 13:39 Wystarczy dobrze poszukać, sama taki zakładałam !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanovelove Re: Stary, POLSKI, dobry rock. 23.08.10, 13:41 ja lubie DŻEM.. ze wzgledu na teksty piosenek.. strasznie życiowe.. i Perfekt tez lubie.. tak w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Re: Stary, POLSKI, dobry rock. 23.08.10, 13:47 Dżem , Hey, Perfekt ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyruslov Re: Stary, POLSKI, dobry rock. 23.08.10, 13:42 ja nie słucham takiej muzyki ale lubię piosenka O.N.A ,,teraz już wiem" Odpowiedz Link Zgłoś
denever . 23.08.10, 13:45 O.N.A, Elektryczne gitary i Lady pank - uwielbiam. Resztę z wymienionych to nie bardzo. " Winna ", " Dzieci ", " Mniej niż zero ". Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Re: Stary, POLSKI, dobry rock. 23.08.10, 13:44 Lady Punk kocham ich i jeszcze jaką miałam niespodziankę kiedy byli na pikniku od mojego taty z pracy;D Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Stary, POLSKI, dobry rock. 23.08.10, 13:48 a ja kocham z polskich-starych myslovitz <3 Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Stary, POLSKI, dobry rock. 23.08.10, 13:49 DŻEM najbardziej lubie do kolyski , list do m i zapal swieczke i tym tez zarazil mnie tata lady pank - piosenki swiateczne uwielbiaam od dziecka sluchalam w kazda zime i tyle chybaa ghaha to sie opisaalaaam ?? Odpowiedz Link Zgłoś