corba . 23.08.10, 19:55 Przede wszystkim Blog27 . byłam zapaloną fanką .. teraz to aż wstyd się przyznać ... Odpowiedz Link Zgłoś
caaarollline Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 19:57 O bosh , kiedyś jak miałam 7 , 8 lat szalałam za Ich Troje . O manio , teraz oni odpadają . Chyba wszyscy ich uwielbiali XD . Odpowiedz Link Zgłoś
metal Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 19:57 ich troje i jonas brothers aż wstyd się przyznać hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 19:57 Ich Troje,Feel,Blog 27 i Mandaryna ; pp . Ale to byłam zupełnie mała .. ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
kotek14 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 19:58 też lubiłam ich troje ! miałam też świra na punkcie Łukasza zagrobelnego. nic do niego niego ginekologa i prosić o tajemniczy zabieg po zamknięciu zakładu hmmm ciekawe! mam, ale strój, jaki zaprezentował na koncercie ' podziel się posiłkiem ' . . . zostawię już bez komentarza. a i jeszcze jonas brothers, ashley tisdale, vanessa hudgens , demi lovato i mileny Cyrus . jej stroje przypominają te które noszą panie lekkiego obyczaju . Chcą pokazać że niby są dorosłe odsłonią dupę pokażą cycki i chcą aby je ktoś zer...oł w lesie w samochodzie na tylnym siedzeniu a ja się pytam po co ;] czy już są gotowe na to by iść do ginekologa i prosić o tajemniczy zabieg po zamknięciu zakładu ciekawe co na to ich fanki oczywiście zapatrzone w nie jak we własne odbicia podąża w ślady pięknych i bezproblemowych bo tez i wiecznie bogatych głupich nastolatkowych gwiazdek Hollywoodu! Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Doda ! < 3 23.08.10, 20:02 hahaha, wstyd, wiem :d do tego wczoraj korzystając z okazji , że była w moim mieście i dawała darmowy koncert poszłam z koleżankami xd Odpowiedz Link Zgłoś
annstar Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:02 kiedyś uwielbiałam Hanne Montane i gwiazdki z HSM Odpowiedz Link Zgłoś
join_ Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:02 Ich Troje.. ale.. hmm.. czy to wstyd? wtedy się tego słuchało. no i może Doda, ale to był krótki okres.. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:03 Blog 27 Miley Cyrus i inne Disney'owskie gwiazdki, ale to było jak miałam 9-10 lat czyli dawno Odpowiedz Link Zgłoś
bella_swan23456 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:03 Normalnie wstyd mi się przyznać, ale słuchałam Hannah Montanna i Miley Cyrus. Wstyd mi za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:07 Feel! Ale to było jka miałąm 8-9 lat:p I Ivan Komarenko to było jak byłam małym dziekciem;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:09 Blog 27 i Gosia Andrzejewicz. Na szczęście Ich Troje nigdy nie lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia123252 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:24 Mandaryna xD reszty się nie wstydzę ;* Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:14 ich troje , blog27 Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:17 Hahah, Ich Troje, wręcz uwielbiałam xD. Ale miałam 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:18 Ich Troje i Tatu czy jak sie to tam pisze. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
karla2325 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:19 Ich troje i Doda. Odpowiedz Link Zgłoś
werusia145 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:22 Ich Troje uwielbiałam ich , no i jeszcze Mandaryna x-D Odpowiedz Link Zgłoś
possibility_ Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:23 Jako 11-latka lubiłam Blog 27 , a rok później stałam się fanką Tokio Hotel; na szczęście szybko mi to minęło ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawousta Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:25 Też kiedyś lubiłam Ich Troje, nie mogłam obejść od HSM, ale teraz jest całkiem inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
dee_ Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:25 taaak, Ich Troje, pamiętam to. ;] teraz to wstyd jak cholera. xd rok temu nie widziałam świata po za Jonas Brothers, tego tez się teraz wstydzę, choć wtedy otwarcie mówiłam, że ich lubię, choć gapili się na mnie jednoznacznie. xd Hanny Montany na szczęście zawsze nienawidziłam. ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:27 Jonas Brothers, Demi Lovato, Selena Gomez, Zac Efron, Vanessa Hudgens, Miley Cyrus . Jak wiadomo my się zmieniamy i gwiazdy również . Odpowiedz Link Zgłoś
latika01 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:28 ich troje,gosia andrzejewicz brrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:30 Ich Troje i.. Jonas Brothers... Odpowiedz Link Zgłoś
bells1234 gwiazdy 23.08.10, 20:34 kiedyś lubiłam wszystkie gwiazdy HSM, Hannah Montana, Mandaryna (ratunku!!) Teraz uwielbiam ,,Zmierzch,, i Norah Jones, oraz wszystkich aktorów z Opowieści z Narnii... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_kiki Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:35 eee troche wstyd się przyznać ale: - Doda - Feel - Us5 - Jonas Brothers - Justin Bieber - Mandaryna - Lindsay Lohan Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 20:35 Kiedyś wielbiłam Zmierzch -.- Oglądałam Hanne Montane, HSM, słuchałam Miley Cyrus, Vanessy Hudgens, Ashley Tisdale, Seleny Gomez, Demi Lovato (tej ostatniej piosenki nadal mi się podobają). Ogólnie przebrnęłam przez cały Disney. Do dziś znam teksty tych piosenek lol =D Odpowiedz Link Zgłoś