Dodaj do ulubionych

Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzęta

26.08.10, 13:53
Sorki, ale nie wiedziałam do jakiej kategorii to włożyć. Więc...
Pomóżmy milionom niewinnych psów w Korei Południowej. Normalnie to nie do wyobrażenia
co tam się dzieje. Codziennie zabijają 5 000 psów dla ich mięsa. Duszą, podpalają, porażają
prądem... Możemy to zmienić! Dajcie głos na tę petycje! Jest za darmo! Potrzeba milion
głosów! I proszę się na mnie nie wydzierać, bo po prostu chcę im pomóc. Proszę link:
www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
Obserwuj wątek
    • myszkaa Podpisałam. 26.08.10, 13:58
      To straszne , co robią z tymi psami . ;c
    • brokatowa_ Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 13:59
      podpisałam się wink
      • fuchinggirl123 Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 14:00
        Podpisalam smile
    • katsuumi_17 Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 14:01
      Było, ale to akurat może się powtarzać, bo to szczytny cel.
    • thespragniona tu. 26.08.10, 14:07
      Proszę, kliknijcie tu i podpiszcie
      petycję.

PROSZĘ. : c
      • thespragniona + link jest na temat zwierząt. : 3 26.08.10, 14:08
      • julia1049 Re: tu. 26.08.10, 14:21
        Thespragniona podpisałamsmile

Ja wogłule już dobre parę lat pomagam zwierzętom i wogłulesmile
    • dragonica Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 14:08
      Podpisałam już kiedyś. wink
      Tylko jedna rzecz mnie przeraża. Kotkowiczki widzą ten wątek, ale nie wejdą.
      Wolą podyskutować o bezsensownych rzeczach. Przecież podpisanie petycji to tak
      nie wiele, a jak dużo może zmienić!!!
    • wyimaginowana_ Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 14:10
      Podpisałam, tak jak wiele innych petycji. To co robią tym zwierzętom jest niedopuszczalne.
      Sami zasługują na takie traktowanie sciana
      • amela Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 14:19
        .
    • lovejustin__ Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 14:17
      Podpisałam, rozeszłałam do znajomych, mam w opisie, na tablicy na facebooku. biedne
      psy. < 3
      • lubisz_ser Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 14:28
        poomoc.pl

to strona na ktorej tez klika się by pomóc.
        akurat nie na temat zwierząt,ale. ustawilam to na strone startową..
    • fioletoweemo Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 14:30
      ja podpisuje wszystkie takie zgłoszenia o to kolejne :www.ptroa.co.il/petition/index.php
      • lubisz_ser Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 14:33
        jest jeszcze strona :www.theanimalrescuesite.com
        u góry na tej stronie są zakladki w ktorych tez mozna klikac..
        • julia1049 Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 16:30
          podtrzymuję wątek!
    • bez.urazy Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 17:20
      Powtórzę po raz tysięczny - miło, że podpisujecie petycję, ale czym pies różni się od
      bestialsko zabiajnej świni czy krowy? Naprawdę byłoby miło, gdyby za tą miłością do
      zwierząt szła jakaś głębsza refleksja.
      Podpisać petycję, aby ratować zwierzęta przed bestialskim traktowanie, po spokojny
      powrót do kanapki z szynką zrobionej ze świni, którą podłączono w rzeźni do prądu i
      jeszcze półżywej odcięto racice i rozpruto brzuch. Hipokryzja i brak odpowiedzialności?
      • bez.urazy Edit 26.08.10, 17:22
        **Podpisać petycję, aby ratować zwierzęta przed bestialskim traktowaniem, po czym
        spokojnie powrócić
        do kanapki z szynką zrobionej ze świni (...)
        • julia1049 Re: Edit 26.08.10, 18:55
          ej bez.urazy mam nadzieję, że to nie było do mnie, bo ja akurat jestem wegetarianinkąsmile
          • bez.urazy Re: Edit 27.08.10, 09:52
            A pewnie, że nie - to było do tych co też deklarują tu chęć pomocy, ale na wegetarianizm
            nie przejdą w życiu, bo za dużo wyrzeczeń. I to jest dla mnie 100 % hipokryzji w czystej
            postaci.
    • karlinka98 Re: podpisalam 26.08.10, 20:09
      do wiezienia na doizywocie z tymi popie...nymi korwami, ktore zabijaja niewinne
      zwierzeta!!!!!!!!!!!angryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangry
    • inspired_ podpisałam wszystkimi moimi e-mailami <3 26.08.10, 20:28
      koocham jee <3 podpisuję się codziennie !
    • nikawika Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 20:38
      to okropne co oni robią.!
      chętnie bym im coś zrobiła .
    • xnamex Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 20:54
      Straaaasznie chciałam podpisać, ale tata mi nie pozwolił, powiedział, że to może być jakieś
      niebezpieczne czy coś w tym stylu. Przykro mi, gdybym mogła to podpisałabym ją sama
      milion razy!!!
      • thespragniona @xnamex 26.08.10, 22:03
        Lol, niebezpieczne? Haha.
        Nie musisz podawać swoich prawdziwych danych. c:
    • grim Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 22:10
      Podpisałam.
      Mam nadzieję że uzbierają tyle podpisów ile trzeba.
    • linda Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 26.08.10, 22:15
      pomoglaaam smile kwiat choc i tak nie wierze by cos to dalo crying
    • frutella_xd Re: Pomóżmy im! Wątek dla tych co kochają zwierzę 27.08.10, 10:16
      Jasne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka