hilaryn 26.08.10, 21:22 Mama mi powiedziała, żebym kupiła sobie plecak, więc spodobał mi się ten z Jan sports. I chaciałabym się zapytać co o nim myślicie.??? beta.smyk.com/sklep/przedmiot/plecak-big-student2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orginalna Re: Plecak^^ 26.08.10, 21:35 Fajny, i mama dobrze ci poradziła, bo się sama przekonałam że torba jest do niczego, raz czy dwa miałam i już więcej nie wedzmę ! Ja mam taki sportowy plecak z Campusa, bo ma usztywniane plecy, a moja mama jest na tym punkcie przewrazliwiona, ja wolałabym mieć jakiś np. z Nike albo Reeboka, ale moja starsza ma wymagania ! Hehe, ale się rozpisłam - same bzdety ! Odpowiedz Link Zgłoś
hilaryn Re: Plecak^^ 27.08.10, 21:09 Heheh, też miałam torbę tylko wydaje mi się ona trochę niewygodna. U mnie babcia jest przewrażliwiona, zawsze jak biorę/brałam torbę do szkoły to kazała mi zmienić na plecak. Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Plecak^^ 26.08.10, 21:59 nawet fajny nie w moim stylu , ale ładny jest ten plecak ;] Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi :) 27.08.10, 21:11 Jest spoko, ale nie dla mnie. Ja mam cały czarny i najbardziej mi on odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś