Dodaj do ulubionych

klasa w gimie.

28.08.10, 10:23
Pójde teraz do 1 kl gimnazjum i jestem, jak narazie w klasie 1 'g', powiem szczerze że ta
klasa mi się nie podoba. Są tam osoby za którymi łagodnie mówiąc nie przepadam,
pozatym mieszkam daleko od osób, które należą do tej klasy. Więc jeśli bd chciała odpisać
jakieś lekcje, czy zrobić zadanie z koleżanką bd musiała jechać daleeeko.sciana

Więc złożyłam podanie do 1 'j' w której są moje kumpele i jednocześnie sąsiadki.

mieliśmy dowiedzieć się po 20.08 kto jest w jakiej kl, więc 23 podajże poszłam do szkoły
żeby się czegoś dowiedzieć, powiedzieli żebym przyszła w piątek bo jeszcze nic nie wiedzą,
więc przyszłam w piątek. Powiedzieli że dalej nic nie wiedzą czy mnie przepisali i mam
przyjść w poniedziałek.

moim zdaniem, jak dalej tak pójdzie to przyjde w środe do szkoły i nie bd wiedzieć do
której kl. mam iść.xdd

więc chciałam was zapytać; czy nie sądzicie że to dziwne żeby do 30.08 (jeśli wgl
wtedy się dowiem do której kl idę) uczeń niewiedział do której idzie kl ? wy już wiecie ?
czy jesteście z tego zadowolone ?

ave.
Obserwuj wątek
    • zuziora_ Re: klasa w gimie. 28.08.10, 10:28
      Ja idę do 1 c i jestem zadowolona C ;
      • karolcia14 Re: klasa w gimie. 28.08.10, 10:33
        Ja idę do 1c i jestem zadowolona bo idą ze mną moje koleżanki i przyjaciółka. smilesmile
        • seven Ja mam 30.08 zebranie i dopiero wtedy się dowiem 28.08.10, 10:37
          I to moim zdaniem ssie -,-
        • dramione klasa w gimie. 28.08.10, 10:38
          ja w tamtym roku szłam do 1 gim, wcale nie było tak źle. Droga truskawkooowaaa, nie
          martw się, wszystkie klasy pierwsze mają rozpoczęcie roku na tę samą godzinę i nazwiska
          uczniów są wyczytywane w poszczególnej klasie smile
          • lady_paja Wiem, idę do siatkarskiej. 28.08.10, 10:46
            Wiem już bodajże od 31.05...
            A w tej szkole to chamsko postępują, każą ci specjalnie łazić a za chwilę mówią
            'nie wiemy'
            Idę do I A (siatkówka dziewczyny, noga faceci)
            tongue_out
    • kajuchna też ide do 1 gim. i..... 28.08.10, 10:45
      myślałam ze bede chodzić z nowymi osobami a tu dupa i w podstawówce i w gimnazjum chodzę z tymi samymi osobami
      • fankajoe Re: też ide do 1 gim. i..... 29.08.10, 13:00
        ja teraz idę do 3 g... ogólnie podobają mi się klasy G. ; D u nas, gdy się
        ludzie przepisują to nawet pierwszy szkoły nie wiedzą do której klasy bd chodzić
        dalej... strasznie dużo osób się przepisuje... ; P
    • gb Re: klasa w gimie. 28.08.10, 10:58
      Ja jestem w 2hwink Nie martw się, ja tez miałam obawy, ze z pewnymi osobami w
      klasie będzie beznadziejnie, ale gdy się je pozna okazuję się, ze są spoko. A
      lekcje możesz pożyczyć jak przyjdziesz do szkoły i jeśli nie będzie nic do nauki
      z danego przedmiotu to oddać następnego dnia, lub jeśli twoi znajomi będą mieć
      skaner w drukarce to tak jak ja mogą ci zeskanować lekcje i wysłać na e mail wink
    • psycho_ Re: klasa w gimie. 28.08.10, 11:06
      jak szłam do gim to dopiero 1 września nam powiedzieli do której klasy nas
      przypisali. ale w tej szkole tworzyli klasy pod względem tego gdzie kto mieszka
      i z jakiej podt. był więc trafiłam razem z moją byłą klasą do 1B ;>
      • schokobonsy Re: klasa w gimie. 28.08.10, 11:11
        Hm.. moja przyjaciółka złożyła podanie do mnie do 1c. Myślałyśmy, że dopiero
        dowiemy się 30 co i jak. Ale właśnie nie dawno poszłyśmy do gimnazjum sprawdzić
        listę i przepisali ją do 1c. Więc poczekaj może do 30.
    • ka... *_* 28.08.10, 11:26
      u nas są dwie klasy : a i b , jako że na wsi nie ma zbyt wielu gimnazjalistów .
      kiedy rodzić zapisuje Cię do szkoły , od razu zaznacza , do której klasy wolałby
      Cię zapisać . tak więc u nas jest bardzo prosta zasada - kto pierwszy , ten
      lepszy tongue_out
      ja idę do ,, a ,, bo tylko z tej klasy znam kilka osób . KILKA .
      • amela Re: *_* 28.08.10, 11:32
        poczekaj do 30 .
        u mnie listy są dopiero 30 . i ja jakoś nie mam nic przeciwko . : p
      • majka04 1 b . 28.08.10, 11:33
        u mnie są 4 klasy : A, B, C i D .
        • natzal Hm... 28.08.10, 11:38
          Nam wywieszali listy. Ale moja koleżanka chciała się przepisać, więc na razie jej nie powiedzieli
          O_o
          www.kotek.pl/forum/02,3006,115842054,115842054,Stroj_.html - Pomożecie?
    • asiowa tak 28.08.10, 11:59
      Ja juz dawno wiem tongue_out
      W sumie nie jest najgorzej, idę do b, ale wolałabym isc do a, tylko tam znam
      tylko 3 osoby ;p
    • wiolaa Re: klasa w gimie. 28.08.10, 12:05
      ja nie jestem zbytnio zadowolona ; (
      po pierwsze : jestem w klasie 1 c a ta literka mi się nie podoba
      po drugie : jest pięcu nowych chłopaków za którymi nie przepadam
      po trzecie : u nas się zawsze mówi ze klasy c są niegrzeczne i najgorsze w
      szkole ... confused
    • lady_cat Re: klasa w gimie. 28.08.10, 12:05
      trochę to głupie .

ale w ten poniedziałejk na pewno się dowiesz .
      no i powodzenia ! ; )
    • zabuu Nie masz najgorzej.. 28.08.10, 12:06
      Uwierz, najgorzej nie masz. U mnie w gimnazjum listy wywieszają dopiero 31 uncertain Weeź
      sobie czekaj całe wakacje na listę głupią uncertain Poczekaj, pewnie ci powiedzą 30.
    • doggy Re: klasa w gimie. 28.08.10, 12:08
      Ja idę teraz do drugiej, ale gdy szłam do pierwszej było strasznie dużo
      zamieszania z tymi klasami. Ja do początku byłam w tej gdzie chciałam, ale moje
      koleżanki musiały się przepisywać -.-
    • wika123 Re: klasa w gimie. 28.08.10, 12:12
      Ja idę do 1d
      • cukierkow_a Re: klasa w gimie. 28.08.10, 12:49
        wlka123 ja tez ide do 1dwinksmilesmilesmile
    • suoik u mnie w szkole... 28.08.10, 12:13
      dopiero 30 zostaną wywieszone listy z klasami. : D
      ja i tak nie czekam, bo już mam swoją klasę. XD
      • martha_ 1 E 28.08.10, 12:33
        ja idę do 1 E i się cieszę, bo jest tam większość mojej klasy z podst. Ale najfajniejszych
        osób nie ma -,-'
    • lace Re: klasa w gimie. 28.08.10, 12:14
      Witaj w Polsce! Wszędzie mają taki bałagan, że sami nie wiedzą co do czego, więc
      nie zdziw się, że w środę nie będziesz wiedziała do jakiej klasy idziesz.
    • mickey66 Re: klasa w gimie. 28.08.10, 12:15
      ja to będę 1 września głosować
    • mickey66 Re: klasa w gimie 28.08.10, 12:16
      ja to będę 1 września głosować
      • mickey66 Re: klasa w gimie 28.08.10, 12:17
        mickey66 napisał(a):

> ja to będę 1 września głosować

sorry chodziło mi o losowaćsciana
    • karolinax3 I b. 28.08.10, 12:21
      ide do I b do językowej i wcale nie wybierałam sobie klasy.
      jednak jestem z moimi najlepszymi przyjaciółkami dwiema w klasie , z którymi
      codziennie się widzę. więc fajna klasa, osobiście w mojej klasie nie ma żadnej
      dziewczyny której bym nie znała,za to więcej chłopaków ,ale i tak większość osób
      jest z mojej byłej klasy i większość, znam , fajni ludzie, i ogólnie to już mi
      się chce iść do gim.Tyle że w tej szkole są wredni 3-gimnazjaliści itp,
      szczególnie taka kolesia i się jej każdy przylizuje, do mojej koleżanki napisała
      na gg która idzie do drugiej gim, że będzie miała przejban* życie w tej szkole,
      bo będzie ją dręczyć już od rozpoczęcia i że 1 września dostanie.a oprócz tego
      to znam nawet sporo osób z drugiej gim.. smile
    • coca_cola Re: klasa w gimie. 28.08.10, 12:22
      No to jest nienormalne !!!!!!!!!!! Ja wiem do jakiej klasy idę ile będzie w niej osób ale
      nieznam tam prawie nikogo .
    • mrs.krecik Re: klasa w gimie. 28.08.10, 12:24
      ja dowiedziałam sie dopiero wczoraj do której klasy idę, a to są tylko propozycje. Listamiała być kto gdzie idzie 20.08. To jest poprostu obciach dla szkoły i dla dyrektora. A więc dowiedziałam się, że idę do 1c, a co najgorsze moja przyjaciółka jest w 1b. Ja i taka jedna dziewczyna chcemy się przepisać do 1b tylko, żetam jest jezzcze tylko jedno wolne miejsce.
      Też masakra. scianacrying
      1c to w połowie moja stara klasa, której nie nawidzę.! a w połowie grupka ludzi, których lubie z innej szkoły.
      1b to są dwie inne szkoły w czym są ludzie, których naprawdę lubię.
      Masakra co.?crying
    • beautiful_ Re: klasa w gimie. 28.08.10, 12:26
      U mnie też tak było ale było to załatwione trochę szybciej bo chciałam być z
      moją frendzią no i poszłyśmy do zastępcy dyrektorki i powiedział żeby przynieść
      karteczkę z nazwiskami chyba czy jakoś tak że z kim chcemy być i potem nas
      przepisał ale miałyśmy dobrze bo było tak że ja chciałam pójść do klasy mojej
      przyjaciółki a dziewczyna z jej klasy do mojej więc łatwo poszło tongue_out Spoko w
      środku roku tez przenoszą u nas na drugi semestr chłopak się przeniósł do innej
      klasy... A teraz idę do 3, na reszcie heh.
    • vamirella Klik ;p 28.08.10, 12:30
      według mnie to dziwne.... powinni Ci już dawno powiedzieć, a przepisanie powinno trwać
      krótko, powinni załątwić to w góra 2 dni...tak uważąm...

ja idę do kl 1e i się ciesze bo są tam wszystkie moja kumpele z podstawówki
      serceserceserceserce big_grin
    • dragonica Re: klasa w gimie. 28.08.10, 12:39
      Kurczę dziwne to. Ja jak szłam do gimnazjum to wywiesili listy klas jakieś 2- 3
      tyg. przed 1 września. Każdy sobie zobaczył przemyślał i ewentualnie wtedy
      mogliśmy iść się przepisywać do innych klas.
    • joasiiaa Ja wiem gdzie idę bo to liceum i są profile.. 28.08.10, 12:53
      Ale fakt, dziwna sytuacja jest u ciebie.. indifferent
      • shibuu_ . 28.08.10, 13:08
        też nie wiem jeszcze smirk
        Pójdę jutro po kościele do szkoły (bo mam kilka kroków od kościoła) to zobaczę
        czy lista już jest, jak jej nie będzie, to pójdę w poniedziałek albo/i we wtorek
        będąc na kiermaszu podręczników
    • julliett97 Re: klasa w gimie. 28.08.10, 13:00
      Ja mieszkam w małej miejscowości, dlatego jest tylko 1 lub 2 klasy ;D
      U nas prawdopodobnie będzie jedna więc nie mam takiego problemu big_grin
    • karolcia741 Re: klasa w gimie. 28.08.10, 13:13
      To bardzo dziwne. Już powinnaś wiedzieć wcześniej do której klasy zostałaś
      przyjęta nawet do tej co już złożyłaś podanie. U nas już tydzień później by
      wiedzieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka