wiolaa 28.08.10, 11:59 czy wysyłaliście jakieś listy do gwiazd czy coś takiego ? Jak tak to wam odpisali ? bo właśnie ja z moją kupelą wysyłamy właśnie list do gwiazdy . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paaali Re: listy .. ; ) 28.08.10, 12:02 wysłałam do Justina Biebera z prośbą o autograf , ale " JESZCZE " nic nie dostałam . ; > jeszcze mam nadzieję , więc . . . ' ale ja mam dwa adresy . jeden do wytwórni i jeden do domu . niedługo spróbuję na adres do domu wysłać ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaa Re: listy .. ; ) 28.08.10, 12:07 mu z kumpelą też wysyłamy do niego o autograf do naszego zeszytu o nim i mówimy mu o tym zeszycie jak go skończymy to wyślemy mu ten zeszyt na urodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka1 Re: listy .. ; ) 28.08.10, 12:19 ja od Biebera e-maila ; D no i mi odp. juz na kilka ale nie mam pewności że to on ale i tak mam zacieszz ; DDD Odpowiedz Link Zgłoś
invasionn Re: listy .. ; ) 31.08.10, 12:28 hmmm, a do kogo wysłałaś? kiedyś jak lubiłam Jonas Brothers -,- to napisałam taki list, ale nie wysłałam. jakoby żeby mi odpisali raczej wolałabym wysłać list i COŚ jeszcze, np. wieeelgachnego miśka, wtedy by może zauważyli mój list. ;] myślę nad wysłaniem teraz, do Dżastina, ale zobaczymy co czas przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś