chocolatte Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 23.12.10, 20:45 Zgadzam się, powinni więcej pisać o tych już lekko "zapomnianych" gwiazdach. Kiedyś ubóstwiałam Britney a teraz nawet nie wiem co u niej słychać .. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: 30stm 23.12.10, 20:50 dla mnie o trochę starszych gwiazdach jak np. Johnny Depp , Orleando Bloom ( nie wiem jak się piszę ) Jessica Alba i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 23.12.10, 20:55 nareszcie jakis porzadny watek wlasnie czemu nie pisz o Xzibicie,50 cencie,mogliby pisac tez wiecej o EMINEMIE, i co zapomnieli tez o justinie timberlaku ( w nazwsaka moga byc bledy sorry) i juz wogule nie wiec co sie dzieje z britney ???? MOZE KOTEK BY COS NAPISAL CO? Odpowiedz Link Zgłoś
grenade Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 26.12.10, 22:54 Chciałabym żeby pisali więcej o Johnnym Deppie, Angelinie Jolie, Alexandrze Burke, Bruno Marsie i Traviem McCoyu Odpowiedz Link Zgłoś
iamfrommars Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 27.12.10, 15:19 Za mało piszą, za mało. O Johnnym dawno nic nie czytałam. Według mnie można dodać też Jareda Leto z jego zespołem. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 27.12.10, 15:21 Za mało Eminema! Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 27.12.10, 15:25 Myślę że powinni więcej pisać o Ninie Dobrev, Ianie Somerhalderze, Jadenie i Willow Smith i wielu wielu innych gwiazdach xdd Odpowiedz Link Zgłoś
natimiley Re: 30 Seconds To Mars!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 27.12.10, 15:25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hooodooo Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 27.12.10, 15:31 muse, muse ! proszę o muse c; dawno nic o nich nie było. może kasabian ? chętnie też bym poczytała o deepie albo kellanie lutzie. o. i o foals. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadylan Jest w tym dużo racji. 27.12.10, 17:11 Masz rację.. Ciągle o tym samym to nudno.. xD Mogli by też pisać o kabaretach albo chociaż o Polskich gwiazdach.. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly141 Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 27.12.10, 22:45 Ja jestem zbulwersowana, ponieważ uważam, że Kotek powinien więcej pisać o mnie xd Normalnie foch z przytupem i melodyjką xd Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 27.12.10, 22:49 O Taylor Swift. <fakjea> Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 28.12.10, 14:06 Moim zdaniem za mało piszą o Beyonce,Emmie Roberts oraz Jadenie Smithcie .Zgadzam się z Tobą...ciągle wałkują o tym Bieberze!!A inne gwiazdy??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaa Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 28.12.10, 14:12 o nich mało piszą bo np. justin timberlake dawno nie miał koncertów a hilary duff nie zagrała w zadnym fimlie czy serialu Odpowiedz Link Zgłoś
miley124 Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 28.12.10, 14:13 mało jest o np. Marinie Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 28.12.10, 14:17 Duże jest takich osób. Kotek pisze tylko o gwiazdach, o artystach już nie pisze. Nauczcie się odróżniać te dwa typy sławnych osób. Mam już dosyć tysiąca plotek o DżA$tiNnkUu Odpowiedz Link Zgłoś
zu_za green_day_love 28.12.10, 14:23 Ha ha ha. Chciałbym ci powiedziedz, że Hilary Duff, ta uzdolniona aktorka z pięknym głosem też była jak to określiłaś "gwiazdką Disneya". Odpowiedz Link Zgłoś
la_toya Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 28.12.10, 14:38 Według mnie zamało piszą o Michaelu Jacksonie. Czy jak ktos umiera czy musimy o nim zapomnieć? Za życia jak zrobił jakomś operacje albo coś, to było głośno a jak umarł cisza. Czy musimy byc tacy sami? Dla mnie jako jego fanki jest to bardzo przykre Odszedł człowiek,którego uwielbiały miliony i opuścili niemal wszyscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 28.12.10, 22:16 yym, sorry, ale po co i co mają pisać np. o Timberlake'u skoro on nic nie robi? xd jego kariera zatrzymała się dawno temu, tak samo jak te inne gwiazdy, które wymieniłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_famous Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 01.01.11, 19:05 myślę, że każdy fan chciałby, żeby o jego idolu/idolce pisano jak najwięcej ^^ na Biebera teraz szał, ale nie martwcie się i na niego faza przejdzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fankathp Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 03.05.11, 18:10 Moim zdaniem mało piszą o The Pupils. Jedni uważają że są denni a drudzy że są zajebiści. Wiem że the pupils to mało znana wszystkim grupa ale gdyby o niej pisano by mieli więcej fanów!!Nie mam ochoty cały czas czytać o J.B bo to wkurza ja chcę czytać o THE PUPILS!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Gwiazdy o ktorych pisza za mało.. 03.05.11, 18:23 Zgadzam się. Za mało o różnych gwiazdach nawet dużo bardziej utalentowanych niż Bieber. Mogli by napisać o np. Nirvana, Linkin Park, Green Day, Johnnym Deepie, Angelinie Jolie itp. Odpowiedz Link Zgłoś