malowana_lala 30.08.10, 16:30 Aż wstyd się przyznać, ale nie umiem ściągać muzyki z internetu Czy mogłybyście mi pomóc podając jakieś darmowe strony z których Wy korzystacie? Proszę. Dzięki Kociczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laurilla Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 17:16 wrzuta.pl.kopiujesz link i wklejasz w jakiejś tam innej stronie ;P jak se przypomne co to ta druga strona to Ci podam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
just0 Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 18:19 teledyski.info to najlepsza strona <br /> Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
weleka Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 17:16 Wpisz w google "darmowa wyszukiwarka mp3" Odpowiedz Link Zgłoś
pysieek Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 17:21 indigo napisał(a): > mp3.teledyski.info/ zepsuło się.... mi nie ściaga z tej strony Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 17:30 pysieek napisał(a): > indigo napisał(a): > > > mp3.teledyski.info/ > > > zepsuło się.... mi nie ściaga z tej strony A u mnie wszystko działa ... Odpowiedz Link Zgłoś
queenb. Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 17:24 www.dilandau.com/pobieranie_muzyki/ prosze Odpowiedz Link Zgłoś
jaki.kolwiek Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 17:31 na zrzuta.eu tylko, że do linku tam gdziepisze wrzuta dodajesz "a" Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 www.teledyski.info 30.08.10, 17:34 tam jest potem zakładka mp3 i w nią klikasz wpisujesz tytuł piosenki no i klikasz na nią potem wyskakuje nowe okno i musisz przepisać kod z obrazka dajesz pobierz plik i gotowe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 17:37 Chomikuj.pl najlepsze, tylko musisz założyć konto i masz 50mega na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 18:04 wchodzisz na wrzutę, wpisujesz jakąś piosenkę, kopiujesz jel link na pasek strony i tam jak jest napisane ''wrzuta'', to przed w napisz d i kliknij enter. Potem po prostu ściągasz Jeszcze mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
selcia_gomez_ Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 17:42 www.wkretka.pl wybierasz piosenkę i klikasz na nią prawym przyciskiem myszki : zapisz element docelowy jako i wybierasz foldes i klikasz zapisz Odpowiedz Link Zgłoś
anet Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 17:43 ja słucham sobie na wrzucie potem przed napisem wrzuta doadję literkę d czyli powstaje "dwrzuta" no i kilkam i pobieram ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 17:45 Ja ściągam z programu ''Ares''. Naprawdę polecam. Jest po polsku i Możesz go ściągnąć ze strony np. www.programosy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 17:48 darmowe stronki z ktoych wy korzystacie ??? ty wiesz co ty piszesz te darmowe stronki teez saa niee legalnee kochana i nie zaden wstyd bo ja to nawet nie znam osoby ktoraby nie sciagala kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
werka13 Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 18:08 Na Aresie można tam ściągac wszystko tylko tzreba go zainstalowac ale za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
zaprzepaszczona do YT i inna stronka 30.08.10, 18:10 cóż ja moge polecić tą: www.blinkmp3.info/ oraz jeśli czegoś tam nie ma, a jest na youtubie to polecam to: www.video2mp3.net/ wklejasz link filmiku z danym utworem i sciąga ci się linia melodyczna < czyli w 'naszym' wypadku piosenka> oczywiście lepiej wybierać High Quality . Czasem te stronki nie działają, ale zazwyczaj to tylko chwilowe <od 5 minut, czasem 2 godzinne, czasem nawet dniowe> wpadki, ale sprawdziłam te strony i jestem z nich zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
luna2323 Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 18:14 mp3.teledyski.info prosto i bez problemów ;] Odpowiedz Link Zgłoś
abby_tulo_fanka Re: Proszę o pomoc !! 30.08.10, 18:15 ja ściągam z tąd www.aimini.net tylko tam nie ma polskiej muzyki i żeby ściągać trzeba się zalogować Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 tuu 30.08.10, 18:19 z wrzuty wejdź na jakąś piosenke i tam gdzie jest link to wpisujesz przed napisem ''wrzuta'' litere ''d'' i naciskaż enter.wtedy pobierasz i już masz Odpowiedz Link Zgłoś
dream. a gdzie można obejrzeć film za darmo ? 30.08.10, 18:24 a konkretnie " the last song " .. zakochałam się w książce to może film też mi się spodoba .. c: Odpowiedz Link Zgłoś