mileymiley 31.08.10, 14:16 Czytalam już gazety i książki, słuchałam muzyki, chodziłam po portalach, oglądałam filmy.. Muszę leżeć.. ;/ Propozycje? Piszcie.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.bieberka Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:17 być na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance... Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:22 Oglądaj Słoneczną Sonny z napisami na youtubie na kanale SonnyCzarodzieje2 !!! Są tam wszystkie odcinki Sonny jakie dotąd wyemitowali i to z polskimi napisami! Gorąco polecam! I oglądaj sobie Plotkarę !Jest świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
selena127 Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:30 Tak możesz oglądać na youtube(oczywiście jak lubisz)słoneczną sonny i czarodzieje z waverly place z napisami linki do kanałów: www.youtube.com/user/NoLeafCloverDC www.youtube.com/user/SonnyCzarodzieje2 www.youtube.com/user/jonaska4 Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:27 Jak to jest chodzić po portalach? nigdy nie chodziłam po nich, a chciałabym wiedzieć :d idź spać. Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:31 prześpij się,czytaj 9wierm że już czytałaś)...nie wiem,tez mam zawsze tak jak jestem chora ;? Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley anja_ 31.08.10, 14:36 anja_ napisał(a): > Jak to jest chodzić po portalach? nigdy nie chodziłam po nich, a chciałabym wie > dzieć :d > > idź spać. Chodzic po portalach to znaczy przeglądac co ciekawego się tam dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 @anja_ 31.08.10, 14:56 Dla mnie fenomenem jest to, że ludzie siedzą na komputerach. Że też te urządzonka to wytrzymują... Odpowiedz Link Zgłoś
amika4 Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:40 poczytaj fajną książkę, graj na kompie, gadaj z kumpelą przez telefon lub skype... Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:43 pooglądaj jakieś filmy, idź spać. Odpowiedz Link Zgłoś
coca_cola Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:43 puszczaj bańki , rub dziwne zdjęcia , projektuj ciuchy , czytaj wyrazy od tyłu , napisz wiersz piosenkę , wymyśl złote myśli , napisz opowiadanie , pomaluj paznokcie w zwariowany sposób trochę fantazjii Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:47 coca_cola napisał(a): > puszczaj bańki , rub dziwne zdjęcia , projektuj ciuchy , czytaj wyrazy od tyłu > , napisz > wiersz piosenkę , wymyśl złote myśli , napisz opowiadanie , pomaluj paznokcie > w > zwariowany sposób trochę fantazjii Nie mogę wychodzić z łóżka i nie mam weny na zdjęcia,opowiadania, piosenki, wiersze, zlote mysli Ale paznokcie mogę polamowac. Dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:44 bransoletki z muliny ; ) Poszukaj na necie, jak sie je robi(wystarczy wpisać w google) Poszukaj w domu mulinę(jeśli nie masz popros rodziców o kupienie) no i do dzieła : D Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:46 ściągnij sobie akiś film. Ja właśnie ściągam odcinki 90210 . super film, polecam ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:48 czy każde twoje zajęcie musi być związane z internetem ? może trochę aktywności ruchowej ? (rolki, rower, spacer) pozdrawiam, geniaaa ! ; b Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:51 geniaaa napisał(a): > czy każde twoje zajęcie musi być związane z internetem ? może trochę aktywności > ruchowej ? (rolki, rower, spacer) > > > pozdrawiam, geniaaa ! ; b Myśl trochę.. jestem chora i nie mogę wychodzić z łóżka ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
butelka128 Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:46 Moze ci brakuje po prostu towarzystwa. Kolezanka wyzej dobrze napisala. Pogadaj z przyjaciolką przez komę lub skypę. Włącz sobie film. Popros mamę zeby ci cos zrobila do jedzenia np. kisiel albo sama wymknij sie i sobie zrób jak na chwilkę wyjdziesz z łóżka nic ci sie nie stanie. ale najepiej to sie przespij, bo sen to zdrowie. Jeszcze przesylam wyrazy współczucia z powodu choroby. Szybko wyzdrowiej!! Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:48 siedziec na kotku Odpowiedz Link Zgłoś
monique18 Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:53 Ja zawsze biore do łóżka szkicownik, kilka ołówków i rysuje wszystko to co wpadnie mi do głowy lub też biorę po prostu notes i piszę jakieś opowiadania albo 'piosenki' i oczywiście zmuszam rodzinę do wysłuchania ich Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Czytaj, czytaj, czytaj... 31.08.10, 14:54 Byłabym za tym, że wszystkich książek na świecie nie przeczytałaś. Miliardy woluminów - a Ty sobie nic wśród nich nie możesz znaleźć... Zadziwiające! Odpowiedz Link Zgłoś
kama10xd Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:55 ja czytam ksiazki , slucham muzy, maluje, pisze wiersze, ogladam filmy, co moge ci jeszcze zaproponowac? nie mam pojecia tyle ja robie jak sie nudze Odpowiedz Link Zgłoś
kama10xd Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 14:57 o wiem moze tak ..jaki masz styl? jakie lubisz filmy ? to moze cos polece ci .... jak mi sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
kama10xd Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 15:01 jak lubisz grac to pograj sobie w jakies gry . Moze ta ci sie spodoba s2.sfgame.pl/index.php? valid=fc919df694b5acd4252fdc729de4b0c9 a jak nie to poszukaj jakies internetowki , lub sciagnij jakas ja np. kocham Tomb raider legenda , tomb raider anniversary , najdluzsza pogroz, dreamfall :] a filmy moge polecic jesli lubisz horrorki to duzo znam Odpowiedz Link Zgłoś
yxzw_ przedewszystkim ... 31.08.10, 15:05 czytać, czytać! Czas Ci w tedy szybciej zleci. No, ale wiadomo, że jak się jest chorym, to nie zawsze się chce czytać. Możesz na necie pooglądać jakieś seriale. Albo po prostu filmy. Jeśli chcesz się pośmiać, to może jakiś kabaret ?! ;> Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 31.08.10, 15:06 pograj z kimś w karty, pograj na kompie, naszyku sb rzeczy do szkoły, porysuj - jak lubisz -, poprzeglądaj różne aukcje na allegro, albo wejdź na omegle.com - to takiportal, w którym możesz gadać z innymi ludzmi z całego swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 01.09.10, 10:17 * rób domki z kart. tylko na nie nie kichaj. ;d * oglądaj Hożych doktorów na kanale hozydoktorzy na YT. * graj w jakies gry, w simsy * czytaj *słuchaj muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 01.09.10, 11:37 możesz wyciąć kartonową makietę i zrobić plakat na drzwi wejściowe do mieszkania, posłuchać discmana, poczytać opowieści o wróżkach, zjeść dorsza . jest tyle opcji Odpowiedz Link Zgłoś
loczek98pati Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 01.09.10, 11:48 ja wiolę walkmany oddają prawdziwe brzmienie pieśni operowych nagranych na kasety (kaseciak) lub lubię także adapter i piosenki z musicalów na płytach winylowych. według mnie discman to przeżytek Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 01.09.10, 11:53 No nie wiem... siedź na Kotku (?) Odpowiedz Link Zgłoś
lov_aa Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 01.09.10, 12:00 możesz też spać ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Jak ja bywam chora to ... 01.09.10, 12:30 Robię różne rzeczy. Powiem wszystkie ;D Rysuję na ślepaka Siadam na łóżku, wyciągam starą gazetę z szafki, kładę na biurku i rysuję coś. Wychodzą śmieszne rzeczy ;D Albo robię sobie procę, lub gotową strzelam mokrymi kulkami z papieru w ludzi, a oni się gapią i niewiedzą co to xD Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi . 01.09.10, 12:40 jeśli choruję to zazwyczaj mam lenia i nie chcę mi się usiąść przed komputerem. też bym chciała umieć chodzić po portalach c; możesz czytać, słuchać muzyki, smsować, telefonować, jeść, oglądać telewizję etc. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley myoshi 01.09.10, 17:37 Mam laptopa I wzielam sobie na stolik obok lozka a pozniej na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 01.09.10, 22:29 graj w simsy albo w margonem .;d skombinuj coś z wyglądem. ćpaj, pij. dużo rzeczy możesz robić. ja cały czas śpię. ;o Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Jestem chora. Co robić jak mi się nudzi? 04.09.10, 15:26 - rysuj na siedząco, w łóżku. - albo wejdz se na mtv.pl i se poogladaj wszystkie odcinki seriali. - poczytaj ksiązke jak lubisz - popisz smsy Odpowiedz Link Zgłoś