blanus 10.09.10, 18:27 Dzisiaj w szoke kolażanka dała mi numer kolegi. My sie nie znamy z reala, tylko z internetu. Problem jest w tym jak zacząć rozmowę? Co do niego napisać? Z góry thx za pomoc Bardzo mi zależy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coca_cola Re: Kolega 10.09.10, 19:02 napisz po prostu cześć napisz że koleżanka dała ci jego numer i przedstaw się spytaj czym się interesuje może znajdziecie wspólny temat do rozmów ? POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli . 10.09.10, 22:42 napisz, że jesteś kumpelą jego znajomej. potem się spytaj co u niego słychać, co lubi robić w wolnym czasie, itp., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Kolega 10.09.10, 23:00 sIeMaNkO Co tAm ó cIeBiE JeStEm kAsIa sKoMd kLiKaSh mAm tFfÓj nÓmEr oD KóMpElKi xP ^^ żart xD napisz że masz jego nr od kumpeli a potem się spytaj np. zainteresowania itp. Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Kolega 10.09.10, 23:23 cześć i nara . ; D nie wiem . ja zaczynam byle jak zawsze . XD Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Kolega 11.09.10, 15:19 Hej , co porabiasz? wystarczy. potem się samo rozkręci. Odpowiedz Link Zgłoś
crit Re: Kolega 11.09.10, 16:57 "hej co tam ? " jeśli Ci się podoba , to nie pisz mu tego od razu bo się chłopak wystraszy xD nie musisz się podpisywać , wtedy na pewno napisze głupie "kim jesteś ?" i wtedy możesz zacząć , napisz jak masz na imię (w sensie Ty nie oon xD) i , że dostałaś nr od koleżanki . Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Kolega 12.09.10, 14:38 Zacznij po prostu od hej . ;] uwierz że masz prościej , ja zaczynałam w realu a nie przez sms ale potem szło już gładko . jeśli Ci się on podoba podejdź do niego a nie zaczynaj przez esy . Niby tak prościej ale i gorzej . Odpowiedz Link Zgłoś