Dodaj do ulubionych

Waaażne ! Do moderatorów ! ;)

13.09.10, 15:18
Hej ! Bardzo bym prosiła , czy mogłybyście usunąć wszystkie moje wątki na forum?
Bardzo proszę was moderatorki !
Wszystkie łącznie z tym . smile

link do mojego konta

Powód jest taki , że kolega z klasy , dzisiaj na infie zobaczył że właże tutaj na to konto na kotka. Tłumaczyłam mu , że TO NIE JEST moje konto. ale do niego to nie trafia . ;-/
Zmieniłam już info o sobie itd. ale on dalej sie upiera !
Więc proszę, możecie usunąć moje wszystkie wątki na tym forum ?
A jeżeli nie chce się wam wszystkich usuwać - rozumiem to , bo jest ich dużo , to chociaż usuńcie te, gdzie piszę np. o jakiś tam przyjaciółkach czy tym sprawach prywatnych i intymnych , nie musicie usuwać tych np. jak piszę o filmach , ale np. te inne , zakładane przeze mnie bardzo bym prosiła:-p

Bardzo was proszę , liczę na was !
Ten kolega wraca dzisiaj o godz. 16:45 kończy sks czyli wróci do domu o 17 . uncertain

Pozdrooo .
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: Waaażne ! Do moderatorów ! ;) 13.09.10, 15:41
      trzeba było nie wypisywać rzeczy intymnych i prywatnych, jeśli potem skutkuje to okłamywaniem kolegi.

ja nie mam czasu. i nie widzę powodu, dla którego miałabym kasować ponad 200 postów, bo ktoś ma taki kaprys. mam obowiązek panować nad porządkiem, a nie zacierać ślady czyjejś obecności, przykro mi.
    • lady_cat Re: Waaażne ! Do moderatorów ! ;) 13.09.10, 16:12
      + dlatego nigdy nie zamieszczę tu swoich zdjęc . ; ) proste .
      • goodka Looknij 13.09.10, 16:17
        Nie trzeba było pisa takich rzeczy intymnych.... Niewiem do BRAVO dzwoń lub pisz z
        rzeczami intymnymi. Na pocieche : mu nie będzie chciało się tego czytac. A człowiek uczy
        się na własnych błędach
        • katsuumi_17 Wszystkiego, co pisałaś nie usunę, nie ma siły. 13.09.10, 16:39
          Ale usunłam te, co podałaś.
          • luuluu Re: Wszystkiego, co pisałaś nie usunę, nie ma sił 14.09.10, 14:27
            Bardzo dziękuję Katsuumi !!!
            • lady_cat luuluu , i ten arek to przeczytał ? c ; 14.09.10, 16:50
              mówił dziś w sql coś o tym ?
          • geniaaa Re: Wszystkiego, co pisałaś nie usunę, nie ma sił 14.09.10, 14:32
            spoko ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka